Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

IMIONA.....

Polecane posty

Gość rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

jakie imiona nosza wasze czworonogi? napiszcie bo nie wiem jak nazwać psa.....

moje maja pospolite imiona tj: pies ratlerek - Jerry suka owczarek - Saba ostatnio w jakims filmie spodobalo mi sie imie dla psa Diesel ;-)

moje słonka maja na imię : Bożenka i Pchła (ale mówimy na nia królik :D ) miałam jescze kotka Bunię (od tej z gumisiów bo podobnie skakała :) ) świnkę morską Kazimierza 2 szczurki Ajschylosa i Ziutę 2 papużki Maję i Kubusia 10 japońskich myszek : Anielkę, Tadeusza, Romana :P, Jadwigę, Zenobię, Klemensa, Juliana, Gosię, Zygmunta i Bonifacego oraz masę innych zwierzątek których imion nie pamiętam :P :P ale generalnie to dla psiaka imiona zawsze nachodziły nas spontanicznie a dodam jeszcze że np Bożenka jest tak mądra że reaguje na wiele innych imion, których w ciągu 16 lat jej życia troszkę sie nazbierało m.in Księżniczka, Lalufa, Pamela, Piździorka i wiele wiele innych :D :D :D

Gość piq
Pies-Dino Kotka cała biała-Beza Kotka czarna-Afera Druga kotka czarna-Zadra Czarno-biała kotka perska-Samba (na co dzień Busia) Miałam boksera-Tarzana Jamnika -Borysa Mój mąż miał psa Lunę a w rodzinie są: Ares,Kastor,Kanis,Kazan,Rezon,Nero,Zosia,Greta,Orka,Cynamon (w dzieciństwie Ancymon bo miał nieznośny charakter-jak to jamnik).Nasz rodzina i wszyscy znajomi to straszliwi "psiarze". Są jeszcze: Barnaba,Pirat,Alma,Ambra,Klara,Morfeusz,kot Aksamit (czyli Aksam) i jego brat Kaszmir (czyli Mirek)

Gość piq
PS.Pies Dino przyniósł sobie imię ze schroniska ale w domu nazywany go Dinalek albo Ropuch bo jak śpi to ma charakterystyczną pozycję jakby pływał żabką

mOJ KROLICZEK MINIATURKA FAFIK DOMINATOR MOJ KOTEK KUSALAGUPAGUS W SKROCIE KUSY:)

Gość Lady York
Moj suczka Yorka ma imie Fleur piekne bo to jest moj maly kwiatuszek ;)

Gość hihi kusy
to z bajki,laboratorium dextera:)

Gość biała wdowa
Moi rodzice mieli 11 sjamskich kotów.Do dziś pamiętam: Apolejka,Mojusz,Wereda (ich ojciec),Mały (kocica),Księżniczka (kocur),Skurczyk(od skurczybyka bo w dzieciństwie wszystkich gryzł),Gwendolina,Tymoteusz,Asmodeusz,Cymek.Ach i ich matka - Kacunia.

taaak:) zawsze sie ludzie dziwili a ja im tlumaczylam ze to z dextera taki dobry cieply stworek!!! z serduchem na brzuchu:)))) to wlasnie on byl inspiracja:) pozdrawiam:)

Gość gość
Masha !