Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Shameless AngeR

Żegnaj, szalona dziewczyno

Polecane posty

5 godzin temu, Shameless AngeR napisał:

💔💔

Opowiesz o tym psie? Dlaczego wołałaś go przez Kafe i określałas jako syna? Interesujący przypadek.

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Opowiesz o tym psie? Dlaczego wołałaś go przez Kafe i określałas jako syna? Interesujący przypadek.

Wszystko było na trzeźwo jako gra aktorska. Banany mogą więcej. Plebs nie.

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Cóżeś się tak uczepił? Mało ludzi zwierzęta nazywa swoimi dziećmi? Idź i nie pajacuj. Żegnam 🚑📐

1 minutę temu, WywaloneJåjaBoże napisał:

Wszystko było na trzeźwo jako gra aktorska. Banany mogą więcej. Plebs nie.

Tez tak obstawiam. Ale jestem ciekawy co wymyśli. 

Przed chwilą, Shameless AngeR napisał:

Cóżeś się tak uczepił? Mało ludzi zwierzęta nazywa swoimi dziećmi? Idź i nie pajacuj. Żegnam 🚑📐

Ale po co? Podkrecalas dramaturgię? Azor brzmiałoby gorzej?

Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał:

Może jest predatorka i jara ją myśl o synusiu

Predator. Jeden z moich ulubionych bohaterów. Jak bylem mały prawie narobiłem w gacie jak obejrzałem film. Ale w jaki sposób jara? 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Predator. Jeden z moich ulubionych bohaterów. Jak bylem mały prawie narobiłem w gacie jak obejrzałem film. Ale w jaki sposób jara? 

Ile miałeś lat 18?

2 minuty temu, starra mendah balkonova napisał:

Kuguarzyce

Piersi Agnieszki Perepeczko. Nie. 

Edytowano przez Doktor ZG

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Ile miałeś lat 18?

Jakieś pięć. 

Edytowano przez Doktor ZG

Przed chwilą, Doktor ZG napisał:

Jakieś pięć. 

Mi możesz powiedzieć, to żaden wstyd. Ja płakałem na królu lwie.

2 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Nie wiem, mnie nie ale koleżanka np lubi dominować i zako...e się w mlodych bo się czuje swobodniej jak jest mądrzejsza i nie musi się kulic przy starszym typie bo też za mądra nie jest a masz takiego puchacza co na ciebie z góry patrzy i analizuje a młody oczarowany pipskiem nawet jak w głowie siano huh 

Mi możesz powiedzieć, to żaden wstyd. Ja płakałem na królu lwie.

Poważnie. Ja płakałem na Toy Story 3. Córka wycierała mi łzy. 

Nie wiem, mnie nie ale koleżanka np lubi dominować i zako...e się w mlodych bo się czuje swobodniej jak jest mądrzejsza i nie musi się kulic przy starszym typie bo też za mądra nie jest a masz takiego puchacza co na ciebie z góry patrzy i analizuje a młody oczarowany pipskiem nawet jak w głowie siano huh 

Fajna koleżanka. Podkręćmy atmosferę. W jaki sposób probuje ich zdominować? Tak np łóżkowo. Opowiadała? 😉

A mieliście kiedyś taką sytuację w wieku nastu lat, że oglądacie film z rodzicami, a tam scena erotyczna?  Rodzice mnie nie wyganiali do siebie. Ja też nie chciałem wychodzić, żeby nie pokazać zawstydzenia, skrępowanie. Sytuacja jednak mega niezręczna 😄

Edytowano przez Zero cukru

4 minuty temu, Doktor ZG napisał:

Fajna koleżanka. Podkręćmy atmosferę. W jaki sposób probuje ich zdominować? Tak np łóżkowo. Opowiadała? 😉

Nie wiem. Nie opowiadała ale ona zboczona jest. Anale robi też. Nawet ze mną chciała rimcicimci

Ja też bym wolała młodszego nie dlatego że preferuje ale dlatego że typy w moim wieku za poważni a ja za głupia a też już wyrąbane w ogóle mam bosz wolę pisać o Biblii albo polityce 

Edytowano przez starra mendah balkonova

Była taka część Bonda, w której laska wykończyła specialnie dziadka podczas stosunku. A rodzice obok w łóżku jprdl

3 minuty temu, Zero cukru napisał:

A mieliście kiedyś taką sytuację w wieku nastu lat, że oglądacie film z rodzicami, a tam scena erotyczna?  Rodzice mnie nie wyganiali do siebie. Ja też nie chciałem wychodzić, żeby nie pokazać zawstydzenia, skrępowanie. Nie wiem jak to nazwać. Sytuacja jednak mega niezręczna 😄

Chyba każdy miał takie sytuacje w dzieciństwie.

Nie wiem. Nie opowiadała ale ona zboczona jest. Anale robi też. Nawet ze mną chciała rimcicimci

Ja też bym wolała młodszego nie dlatego że preferuje ale dlatego że typy w moim wieku za poważni a ja za głupia a też już wyrąbane w ogóle mam bosz wolę pisać o Biblii albo polityce 

Moje 2 znienawidzone tematy, polityka i wiara.

2 minuty temu, Еlciаа napisał:

Chyba każdy miał takie sytuacje w dzieciństwie.

Może i większość, tylko czy komuś to zapadło w pamięć jak mi.

A mieliście kiedyś taką sytuację w wieku nastu lat, że oglądacie film z rodzicami, a tam scena erotyczna?  Rodzice mnie nie wyganiali do siebie. Ja też nie chciałem wychodzić, żeby nie pokazać zawstydzenia, skrępowanie. Nie wiem jak to nazwać. Sytuacja jednak mega niezręczna 😄

Tak. Ale głównie pamietam jak matka przyłapała mnie na masturbacji przy Historii Sztuki. Chyba na sztuce renesansu, może barok. Dziś uważam, że to był  hołd złożony talentowi wielkich artystów. 

• Haha 1

17 minut temu, Doktor ZG napisał:

To ja tak miałam jak obejrzałam kawałek Edwarda nożycorękiego, też około 5 lat miałam.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się