Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

vanek

Nie lubie kobiet.

Polecane posty

Zaczalem czytac to forum w ramach terapii ale im wiecej czytam tym bardziej ich nie lubie , uwazam ze sa glupie.

Gość wypchajcie sie
TO SOBIE ZNAJDŹ FACETA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość frajda
ja też zdecydowanie wolę mężczyzn :)

Zaden facet nie bedzie na tyle glupi zeby mi uslugiwac , ja was nie lubie dlatego ze jestescie glupie(w waszym przypadku to zaleta) tylko ogolnie .

haha- ale dupny topik:) masz chyba pecha z nie lubieniem kobiet- bo jest nas więcej i do konca życia bedziesz sie musiał męczyć...hehe jak ja nie lubie takich mruków...

nusia >>>> jest was wiecej bo glupoty zawsze na swiecie bylo wiecej , nie lubie jeszcze was za to ze wasza przodkini Ewa nie wytrzymala i urwala to cholerne jablko , jakby nie byla taka ciekawska to dalej zylibysmy w raju

gówno prawda >>>> \"Kiedy tylko ładnie poprosisz przetłumaczą Ci zdania w każdym języku, znają się na komputerach, komórkach, lekach, więc bardzo Cię proszę nie generalizuj.\" Byc moze ale mezczyzni na pewno zrobia to lepiej

boshe- ty faktycznie grzeszysz mądrością...przytaczając tu Ewę!!!hehe. z tego co wiem- była ulepszeniem Adama( nie chcę ale musze to napisac:) )

Gość all right
gdyby nie zerwała jabłka nie odpadłby liść klonowy a więc nie byłoby syna ;)

hmmmm ale topik, nie lubisz kobiet? cóż twoj problem, ja też zdecydowanie wole towarzystwo mężczyzn :) zgadzam sie że niektóre kobiety to jedynie cycate lalki potrafiace gadac jedynie o facetach. ale zdarzają sie wyjątki od reguły, z którymi można pogadać nie tylko o modzie i kosmetykach. co do facetów, znam takich co mając lat 27 dalej potrafi gadać tylko o samochodach (nawet kobiety go nie interesują, chyba że z lusterkami bocznymi i vinylem), ręce opadają. moge pogadać o wszystkim o samochodach, komputerach i czymkolwiek jeszcze nawet jak guzik sie na tym znam i tyle samo mnie to interesuje, ale po 3 godzinach gadania o oponach i układzie kierowniczym, czuje że zaraz go posiekam.

No to skoro tak przeszkadzają Ci kobiety, to zaczynam podejrzewać, że jesteś homoseksualistą. W takim razie zwiąż się z mężczyzną, miej z nim dzieci, a od kobiet trzymaj się daleko. Nie zapominaj tylko, że Ciebie, Twojego partnera, i Twoje przyszłe dziecko również urodziła kobieta.

jak jeszcze pobede na tym forum to niedlugo zaczne w nocy wychodzic z siekiera na ulice , dlaczego wy mnie tak irytujecie :O

coz... jak widac zalozyciel topicu jest gejem, albo jego matka nie wychowala go jak nalezy nie mowiac juz o sferze emocjonalnej on ma do niej wielki zal skoro nie szanuje kobiet-bo nie umie tego robic, masz problem chlopcze i albo jestes tak niedojrzaly albo rzeczywiscie matka Cie bardzo skrzywdzila, wspolczuje Ci, juz chyba lepiej by bylo zebys byl tym gejem :P proponuje wizyte u psychiatry bo psycholog tu nie pomoze ....biedawctwo :P

nie mówie że nie lubie kobiet. ale zwyczajnie dobija mnie jak dziewczyna przez 2 godziny opowiada jak będzie wygladało jej wesele a swój wywód kończy słowami \"ale wiesz ja wcale nie mysle o małżeństwie".

Gość jestem kobietą
i mi to "lotto", że mnie jakiś niewyżyty onanista nie lubi

bo się uwziąłeś! i tyle...masz podstawy do tego? któras cie zraniła? czy trafiasz na głupie gąski? bo jezeli obracasz sie wsród takich kobiet- to nie dziwie sie...ja tez ich nie lubie... ale faceci tez bywają denni...i wisi mi to ...póki mnie nie dotyczy ich żałosny żywot...

wy jesteście inni i macie takie a ni inne zdanie na nasz temat... ale z nami jest tak samo... tylko po co o tym mówić głośno? prawda taka, że my bez was a wy bez nas żyć nie możecie... a mówienie że ktoś jest głupi jest bezcelowe. Nie widze w tym żadnego sensu... :) :P

hM ja to nie rozumiem w czym jest problem?? po jaki gwint wlazleś tu na forum dla kobiet i piszesz, że Ciebie kobiety irytują!!! Czy to jest tylko po to by sprowokować? wejdz na jakieś męskie forum o ile takie istnieje( nie wiem bo nie mam potrzeby przebywania na takim forum :)) i może tam sobie poszukaj kolegi do kontynuowania tej pasjonującej rozmowy :O

to proste , nie rozumiesz bo nie jestes wystarczajaco inteligenta , napisalem bo chociaz uwazam was za niezbyt madre mialem nadzieje przeanalizowac moj stosunek do kobiet i mysle ze jest chyba sluszny ,wnioski jakie wyciagnalem sa nastepujace : kobiety nie sa zdolne do konstruktywnej i merytorycznej dyskusji.

Gość no tak no
pedał

Musze was pozegnac wroce pozniej , ale widze ze na merytoryczne argumenty reagujecie chamstwem i agresja :O

Ty mi tutaj nie wylauj z inteligencją! bo mnie nie znasz! To po pierszwe. A po drugie radze Ci dobrze poobserwuj nas jeszcze i ze swoją inteligencją napisz prace naukową a może nagrode jakąś dostaniesz!

Gość kobiety
my tez cie nie lubimy :P

...nie zgadzam sie nadal z Tobą. widzisz mężczyźni są dobrzy ale w jednej dziedzinie!!! jezeli znajdą cos co ich pociąga, spełnia w zyciu to oddają sie temu...całymi sobą. często jest to praca, czasem seks bez miłości, czasem hobby...ale jest to tylko jedna rzecz...nie macie podzielnosci uwagi. kobiety natomiast potrafią robić wiele rzeczy jednoczesnie! wiele z nas potrafi świetnie spełniac sie w zyciu zawodowym, doskonale gotować, być matkami, gorącymi kochankami ... to jest coś w czy jestesmy poprostu lepsze... bo zaden facet nie bedzie jednoczesnie : playboyem i romantykiem, tancerzem i murarzem, pracoholikiem i dobrym ojcem...

aha jeszcze jedno! ze względu na specyfike kafeterii nie uwazam zeby to było dobre miejsce i sposób na konstuktywną dyskusję. Tu wszystko jest traktowane raczej jak prowokacja i stąd Twoje mylne wrażenie dotyczace kobiet :)