Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dave Gahan

30 niebawem Wspominki starszej dziewczynki

Polecane posty

Gość Dave Gahan

Pamiętacie jeszcze swój pierwszy raz? Podzielcie się wspominkami. Mój był dość nietypowy:) Miałam wtedy 17 lat spędzałam łikend w lesie na ognisku z facetem, którego poznałam 2 tygodnie wcześniej tak sie ściemniło lekko a my poszliśmy na spacerek i wylądowaliśmy na łące i się zaczęło:) najciekawsze byo jak upłyneo półtorej godziny rodzice zaczęli się niepokoić no i ojciec zadzwonił na moją cegiełkę C160 jak nie rykło melodyjką tak on odrazu wyskoczył i schował się w krzaki a ja biedna nie wiedziałam, co robić. Moja pierwsze zbliżenie... miałam wtedy lat 16 jak pierwszy raz całowałam się z chłopakiem nic nadzwyczajnego ale wspominam to do dziś nigdy więcej nie czułam takich dreszczy i takiego bicia serca. Pamiętam jak też dostałam wpiernicz od mamy, bo tego samego dnie pierwszy raz wróciłam do domu o 3 w nocy a miałam być o 19 pupka bolała przez tydzień ale i tak cały czas myślałam o tamtym dniu.

Gość kikikikiki maupa
Napisz o tym do Popcornu. Może dostaniesz nagrodę :P .

Gość pikusiu
nie nie no co Ty do Bravo ;)

Gość igła 102
chyba masz pecha topik Ci się nie przyjmnie takie wspomnienia.........do dupy!!!!!!!! mało od życia wymagasz laska