Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nusia1

...Pomóżcie- chciałabym aby ta niedziela była wyjątkowa...ale

Polecane posty

nie mam zbyt wiele pomysłów. chodzi mi o to aby ten dzień róznił sie od innych!! był szalony, wyjątkowy... wiecie po 5 latach trudno wymyślić coś ekscytującego...a bardzo mi zależy!!! pomóżcie mi tak to ułożyć zeby było wesoło, romantycznie, przyjemnie- wyjątkowo. napewno macie jakies pomysły, jest coś co chcielibyście zrobić a o czym ja nie pomyślałam. no i kino- odpada- bo to dla nas chleb powszedni...

Gość pytam_ciekawy
extra bielizna, wiem co mowie:) faceci miekna na widok sexownego wdzianka....:P

no to jest oczywiste:) ale chodzi o spędzenie czasu gdzieś poza chatą!!! coś typu- łyżwy...ale co dalej? potrzebuje kilku propozycji!!! bo dzień długi...a ja mam pustke:(

halo! napiszcie mi coś! prosze o rade- mam ku temu powód i to wazne..dla mnie

Gość Ginka
Wiesz... Po lyzwach mozna pojsc na kolacje przy swiecach do jakies romatycznej restauracji... Chyba, ze to tez macie oklepane. My ostatnio bylismy w muzeum i doedukowac sie w parku fizycznym... Z miesiac temu bylismy w planetarium. Oboje lubimy takie klimaty i juz dawno tego nie robilismy. Bylo bombowo. Albo jakis spacer po parku... Tylko troche zimnawo na razie. Powodzenia.

Gość urzadz mu wycioeczke
w nieznane

mój chłopak sie bardzo stara od pewnego czasu i chce sie odwdzięczyć:)zeby nie było to tylko w jedną strone:) dzieki za rady. ale jeszcze!!! przeciez chyba nie chodzicie jak my tylko do kina, restauracji i z psem ( no czasem billard sie zdarzy). ruszcie głowami- moze topik sie jeszcze komuś przysłuży!!!!

Gość kilka pomyslow
to moze do aquaparku?:D do teatru/opery?:D na sanki? ;) ulepic balwanka?:D moze na jakis karnawalowy bal/dyskoteke?:D

Gość kilka pomyslow
albo wypozyczyc film na dvd do domku:) na jakas wystawe?:D wspolne spotkanie/impreza w wiekszym gronie?:D sauna/jacuzzi?:D w jakims hoteliku razem z noclegiem;)

Gość kilka pomyslow
albo na sportowo jak lubicie:D tenis, silownia, aerobic, siatka na sali, basen, narty...

wy mieszkacie razem ? bo z tego co wywnioskowałam to chyba nie, planujesz na weekand takie miłe randki......jak sie mieszka razem to juz sie tak nie koniecznie planuje .poprostu leżycie w łózku i nawet niechce się wstac....najlepiej odpoczywac.......zimno, a jak bedzie ciepło to spacerki....

dobrze wywnioskowałas:) nie mieszkamy- ale jestesmy juz 5 latek:) i czesto chodzimy do kina i restauracji- ale mi chodzi o cos fajnego. najlepsze wspomnienia mamy z nauki jazdy na nartach- kupa śmiechu- ale w tej chwili nie mozemy sobie na narty pozwolić:( niestety zimą odpada tez minigolf, czy jakies spędzanie czasu na powietrzu... czesto oglądając film mam ochote na coś innego...ale w naszym kraju trudno o noc pod gwiazdami o tej porze, albo wycieczke statkiem... eh...a do wiosny daleko

kurcze mnie na narty nie stac a ty o podrózy statkiem ?......a moze lot balonem?:P

haha- tego sie nie da- bo ma lęk wysokości:( ale powaznie- na nartach bylismy 2 lata temu i to było cos co mile wspominam...teraz z braku kasy i czasu nie mozemy:( dlatego zastanawiam sie co inni robią!!!przeciez nie kazdego stac na rejsy, narty, zakupy w Paryżu...