Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja333

czy wynajelabys macice

Polecane posty

Gość konstancja333

no wlasnie i za jakie pieniadze

Gość helo helo
ja tak bardzo prosze

Gość konstancja333
i myslisz ze bylabys w stanie oddac dziecko

Gość a ile dajesz
podaj cenę jak mnie cena zadowoli to się zgadzam:D

Gość swiat sie przewraca

Gość ogloszenie platne
wynajme macice na cicha dzialalnosc gospodarcza . Cena wynajmu do uzgodnienia. ;););););););)

Gość konstancja333
nie znam cen ani czy w Polsce sie to praktykuje ale mysle ze moglabym urodzic komus dziecko

Gość helo helo
dawno temyu widzialam taki program, ze kobieta rodzila dzieci parom nie mogacym ich miec....dawala tez jajeczko...wiec dziecko bylo w polowie jej..urodzila ich i oddala kilka..ma kontakt ze wszystkimi, mimo, ze sa w immych krajach..ona byla z Wlk Bryt. ja mysle, ze zgodzilabym sie ale jelsi to nie byloby moje pierwsze dziecko...pierwszego za chiny bym nie oddala.... nie wiem, ale pierwsze kocha sie najmocniej bo jest........... pierwsze i wyczekiwane...tak mi sie wydaje...mnie tak powiedziala mama...

Gość konstancja333
ja mam troje i to nie jest tak ze pierwsze kocha sie bardziej niz kolejne jest poprostu inaczej bo wszystko jest nowe zaskakujace jak pojawi sie kolejne to kochasz tak samo tyle ze masz doswiadczenie

absolutnie bym nie mogła oddać swojego dziecka,ani pierwszego ani wogóle zadnego,to jest moje dziecko,ze mnie,to jest czasteczka mnie w wersji moni,nigdy,nigdymabsolutnie,predzejk serducho by mi pekło z zalu,i jestem pewna ze wiekszosc kobiet nawet jak by sie zgodziły to po urodzeniu by sie przywiazały,to sa straszne emnocje i przezycia,i truydno jesy im oddac dziecko,które sie nosiły tyle czasu w sobie,no chyba ze ktoś jest twardzielem i ma serce z kamienia,to bez zadnych emocji odda własne dziecko,ja bym nie potrafiła,oczywiscie nie jestem przeciwna temu,bo starszne to jest jak nie mozna urodzic dzidzi jak sie ja bardzo chce,dlatego ja bym proponowała zmienic ustawy któe by ułatwiły adopcje,i przemówic młodym dziewczynom po wpadkach zeby nie zabjały swoich dzieci tylko je oddawały w dobre rece,jest wiele małzenstw które nie moga meic dzieci a któreubiegaja sie o adopcje .macica to nie biuro do wynajecia:/ to brzmi starsznie:/ wynajac macice,bleeee