Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matiiiiii

Dziwna sprawa ....

Polecane posty

Gość Matiiiiii
Szczerze to pomimo tego ze ja kocham , nie chce rozwalac jej zwiazku .... Nigdy tego nie robilem i nie zrobie , gdyby z nim zerwala odrazu bym pobiegl , nawet bym si enie zastanawial , a tak ......

Gość widocznie jej nie kochales
Masz pewnosc, ze ona ma kogos? Ona moze tylko tak gadac.

Gość Matiiiiii
Nikt mi o tym nie mowil , wiem tylko od niej ,ale wydaje mi sie ze tak , poniewaz nie odbiera tel w pewnych chwilach , zadziej bywa na gg i jest mniej dostepna , zazwyczaj to odzywa sie wtedy kiedy ma chwile ... , a nie jest juz to takie sporadyczne bez poczucia czasu ...., znam ja i wiem ,ze gdyby nie miala kogos nie zachowywalaby sie tak ........

jak ja kochasz to walcz.

Gość Matiiiiii
i co mam jej powiedziec , ze bylem glupi i ze ma rzucic tego goscia , z ktorym tak je dobrze w lozku .....

pojdz do niej pogadaj, raz ,porzadnie! Badz szczery. Nie rezygnuj od tak, zrobisz blad. jedna rozmowa, godzina.....jak ona powie nie, wyjdziesz i juz nie wrocisz ale wiesz co? Nie bedziesz zalowal ze czegos nie zrobiles, ze mogles sprobowac, co by bylo gdyby.... Nie dopusc do takiego gdybania bo sie zameczysz. A co by bylo gdybym poszedl i pogadal z nia szczerze, moze bysmy byli razem? Uslyszysz od niej , ze ona juz nie chce i odejdziesz z honorem.

Ja Ci dobrze radze, z serca. Skoncz to na pewnym gruncie!

Powiedz jej ,ze nadal bardzo Ci na niej zalezy. Obgadajcie ten czas, w ktorym nie byliscie razem. Troszke analizy nie zaszkodzi. od razu wyczujesz czy ona ma ochote na ta rozmowe czy nie. Nikt Ci nie kaze klekac na kolanach i plakac blagajac o to by zrozumiala czemu odszedles. wloz troche serca do rozmowy, badz cieply, bardzo bardzo szczery. Cokolwiek sie stanie, bedziesz spokojny ,uwierz mi:)

Gość Matiiiiii
Dziekuje , naprawde dziekuje CI z calego serca ,za te slowa otuchy - to mile jesli ktos inny niesie bezinteresowna pomoc dla innych :) DZIEKUJE

oj chłopie głupi jesteś i tyle.. odszedłeś z tak błahego powodu jak t że była zmęczona i się uczyła, wiesz co? nic nie jest warta ta Twoja miłość..bo mój chłopak mnie nie porzucił nawet jak wpadłam w depresję i ciężką nerwicę..:( jak nie miałam siły wyjść z domu i ciągle płakałam, jak dowiedział się że jestem poważnie chora i prawdopodobnie będę bezpłodna itp. a ty się zacząłeś nudzić i rzuciłeś dziewczynę. a teraż Ci zal, co? utracone jednak boli i jeszcze jestes jak pies ogrodnika.. mysle ze ona nikogo nie ma, po prostu , albo msci sie na Tobie, albo chce zapomniec o Tobie, ale po co? nie jestes jej wart

Gość Matiiiiii
ale was wkręciłem :P