Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 siostrzenica

hiperlipidemia, czy ktos wie do jakiego lekarza sie udac???

Polecane posty

Go艣膰 siostrzenica

hej, moja ciocia ma hiperlipidemie. w swoim mie艣cie byla juz u wszelkich mozliwych lekarzy, kazdy j膮 odsy艂a nie wiedzac jak jej pomoc. moze orientujecie sie jaki lekarz zajmuje si臋t膮 chorob膮? a moze kogos znacie>? w gr臋 wchodzi- jelenia g贸ra, walbrzych, wroc艂aw... dzieki za odp.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upupupu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem z Gdanska, choruj臋 na to samo. Na hiperlipidemi臋 z艂o偶on膮. D艂ugo lekarz og贸lny nei wiedzia艂 co ze mn膮 zrobi膰, wiec dostawa艂am recepty na leki kt贸re nic mi nie pomaga艂y, a偶 w ko艅cu dosta艂am skierowanie do immunologa. Immunolog okaza艂 si臋 wspania艂ym lekarzem i cz艂owiekiem, mimo ze to nie jego dzia艂ka, zaj膮艂 si臋 mn膮 i kaza艂 mi zrealizowa膰 jak najszybciej taki plan: i艣膰 do hepatologa (w膮troba itd...), i艣膰 do endokrynologa (dosz艂a dodatkowo u mnie jeszcze niedoczynno艣膰 tarczycy ale cz臋sto hiperlipidemia jest zwi膮zana z chorobami tarczycy i ida ze sob膮 w parze), zrobi膰 USG tarczycy, i i艣膰 do diabetologa. To chyba najwa偶niejsze. Poza tym zach臋ci艂a do udania si臋 do poradni kardiologicznej. Niestety, to taka choroba, 偶e nie da rady chyba wyznaczy膰 konkretnego lekarza w tej sprawie. Trudno to sprecyzowa膰.

Udost臋pnij ten post