Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matiiiiii

Dziwna sprawa ....

Polecane posty

Gość Matiiiiii

Chcialbym sie komus wygadac , ale neistety nie mam ... Od jakiegos dluzszego czasu , przezywam trudne chwile ... Bylem z dziewczyna przez 3 lata , bylo nam dobrze ,ale pojawily sie pewne problemy , ktore spowodowaly ,ze musialem odejsc .... Mimo naszgo rozstania , nadal utrzymywalismy kontakt , choc spotykalismy sie sporadycznie. Tydzien temu dowiedzialem sie od niej ,ze jest z innym chlopakiem od miesiaca ... . Powiedziala rowniez ,ze czuej chec dalszego naszego kontaktu , poniewaz ona nadal mnie kocha ... , mimo to opowiada o swoich przezyciach seksualnych z tym nowym chlopakiem , ze wogole nie wychodza z lozka i ze jest swietnie ... Wiem ,ze to ja odszedlem ,ale nie dla innej ... , dowiedziawszy sie o tym wszystkim tknelo mnie ... madry Polak po szkodzie ... i wydaje mi sie ze gdybym nie wiedzial byloby mi o wiele latwiej . Nie chce jej znac , nie odnieram od niej telefonow , wogole zerwalem od wczoraj kontakt . Co o tym sadzicie . Prosze doradzce mi cos bo chyba oszeleje ...

Gość fgdsgdfhshds
mam nadzieje ze ja olejesz bo to k...a jakich malo

Gość nutellka
trudna sprawa!!!!!! niby oboje chceciejednak nie! ona cie kocha i nie wychodzi z łóżka z tamtym.....co to za miłość??? pogmatwane to strasznie uciejacie od siebie i możę tak lepeij jest jak teraz

Gość kropla szczescia
Prosze Cie, powiedz chcoiazby tak w skrocie czemu od niej odszedles. mam podobna sytuacje:(

Gość Matiiiiii
Kiedy bylismy razem - byla to idealna kobieta , poza malymi wadami ,ale nie takimi ... .Nie rozumiem jak mozna sie tak zmienic w niespelna roku .... Wiem ,ze to ja odszedlem i nie mam do niej juz praw , ale nie wiem dlaczego mnie tak boli ... , po tym co mowila mi co robi z obecnym facetem nie chce jej znac i nie ma mowy bysmy kiedykolwiek mogli wrocic . Dodam jeszcze ,ze zanim sie dowiedzialem ,ze ma kogos , chcialem zaczac wszytko od nowa ... a tu .....:(

Gość widocznie jej nie kochales
ze odszedles. Nie ma nic takiego co by 2 osoby nie mogly zniesc i zwalczyc aby ratowac wlasny zwiazek. Odszedles, nie sadze abys ja kochal tak bardzo. dziewcczyna probuje ulozyc sobie zycie bez Ciebie, miaal czekac ????? Miala czekac az do niej wrocisz? Boze czlowieku, to ty od niej odszedles! Mam nadzieje, ze ktos ja w koncu naprawde pokocha!

Gość Matiiiiii
Nasz zwiazek stal sie monotonny , dla niej liczyla sie tylko nauka i studia , a kiedy ze man sie spotykala to nic jej sie nei chcialo , ciagle byla zmeczona itd . Nie potrafilem tak duzej, dlugo z tym walczylem ,ale to bylo jedyne wyjscie ... Myslalem ,ze z czasem wszystko sie zmieni .... Ona cierpiala , ja tez bo jej zadalem tyle bolu , ale chialem usiwadomic , ze cos musimy zmienic , no i zmienilem ..... :(

a tak jak juz nie byliscie razem to jak wasze spotkania wygladaly? czysto na stopie kumplowskiej czy tak jak dawniej? dziwna sprawa

Gość Matiiiiii
Do : widocznie jej nie kochales Tak w chwili kiedy odchodzilem , moje uczucia byly zachwiane - masz racje , ale wlasnie dlatego odszedlem bo nie potrafilem oszukiwac . A jesli znalazla kogos kto ja naprawde pokochal - to prosze Was niech nie mowi mi o jej zyciu lozkowym ....

Gość Matiiiiii
praktycznie caly czas wysylalismy sobei sms , prowadzilsumsy rozmowy na gg , a spotykalismy sie zadziej 1 na 2 tyodnie ...

a jasno jej powiedziales czemu odchodzisz??? ona znala konkrety?

Gość Matiiiiii
Chce dla niej jak najlepiej - i gdy bede wiedzial ,ze ona jest szczesliwa pogodze sie z tym . Trudno , przegapilem milosc swego zycia ...:(

Gość Matiiiiii
bardzo jasno okreslilem dlaczego odchodze !!!!!!!!!! Odbylismy dluga rozmowe , w ktorej wyjasnilem jej o co mi chodzi , co mnie boli i co sprawilo ,ze czuje to ,a nie inne .......

kochasz ja? powiedz mi jak wasze spotkania wygladaly przez ten okres, kumplowskie czy blizsze.

Gość Matiiiiii
Szczerze , to powiem wam ,ze nie tyle mi chodzi o to ,ze z kims ona jest , ale glownie o lozko ....:( Po co mi to mowi ??????

czy ona jak juz znala powody, nie starala sie tego naprawic? Czy jestes pewny , ze ona ma faceta? Cos mi sie wydaje, ze miedzy wami nadal cos jest.

Gość Matiiiiii
Ona chciala czegos wiecej - ja staram sie odrozniac przyjazn od zwiazku i do nieczego nei dochodzilo , poza przytuleniem ,ale nic wiecej!!!!!!!!

zachowuje sie jak gowniara to prawda, tylko ze albo ma naprawde kogos i chce ci zrobic przykrosc albo zmysla

Gość cleoaa
Moj ex byl taki ja Ty,tez zerwal bez wiekszego powodu,a pozniej odchodzil od zmyslow jak ja zaczelam wychodzic z innym,do dzis szaleje a minelo juz 8 miesiecy,i tez go podsycalam takimi historyjkami by mu zagrac na zazdrosci,za to ze mnie zostawil kiedy naprawde go potrzebowalam....jestescie jak takie pieski francuskie;..sami nie wezniecie i komus nie dacie.,bo myslicie,ze swiat tylko wokol was sie kreci..

Gość Matiiiiii
Starala sie , mowila ,ze sie poprawi ,ze teskni i ze jestem idealnym facetem jakich malo .... mimo wszystko czulem co innego , a czynilem to co mi podpowiadal rozum ,ze jeszcze nei teraz ....

wasz zwiazek skonczyl sie juz kupe czasu temu. Sadze, ze czas abyscie zerwali ze soba kontakt. Chyba , ze pogadacie jeszcze szczerze ale to nie bedzie latwe.

Gość Matiiiiii
CHCE WIERZYC W PRAWDZIWA MILOSC - a nie w podsycanie ... i w swiat oparty tylko na SEXIE !!!

Gość Matiiiiii
Chyba masz racje ....... Bedzie trzeba pogodzic sie z tym faktem ...... Bo juz tu nic wiecej nie da sie zrobic ......... Dziekuej za slowa , wiem ,ze bedzie mi eraz ciezko ,ale sam jestem kowalem swojego losu ......

Sadze, ze twoja ex po prostu zaczela nowe zycie. Trudno skonczylo sie. Zabraklo miedzy wami szczerosci, zaufania ,rozmowy.Odszedles bo pewnie cos sie skonczylo , jak jest milosc to wiele mozna naprawic.dziewczyna miala prawo szukac milosci, starala sie a ty wlaczyles swoj rozumek i przeciagales wszystko. Czegos miedzy wami zabraklo. To wygladalo jak gra . Bedziemy znowu razem ale nie teraz a ty pokaz ze Ci na mnie zalezy. Skad dziewczyna miala wiedziec, ze do niej wrocisz? Gra trwala za dlugo. teraz czas pojsc w swoje strony. Denerwuje cie ona swymi gadkami, to zerwij z nia kontakt, nie bedzie bolalo. Rozstancie sie na amen ale pokojowo. Ten zwiazek juz dawno przestal istniec.

Gość Matiiiiii
Dziekuej .... te wydpowiezi pozwolily potwierdzic mi to z czym sie dzis borykalem Zastanawia mnie jeszcze jedno , dlaczego ona nadal mowi ,ze mnie kocha , jesli jest z innym i dlaczgeo mowi mi o ich sprawach lozkowych??????

Albo próbuje się zemścić za to że Ją rzuciłeś,albo chce żebyś był o nią zazdrosny i żebyś do Niej wrócił !

Zadra w niej zostala. Moze chce wzbudzic w tobie zazdrosc. W glupi sposob to robi. taka chcec moze odegrania sie? Co nie znaczy, ze nadal czegos do Ciebie nie czuje. Pisze to bo bylam i jestem w podobnej sytuacji.

Yogi mis ma racje, moze pogadacie razem ostatni raz?

Gość Matiiiiii
A jak to bylo w Twoim przypadku ???????

nie chce pisac o tym na forum ale sytuacja wyglada niemal identycznie dlatego sie tym zainteresowalam. Matii od Ciebie zalezy chyba teraz duzo. wylacz troche rozum, wlacz serce, pogadajcie ostatni raz, w najgorszym wypadku rozstaniecie sie ale jak ludzie. Nie unos sie honorem .