Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roses_

Czy wynik 3-ech testów ciażowych jest pewny?

Polecane posty

Gość roses_

??jak w temacie ?

Gość kikuniakkkkk
raczej tak, ja zrobiłam chyba z 6 w nadzieji że nie jestem - dziś mam piękną mądrą córeczke i nie pamiętam ani starchu, ani afer z rodzicami tylko jestem baaardzo szczęśliwa i żałuję że nie ''WPADŁAM" wcześniej

Gość roses_
mi 3 wyszly negatywne,chlopak mówi,,niemartw sie juz bo 3 negatywne,widziałas'' to zrobilas 6 i wyszly ci.......??negatywne i jestes w ciazy?

Gość test
zalezy w ktorym dniu (cyklu) robilas, ile dni od stosunku, o jakiej porze dnia itp

Gość roses_
hmm no nieiwem 1 okolo 2,5 tyg(wieczór) ,2-hmm około miesiaca (rano)a 3 około meisiąca i paru dni(rano)naczczo pisalo ze niewazna jest pora dnia,ale wiem ze najlepiej jest rano no wiec tak jak wyzej

Gość test
No to wynik jest pewny. Dalej nie masz okresu? To idz do gina. A jak masz schizowac, to zrob test z krwi i po klopocie. Moim zdaniem nie ma szans, zebys byla w ciazy.

Gość roses_
nie napisalam zcegos waznego,jestem po postinoru który wziełam włąsciwie dla bezpieczenstwa,(wiem ze to rozregulowywuje cykl wiem)no ale nie mam juz okresu 10 dni,ale testy negatywne

Gość test
No to na 100% nie jestes w ciazy. Wyluzuj dziewczyno. Tak jak napisalam, jak masz nie spac po nocach to zrob sobie test z krwi. No!

Gość roses_
dzięki,mam jakieś plamienia ,raz jasne araz brązowawe,juz myslałam ze to okres no ale to nie to,pocieszaja mnie 3 testy choc tak bardzo sie nie denerwuje juz

A co myslicie o tym ja zrobilam 4 testy wszystkie juz po pokresie bo mnei sutki zaczelyy kluc przy ucisku pierwszy wyszedl ujemny drugi dodatni i od razu czaczelo mi byc niedobrze i wszystko na raz 3 i 4 ujemny dwoch lekarzy mnei badalo i powiedizeli z e w ciazy nei jestem w sumie wcozraj badal mnei i dizs mi niedobrez jeszcze jest piersi kluja nadal heh i co myslec o tym 3 testy egatywne jeden pozytywny...

Gość upupupupupupuup