Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasfyhg

ale jestem zla!!!!

Polecane posty

Gość asasfyhg

niedawno mialam egzamin z mikroekonomii.byl straszny!!zaliczylo 18 osob na calym roku-w tym ja.wszyscy dostali 3.wczoraj byla poprawka.kolezanki mowily ze ten egzamin to byla pestka!wszyscy dostali 5.i beda miec tylko te oceny z poprawki!tych jedynek nie beda mieli wpisanych!!jestem wsciekla jak nie wiem!!!!Ci ktorzy nie zaliczyli w terminie lepiej wyszli niz ja!przeciez to jest niesprawiedliwe!!i teraz jest full osob ktore maja lepsza srednia niz ja bo te 5 tak im ponaciagaly i mam juz baaardzo marne szanse na stypednium!!!zaraz wyjde z siebie!

Gość asasfyhg
kurcze no ja bylam pewna ze te 1 tez ma sie wpisywane...ale to jest na prawde niesprawiedliwe...bo w jaki sposob jestem nagrodzona za to ze zaliczylam w pierwszym terminie?w zaden!bez sensu...

Gość zupa grzybowa
wyluzuj , na studiach tak już jest , ileż razy mi sięcoś takiego przytrafiło....Np. raz poszłam na egzamin , nie powiem , że obkuta , ale w miarę przygotowana - poszłam rano , zdawaliśmy piątkami , na tle mojej grupki tak sobie wypadłam i dostałam tróję plus. Moja koleżanka , która nic ale to nic się nie uczyła , poszła wieczorem , bo dopiero wtedy miała czas. Facet , po całodziennym egzaminie , był jak wyżęta szmata , to była ostatnia grupa , same osoby bez pojęcia , hehe , przyszli bop co im szkodzi. Nic nie umieli (tak mi opowiadała) i on mówi "no i co ja mam z państwem zrobić". A któraś laska na to "to może by tak wszystkim po piątce" , tak raczej na jaja , bo to był mocno absurdalny pomysł. A on na to "a wie pani , że to jest dobry pomysł". Wpisał im po 5 i posłał do wszystkich diabłów :) Wtedy byłam niepocieszona , ale teraz mi się tylko śmiać z tego chce :) Nie przejmuj się tym , po to są studia , żeby się nauczyć dystansu do życia i tych wszystkich mało ważnych rzeczy

Gość sysska
k***rwa ty jakims kujonem jestes pieprzonym... !!! ciesz sie ze zaliczylas, a nie smęcisz.. Boze jak ja nienawidze takich ludzi!

Gość asasfyhg
no tak...ale mi chodzi tez o to stypendium...dostanie je 20 % najlepszych osob na roku.a z pewnoscia jest tyle osob lepszych ode mnie...wiem ze jeszcze jest drugi semestr ale troche ciezko jest nadrobic te troje ktore teraz mam.ale co zrobic.dzieki:*

Gość asasfyhg
nie jestem kujonem...i chodzi mi o stypendium!!!

Gość zupa grzybowa
Takie jest życie , nie dołuj się , bo to nic nie zmieni , do przodu ! Jak możesz poprawić jakieśoceny , to popraw , jak nie , to trudno. Następnym razem może się tak zdarzyć , że to ty będziesz miała szczęście , a kto inny nie.

Gość sysska
no wlasnie jestes kujonem... bo tylko kujony bija sie o jakies marne stypendium. jak zebraki. jak ci malo kasy to idz do pracy, studia mozna pogodzic z pracą.

Gość asasfyhg
zebraki???co ty gadasz???co w tym dziwnego ze za dobre stopnie chce sie dostac kase jesli jest to mozliwe??to jest chore co mowisz!!

asasf... rozumiem Twoj zal i poczucie niesprawiedliwosci, radze Ci to zglosic do rady studenckiej na Twojej uczelni, zrozumiale jest, ze to jest sytuacja komletnie kafkajowska! Tez czesto nie zgadzam sie z sytuacja niesprawiedliwa, ale nie narzekam, tylko zastanawiam sie co moge zrobic. Jezeli nic, to trudno, ale jezeli nawet tylko male \"cos\", to sie nie waham. Tez mialam stypendium za oceny na studiach i dzieki temu kupowalam sobie ksiazki, chodzilam do teatru, nie pozwolilabym sobie je w tak glupi sposob odebrac. Nie chodzi o to, czy wszyscy z poprawkowiczow umieli na \"5\", to nie jest temat... chodzi o to, ze jest zasada, ze wszystkie oceny sa wpisywane i ta zasada zostala zerwana bezsensownie i to Ty na tym cierpisz.

Gość sysska
wiesz co.. na studiach liczy sie cos wiecej niz same 5 . widocznie jeszcze do tego nie doroslas.. i stąd potem tyle bezrobotnych magistrów..

Gość asasfyhg
widze ze mnie doskonale rozumiesz ultra.i masz racje,moze trzeba cos z tym zrobic.dziekuje za zrozumienie.

:( faktycznie, do dupy sytuacja.... a moze jakbys sprobowala zgadac sie razem z tymi pozostalymi 17 osobami, ktore zdaly w pierwszym terminie na 3 - i razem cos zdzialac u dziekana? bo to rzeczywiscie niesprawiedliwe, tez bym sie wkurzala na maksa.

\"kurcze no ja bylam pewna ze te 1 tez ma sie wpisywane...\" a jak jak na jakimś topiku napisałam, że u mnie na uczelni tak jest ze jak poprawisz to dostajesz tylko lepszą ocenę a pały nie wpisują, to mnie zje*aliście jak łysego konia, że nic nie wiem a moja uczelnia to pewnie jakaś prywatna, gdzie sie płaci za oceny Nie wiem czy to czasem nie był Twój topik, coś tam było o oblanym egz. i przepadniętym stypendium. Zycie nie jest sprawiedliwe, przyzwyczajcie sie.