Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała-pytająca

czy mogłam zajśc w ciążę?

Polecane posty

Gość mała-pytająca

wczoraj współóżyłam z chłopakiem.pekła nam prezerwatywa!moj chłopak twierdzi że pękła przed włożeniem członka ale nie jest tego pewien.do wytrysku nie doszło.jeżeli pękłaby w srodku czy jest możliwośc ze jestem w ciąży?

Zalezy od dni i od tego czy masz szczescie:P Ale jest mala szansa jesli koles Cie nie zalal..;-)

Gość mała-pytająca
no właśnie nie było wytrtsku!alle zawsze cos wycieknie:( ale chyba jest małe prawdopodobienstwo...no nie?

No jasne ze male..nawet bardzo male:P Powiem Ci tylko ze kiedy masz dni plodne i facet spusci sie do srodka to masz okolo 40% szansy ze dojdzie do zaplodnienia..;-) Wiec spoko.

Gość czy wiesz dziewczyno
jak trudno zajsc w ciaze? Ludzie zdrowi zazwyczaj staraja sie po kilka miesiecy a spuszczaja sie do srodka. Ja czesto kocham sie bez gumki nawet w dni plodne, moj chlopak nie dochodzi i nie jestem w cizy. Wiem, wiem tak sie nie powinno robic ale :) I jestem 100% zdrowa on raczej tez ;) Nie stresuj sie tak

Gość mała-pytająca
no to dobrze! :)

Do \"Czy wiesz dziewczyno\" >> To Albo masz zajebisego farta albo ktores z Was jest nieplodne (albo \"slabo\" plodne i trzeba sie wspomagac lekami zeby doszlo do zaplodnienia :P )

Gość czy wiesz dziewczyno
a moze polega to na tym ze nie wszyscy faceci wydzielaja cos przed wytryskiem??? chyba 30% nie