Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magalka

Czy ktos uzywał krem bandi do cery trądzikowej i wrażliwej?

Polecane posty

Gość magalka

krem z algami morskimi,prosze o opinie.

Gość Ach to ja
Nie używałam i nie będę uzywam. Kosmetyczka poleciła mi coś wspaniałego, co wyleczyło moje prychole ropne w 10 i mniej dni!! (Biorąc pod uwagę wcześniejszy zabieg u Pani kosmetyczki) Jest to żel punktowy firmy Norel- doktora Wilsza- bardzo wydajny, tani i baaaaaaaaaardzo skuteczny!! Łagodny i skuteczny!! Smaruję się nim rano i wieczorem, dokładnie wcierając bo ma gęstą dosyć konsystenję- i działa!! nareszcie COŚ!!:D Polecam. Wiem, że można go kupic w jakimś sklepiku netowym, bo znalazłam stronkę..ale niestety nie mam adresu:( Swój kupiłam u kosmetyczki- Pani Beaty, co prowadzi Wizaż Ale poptaj Wujka Gooogla;) Naprawdę POLECAM:D

Gość magalka
hmm,ale mi nie trzeba na pryszcze,tylko krem jest mi potrzebny do nawilzania cery,np.na noc,ale dzięki.

Gość Ach to ja
No to ten Baleneum jest odpowieni:) Naprawdę polecam:) Wspaniale odżywia skórę i zostawia ją gładką i jędrną... Znikają zaczerwienienia, łagodnie ją nawilża i natłuszcza.. Wiesz..ja przemywam twarz wodą minealną anie kranówą, więć to też wpływa na cerę:) Spróbuj:)

Gość magalka
baleneum-to krem dla dzieci? Używałam kiedyś bambino,ale nie był taki rewelacyjny,zbyt tłusty jak dla mnie,zatykał pory :/miałam tez polecany happyderm,podrażniał i mało nawilżał.W ogóle miałam mnóstwo kremów(wypróbowałam)i po wszystkich-nawet tych niby do cery trądzikowej miałam pozapychane pory. Zapytam Cię jeszcze z ciekawości,ile masz lat?,ja mam 22.Zalezy mi tylko na nawilżaniu,nie chce natłuszczania(bo się tego boję).Lubię znac skład kosmetyków,które uzywam,zwłaszcza kremów do twarzy,jeśli zawierają "zapychacze",lub alkohol-rezygnuję.

Gość Ach to ja
Ja także jestem rocznik 1983- mam dziś urodzinki akurat, hihi;) Ech..widzisz słoneczko...:( Mnie męczył trądzik..te krosty ropiejące od pół roku, od kiedy rzuciłam hormony;/ Brałam juz różmnosci, smarowałam się masciami, żelami się myłam- okropność!! do eraz mam twarz w dołeczkach..ale nie ma pryszczy!! A ten kremik BAleneum jest dla dzieci:) Koszt około22złote...Kupiłam w Tesco- i jest naprwdę super:)_ Tak jak pisąłam- łagodny i fajnie działa:) Wiesz..ja używałam jeszcz etego norela- bo pisałas o trądziku;) Ja mowie tak0 on ni ejest tak bardzo tłusty.. Owszme..mam problem z rozprowadzneiem na nim pudru sypkiego.. Ale juz np.podklad bedzie ok:) Nie błyszczy się mocno..a wspaniale odzywia skórę:) Ja mieszkam w Poznnaiu- tu woda jest ochydna;/ a ten kremik jest dla mnie zbawieniem:) Polecma- wypróbuj:) Dobranoc;)

Gość magalka
Ja jestem rocznik 84 i urodziny mam dopiero w grudniu,ale to szczegół:D,22 tak ładnie brzmi,że podaję w zaokrągleniu:P A Tobie z okazji urodzin życzę wszystkiego najlepszego!!!!:):):) Ja bym sobie ze swoją twarza super radziła,gdyby nie to ciagłe przetłuszczanie się..,własnie to wszystko psuje.Nałożę podkład-mijają 3 godziny,podkładu na twarzy już nie ma-spłynął:(.Grzywka od tłustego czoła wiecznie przetłuszczona-blee.i od tego przetłuszczania się cera wygląda nieświeżo i tworzą się zaskórniki.Myślę,że w moim przypadku przydałoby się leczenie hormonalne,ale nie chce faszerować się tabletami. Piszesz o fatalnej wodzie,no i zapewne nie tylko woda przyczynia się do takiego stanu rzeczy,ale zanieczyszczone powietrze,zanieczyszczone jedzenie..no praktycznie wszystko... Dobranoc:)

Gość Ach to ja
;) Moz ei mas zrację..Jednak poznańska woda jest koszmarna:( Myje tylko butelkowaną- i mam teraz ladną właśnie twarz- odpowiednio nawilżoną i jędrną... Ale ja miałam odwrotny problem- od tych wszytskich toników, maści, kremów, żeli przeciw krostom- i tej chol... wody miałam ja baaaaaaaaaaaardzo przesuszoną... Idź do dobrej kosmetyczki na oczyszczenie cery-troche boli, ale daje fajne rezultaty:) Powinna policić Ci fajne kosmetyki do twojej cery... spróbuj:) Pozdroski