Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DEOROLKA

Czy wszystkie dezodoranty w kulce to antyperspiranty?

Polecane posty

Gość DEOROLKA

Witam. Mam pytanie. Czy spotkal(a) sie ktos z Was z dezodorantem w kulce lub w sztywcie, który nie jest jednoczesnie antyperspirantem?

Czy wszystkie dezodoranty w kulce to antyperspiranty? Nie

Gość nieieiienniieee

Gość DEOROLKA
A moze mi ktos podac nazwe jakiegos? Bylam dzis w drogerii i spytalam ekspedientke i powiedziala mi ze wszystkie sa antyperspirantami. A ja nie chce juz antyperspirantow, bo uzywam ich od ladnych paru lat i chce sprobowac zwyklego dezodorantu, przynajmniej zima.

idz do sklepu /hipermarketu i pooglądaj te kulki. Bo rozumiem ,ze nie chcesz zamawiać z neta.

Gość Deorolka
Bylam dzis, ogladalm i przyznam szczerze, ze nie widzialam innych. Ale moze tam byl maly wybor? Nie wiem i dlatego pytam.

Gość tuvia
Ja rowniez rozgladalam sie ostatnio za dezodorantem w kulce, nie bedacym antyperspirantem. W Rossmanie trafilam na deo w kulce 'Malizia'. Kosztuje ok 11zł, do wyboru 2 zapachy: zielona herbata i musk. Pachnie dlugo i nie podraznia :)

Gość gość
Nie wiem dokładnie jak to wygląda, ale fakty są takie, że używam dezodorantu naturalnego HB i działa. Chociaż naprawdę testowałam już wiele różnych to za każdym razem problem był dokładnie taki sam - brak efektów. Przepuszczało zapach potu. Tutaj jednak mamy już spokój.

Gość gość
Dezodorant naturalny HB - u mnie działa, nie pojawia się kiepski zapach, czuję się komfortowo przez cały dzień. Żadnych innych cudownych specyfików po prostu nie używam. Kulki? Nie moje klimaty, brudzą się ubrania, ale faktycznie - mało który dezodorant daje radę.

Gość rtr

Używam zamiast zwykłych dezodorantów https://proaktiv.pl/s/2-30-0-NIEJONOWA-NANO-MIEDZ-KOLOIDALNA-CU-500---z-atomizerem-100-ml.html, żeby się tak bardzo nie pocić. Przydatna sprawa szczerze mówiąc. Miałam ałun kiedyś, ale to działa znacznie, znacznie lepiej. Po prostu delikatnie się przemywam i jest kompletny spokój.