Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttt

SEX ...

Polecane posty

Gość facettttt

Czy zawsze wszystko musi sie krecic wkolo sexu?? Czy na ten swiat zwariowal??

Gość nbrt
nic sie nie kręci wokół seksu.To wolny kraj .

Gość nudziara
"Psychiatra do pacjenta pokazując mu kwadrat narysowany na kartce: - Co pan widzi? - Gołą babę - mówi pacjent - A teraz? - psychiatra pokazując trójkąt na kartce - Gołą babę - odpowiada pacjent -A to co jest? - psychiatra znad kartki z kołem - Goła baba - No tak, jest pan dewiantem - Ja??! A kto mi te zboczone obrazki pokazuje!?" morał: widzimy co chcemy widzieć; jeśli autor tematu sądzi że świat kręci się wokół seksu to znaczy że to tylko seks ma w głowie; współczuję

Gość a może to raczej
IMPOTENT który nie moze pogodzic sie ze swoją niemocą i dlatego nie może znieść , ze ionni ciesza się tą sferą życia i na dodatek jest ona dla nich ważna :o

Gość facettttt
Ja wcale nie mysle o seksie, tylko oddaje sie uduchowionym medytacjom na temat wykonywania ruchow posuwistych palcem umieszczonym w odbycie oswojonej wiewiorki z parku :classic_cool:

Gość gold fish
no nie wiem czy ' głodnemu chleb na mysli' jak sobie facet popatrzył na topiki to mu sie nie dziwie co II o seksie

Gość gold fish
moj nick pochodzi od tego, ze kradne z zaplecza sklepu rybnego odciete lby dorszy i pieczolowicie kompresuje je we wnetrzu swojego przepastnego niczym otchlan Tartaru odbytu :classic_cool:

Gość gold fish
zeby to choc było zabawne

Gość gold fish
ale nie jest bo ości w odbyt kłują :(

Gość gold fish
ty kretynie, nic mnie nie kluje, w rybim lbie nie ma osci!!! Czasem tylko jakies rybie oczy mi sie z dupy wysypuja w najmniej oczekiwanym momencie :(