Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość she_she_she_she

ex

Polecane posty

Gość she_she_she_she

poradzcie, jak pozbyc sie exkobiety mojego obecnego faceta. rozstali sie dawno, wiem, ze dla niego jest przeszloscia, ja nie bylam ta, przez ktora sie rozstali. on wciaz pisze, dzwoni, przez byle wymowki stara sie podtrzymac kontakt...

Gość she_she_she_she
korekta: on wciaz pisze, zjadlo `a` , ma byc ona wciaz pisze ...

Gość she_she_she_she
ok dzieki za rade:) a cos bardziej dajacego sie wprowadzic w zycie, takie rozwiazanie jest chyba zbyt radykalne;)

Gość --------------------------
maverick - skuteczny choc nieco drastyczny pomysl...hehehee

To raczej on powinien się jej \"pozbyć\", nie Ty. Chyba że on wcale nie chce.

widocznie zalerzy mu jeszcze natej znajomości,a ty dla niego jesteś tylko odskocznią od tamtej znajomości.

Gość mokka 1
ale dlaczego chcesz się jej pozbyć? w czym Ci przeszkadza? jesteś zazdrosna? jeśli byli ze sobą przez dłuższy czas i rozstali się w poprawnych stosunkach, to normalne, że chcą utrzymywać kontakt

Gość she_she_she_she
upupupupupup

Gość she_she_she_she
do mokka 1: 1`nie rozstali sie w poprawnych stosunkach. 2` nie wierze w przyjaznie damsko meskie, szczegolnie takie `pozwiazkowe`. 3`a ponadto zazwyczaj, kiedy ona sie z nim kontaktuje, chodzi o tzw. `duperele`, golym okiem widac, ze to tania sciema, pretekst, zeby go zobaczyc

Gość she_she_she_she
yeah right :D

Gość ex
mnie mąż poluzował nakrętki w 2 kołach od samochodu. W trakcie jazdy odpadło mi przednie kolo. Ledwie z tego wyszłam.

Nie wygrasz z tym...Mój facet rozstał się 8 miesięcy temu ze swoją byłą...A ona nadal siedzi u niego w głowie. Musi samo przejść...Ja mam czasem tego dosyć, ale czekam. Musi przejść samo. To jego miłość, jeśli było między nimi uczucie to będzie to jeszcze jakiś czas trwało. Jego ex zdradziła mojego faceta, a on dalej o niej myśli, analizuje, itp. Ty nic nie mozesz zrobić. To on musi dojść do pewnych wniosków. powodzenia zyczę. I cierpliwości...Jest bardzo potrzebna...:(

Gość ten sam nick
upupupupup

She she a kiedy rozstał się Twój facet z byłą? Dawno? Zresztą, wiesz co? To nie ma znaczenia kiedy. Są babki, które nie dają za wygraną nawet po kilku latach. I nie dlatego, że np. kochają, tesknią ale choćby dlatego, żeby zatruć życie. A jeszcze gorzej jest w przypadku, gdy oni mają dziecko. Nic tylko współczuć sobie na wzajem. Jeśli jesteś w podobnej sytuacji zapraszam na \"Żona nr 2...\" Pozdrawiam.

Gość ten sam nick
nie zalezy mu.wiem, ze nic go z nia uczuciowo juz nie laczy. ale brak mu stanowczosci zeby powiedziec `daj mi spokoj`. kiedy ona chce si ez nimn spotkac mowi jej ze nie ma czasu, nie jest obecnie w zasiegu itp itd. a chodzi przeciez o to zeby jasno wiedzial ze nie chce sie z nia spotkac, bo jest przeszloscia. dodam ze rozstali sie mase czasu temu. sa momenty ze nie odzywa sie slowem a potem seria telefonow smsow... jak jakas psychopatka.

Gość rwetethnfxxsdsgh
upupupupup

Gość zznnaakk zaappyyttaanniiaa
no i co

Gość panie
żaden z ciebie władca, tylko dupek zwyczajny - najpierw skrzywdziwłeś jedną i dalej spokoju jej nie dajesz, teraz krzywdzisz drugą - kocham nie kocham... co ty, upośledzony jesteś? niedorozwinięty? ile ty masz lat patałachu?