Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ach.to.ja

Farbowanie.wloso.pofarbowanych.innym.kolorem-HELP

Polecane posty

Gość Ach.to.ja

Witam!! Mam.problem.kolorowej.natury,mianowicie... Pofarbowalam.wlosy.w.XII.farba.do24myc.Palette.i.jeszcze.mi.ona.nie.zeszla;/ Mam.nieestetyczne.odrosty,ale.nie.chcac.niszczyc.wlosow,nie.ide.na.sciaganie.farby. Mam.pytanie.kochane.kobietki: Czy.nakladalyscie.kiedys.farbe.na.farbe?? Chce.pofarbowac.te.moje.wloski.nakladaja.trwala.farbe.w.moim.naturalnym.kolorze.na.te.pofarbowane-.czy.im.to.nie,zaszkodzi?? Czy.nie.zajda.jakies.reakcje.chemiczne?? Bym.nie.miala.wlosow.zielonych;) Oczywiscie.takze.Palette.bede.nakladac.... Mialyscie.taki.przypadek?? pozdrowko!!;)

Gość Ach.to.ja
Mialam.ciemny.kasztan-zjasnial.mi.do.jasno.fiolotowego-rudego..Taki.jasnyBordo.. A.na.ciemny.blond...

Gość Zigga
Spokojnie możesz farbować, ale najlepiej nie rób tego sama, bo możesz sobie niedokładnie nałożyć farbę, a efekt wiadomo jaki będzie!

Odradzam, jeśli byś chciała ciemniejsze to tak. Ale na blond nawet ciemny bez dekloryzacji nie radzę. Może Ci wyjść dziwny kolor, może wyjść nierównomierny: przy skórze jasny na końcach ciemny. Nie ryzykuj.

Gość marzanka166
ja dzis farbuje:) palett 24 zmyc kolor czekoladka :) mi zawsze zostaje tez na stale ja nakladalam kiedys farb na farbe i nic sie nie stallo:) co prawda wloski sie lekko podniszyczyl ale:) nie wypadaly glowa do gory

Gość Zigga
Ale ciemny blond nie jest wcale taki jasny! Miałam kiedyś robiony balejage blondem i ciemnych blondem i ten ciemny był brązowy i to dość ciemny! Jak będzie jej farbował profesjonalista to wyjdzie ładnie!

Gość bziksa
Ciemny blond może i nie jest jasny ale jest kwestia koloru na który kładziemy. Już widziałam efekty takich zabiegów dlatego ostrzegam (farby na bazie czerwieni i fioletu żle reagują na zmiany tonacji i to jest loteria) a autorka i tak sama zdecyduje.

Gość Zigga
Prawda taka, że rudego rzeczywiście jest sie trudno pozbyć! Moja koleżanka musiała niestety na odbarwianie iść, a to niszczy niestety włosy! Nie wierzcie tym, że te farby zmywają się po iluś tam myciach, bo to zwykła bujda, ale idź do fryzjera on ci dobradzi, co najlepiej w tej sytuacji zrobić! Wybulisz trochę kasy, ale efekt bedzie napewno lepszy!

Gość Ach to ja
no,dokładnie drogie kobietki-nie wierzcie tym "24myciom":/ Chamstwo i drobnomieszczaństwo normalnie.. Mogłabym ich do sądu pozwać o kłamstwo;( No,ale własnie,się martwię...Bo.ten ciemny blond- który juz chce nalozyc trwale, jest chyba jaśniejszy od tego mojego fioleto-buraczano-rudo-czerwono-bordowo-kiczowatego kolorku.. A ratowac sie muszę i ładna byc, bo wiosna idzie!!;) Poczekam na więcej odpowiedzi:)| Dziekuję Wam:D Ja się całkowicie nie znam na farbowaniu włosów- i nie wyszło mi to na to dobre:)

Doradziłabym Ci stopniową zmianę koloru czyli pasemka tym ciemnym blondem, ale jeśli nie znasz się na farbowaniu to raczej udaj się do fryzjera. Ja od wielu lat farbuję włosy i miałam już chyba każdy kolor ;-) więc mam wprawę i wiem że trudno samemu sobie zrobić pasma.

Gość Ach to ja
żadna kbietka nie farbowała włosów ciemniejszych na kolor troszkęjasniejszy?? i w innej tonacji kolorystycznej??:( ja juz sama nei wim co mam z tym zrobić..Zalezy mi na swoim kolorze, ale nei chce niszczyć włosków...