Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieszczesliwa przyszla...

Nieudane Zareczyny!! kto jeszcze??

Polecane posty

a co w tym glupiego?:( znaczy co ja glupiego napisalam czy zrobilam?:(

Gość A moje były udane....
Bylismy na wakacjach w Zakopanym, poszlismy na skocznie, weszlismy na samą górę, byl piekny zachod slonca i wtedy sie oswiadczyl... tak po prostu, kompletnie mnie zamurowalo, ale bylam wtedy najszczesliwsza pod sloncem! Oczywiscie powiedzialam TAK; zadne knajpy, wino, kolacje, bede to wspominac do konca zycia

I tez nie rozumiem osob, dla ktorych ta cala "otoczka" jest najwazniejsza. Nie to sie liczy, przynajmniej dla mnie

no dobra to juz nic nie mowie:O tylko gwoli scislosci chodzilismy miedzy 15-20, bo bylismy w 3 roznych dzielnicach naszego miasta w poszukiwaniu jakiejs kanjpki zeby cos zjesc, wiec wyszlo w sumie 5h razem z dojazdami moze i jestem pustakiem:O smutnym pustakiem:(

wiesz co ... weź sie juz zamknij i się ciesz że jest ktos Cie kocha

ktoś jeszcze???

popieram kogos tam- ciesz sie! ja czekam 5 lat:( i zaczynam wątpić czy sie doczekam... według mnie mógłby mi sie oświadczyć na przystanku ... a on tylko gada ze chce-juz dobre 2 lata a nic nie robi:(

Gość NiektorzySaNiedojrzali
Niusia - mi tak samo wszystko jedno gdzie, a i tak na jego gadaniu sie tylko konczy...:(

Gość heheheheee
ożesz, jakby mój najpierw pojechał do moich rodziców z kwiatami i pytaniem o moją rękę, to ode mnie dostałby kosza w tej kwestii, tak dla zasady :o to przede wszytskim ode mnie zależy czy za kogoś wyjdę czy nie. wielkie mi halo, zaręczyny :o nie rozumiem kompletnie tych wszystkich cyrków dookoła tego :P

Myslisz tylko o sobie,że zaręczyny nie wyszły.Nie bierzesz pod uwage jak strasznie musi facet się czuc ,że dał plamę ,użalasz się tylko nad sobą.Rusz tyłek zamiast siedziec na kafeterii i wymysl coś ... np.kup jakis drobiazg np.pierscionek ze słodyczy albo jakiegos lizaka lub inny drobiazg, zrób kolacje albo wyjdzcie gdzies i ty sie oświadcz. Obróc swoje zaręczyny w mały żart.Facetowi milej się zrobi. Faktycznie nie popisał się ale teraz ty musisz cos zrobić bo facet pewnie ma doła takiego jak ty.

Gość onaja
u mnie wygladalo to na tej zasadzie ze sie poklucilismy i tego samego dnia powiedzial ze chce zebysmy porozmawiali.myslalam ze chce zerwac wiec sie pytam slucham co masz do powiedzenia a on:"chcialem cie poprosic o reke" i tyle tak wygladaly moje zareczyny w dniu dzisiejszym bez pierscionka kolacji spytalam sie ile mam czasu na odpowiedz powiedzial 2 dni kocham go ale mam wrazenie ze tak zrobil zebym z nim nie zerwala zeby mi zamydlic oczy czesto sie nie odzywa spedzamy ze soba sporo czasu ale nie ufam mu raz z nim bylam zerwalam teraz dalam mu szanse ale nie wiem czy jest sens..wiem ze nie potrafie teraz z nim zerwac czy takie zareczyny mozna traktowac powaznie ??

Gość onaja
dodam ze odbyly sie normalnie na dworze o tak poprostu stalismy zwyczajne to dopiero bol:(((

Gość solniczkaaa
powiedz mu, ze bez pierscionka sie nie licza. ja tez nie wspominam moich zareczyn dobrze, myslalam, ze bardziej sie przylozy bo jestesmy prawie 5 lat ze soba. oswiadczyl mi sie w domu, dostalam maly bukiecik, malutki pierscioneczek i jakos tak.. spodziewala sie tego. wolalabym gdzies na spacerze, gdziekolwiek, ciesze sie ze mialam osprzatany pokoj chociaz. troche czasu minelo a mnie dalej boli ze sie nie wysilil, juz nie chodzi o jakies wielkie akcje za kilka tys zlotych, ale no moglby poswiecic pare dni, zeby pare rzeczy ze soba \'zgrac\'. ale nie.. bo po co. to tylko durne zareczyny, nic waznego. :(

Gość lipiec 2008
archeologie studiujesz?

Gość ale jestescie głupie...
ja usłyszałam "Bo Ty wiesz ze jesteś najważniejsza" a po chwili "No czemu nic nie mówisz" Hahahahahahahhaha chciałabym sie cofnac w czasie i poobserwowac siebie i moją połowke w tym momencie...ale musielismy miec głupie miny;d

i dodam jeszcze ze i tak to był wyjątkowy dzien i tyle....poza tym wy sobie zareczyny wyobrazacie tak a wasi faceci inaczej....a dla faceta zareczyny to jest naprawde ogromny stres....

mój mąż oświadczył sie pro forma w dniu slubu...:)lol...ale i tak go kocham...szkoda tylko ze nie umieł inaczej..

ej no co w dniu slubu wiedzial ze mu nie odmowisz:) spryciarz

Gość ale jesteście głupie
wyobraź sobie jego mine gdybys powiedziała nie....teraz juz wiesz dlaczego nie pytał wczesniej...

Gość americas run
a ja moje zareczyny wspominam jako wielkie zaskoczenie, wybralismy sie z chlopakiem na zakupy ciuchowe, pod jakims pasazem rozdzielilismy sie ja na swoje sklepy on na swoje, po jakims czasie widze a on zbliza sie w miim kierunku z roza w reku, pomyskalam sobie ze milo, choc nie raz dawal mi kwiaty bez okazjii a on podszedl kleknal, wyciagnal pierscionek, ludzie sie gapia, ja szok, stoje i becze, ludzie bija brawo i co mialam powiedziec przy tylu swiadkach? hahahhazgodzilam sie

Gość ritaaa
americas - zajebiste zaręczyny :) gratuluje i duzo szcześcia:)

Gość AAAAA28
A moje były super :) Mój Mąż zabrał mnie do naszej ulubionej restauracji. Po posiłku nagle w restauracji zgasły wszystkie światła tylko świeczki na stołach sie paliły.... postawiono przed nami deser pieknie udekorowany a na talerzu pudełko z pierśionkiem. Przyszedł kucharz z butelką szampana a drugi kucharz z bukitem kwiatów które mój mąż wczesniej przywiozł. Mąż wziął kwiaty od kucharza, uklęknął przede mną i zapytał się czy zostane jego żoną... Nie mogłam wydusić z siebie słowa... więc tylko go przytuliłam. Mój mąż wstał a w tle było słychać: Przyjęte???? Na co mój mąż: TAK! I wszyscy w restauracji zaczęli klaskać! potem mąż jeszcze mi mówił że jestem najwazniejsza osoba w jego zyciu i że mnie bardzo kocha. Mnie cały czas leciały łzy po policzkach... Dopiero za jakiś czas doszłam do siebie... Wszystko było idealnie. Najlepsze jest to że mąż zadbał o każdy szczegół! Szampan był wytrawny (bo taki lubie), ciastko było z mojej ulubionej sukierni a kwiaty były pomarańczowe! Wszystko tak jak lubie :)

Gość pomysł
a co powiecie na takie zaręczyny, wycieczka piesza na kasprowy wierch i na samum szczycie pierścionek ukryty w jajku niespodziance? moze sie spodobać?

Gość AAAAA28
Byłam na Kasprowym i raczej wycieczka tam to bedzie dosc dluga. Nie lepiej wijechac wyciagiem i potem sie oswiadczyc na samej gorze? No chyba ze lubicie :) Powodzenia

Gość bitch hehe
moje zaręczyny były do d... (delikatnie mówiąc) wiedziałam wcześniej że chce mnie poprosić o rękę...i ze swojej strony tylko mu powiedziałam jaki chcę pierścionek- i to wszytsko a on ciągle coś wymyślał..cudował...a to że na mnie róże będą z nieba leciały a to że kolacja w eleganckim lokalu i na plazmach będą slajdy z naszymi zdjęciami... chyba z 10 opcji mi przedstawił...ehh ale ta jedna miała być tajemnicą...no i przyszedł dzień zaręczyn (Walentynki) zwolniłam się wcześniej z pracy żeby się wyszykować na ten ważny moment...on przyjechał do mnie wszedł do salonu i klęknął na środku pokoju i zapytał czy za niego wyjdę! Mina mi od razu zrzedła (gdzie róże, slajdy ze zdjęciami itd) Załamałam się! a no i jeszcze pierścionek paskudny jak nie wiem co (na każdym zdjęciu widać tylko moją skwaszoną minę). No ale zaręczyny i po zaręczynach hehe wytrzymałam z nim jescze tylko miesiąc:) więc kolejne zaręczyny przede mną :) Obecny facet będzie musiał się postarać:)

nie to bylo najgorsze:( marian skopal zareczyny:( potem poszlismy 23 km do naszej wiochy:( gdzie mieszkamy z 8 naszych nieslubnych dzieci:( wienc mysle, moze bedzie dymanko chociaz:( a tu marian rzucil mnie na wyro spodnice na leb i mysle bedzie walil:) a ta swinia mi w dope wlozyla ruchal jak wieprz pocil sie jak ino knur na maciorze. plakalam a on kunegunda trzeba w dupe!!! jesli walic cie bede w cipuche bedzie 9 dziecko!!!!

ne drugi dziń miolam focha. nie odzywolom siem do tego knura:(

Gość ikser
ktoś jeszcze?

Gość moj juz maz
zadzwonil do mnie w piatek (mieszkalismy 200 km od siebie) ze przyjedzie w sobote i pogadamy o slubie, na moje pytanie "czyim?" (oboje bylismy przeciwnikami malzenstwa) powiedzial "o naszym" :P Jestesmy 4 miesiace po slubie, zareczyn w sumie nie bylo :D Pierscionek dostalam 2 miesiace przed slubem :P A tydzien przed slubem strasznie sie poklocilismy wieczorem. Rano wstallismy (mieszkalismy juz razem) i moj szanowny wtedy narzeczony zapytal "to bedziesz moja zona czy nie?!" :P:P Dziewczyny każda chwila jest na swoj sposob wyjatkowa! INawet kiedy nie jest taka ja sobie wymarzyłyście!