Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czerwone jabłuszko

Imię Waszego Ukochanego/ Ukochanej

Polecane posty

Gość a co cię to obchodzi...
?

Gość juz jej pojechali
a dziewczyna zakochana i krzyczy calemu swiatu o swoim ukochanym

Gość a co cię to obchodzi...
hehehehe... a za chwilę będzie płakać :D

Gość zyza
Damnian :) ale nie lubie tego imienia..mojego tez nie lubie :P

pewnie to jeszcze dziecko jest. Pamiętam, jak byłam w 8 klasie podstawówki (zamierzchłe czasy ;) ) to bawiliśmy się w \"pele-mele\" i tam się wpisywało imiona ukochanych, między innymi. Żeby się pochwalić ;)

Gość kolejna rozowa wariatka
serduszka, serduszka i serduszka, a chlop stwierdzi, nie bede z taka rozowa panienka i znajdzie sobie normalna dziewczyne, a pozniej serduszka przemienia sie w lzy i bedziemy sluchac jakim skurwysynem jest. kochane jestescie

skarbie, nie skwaszone baby, lecz doświadczone realistki. Za parę lat przyznasz nam rację ;)

no i jeszcze rozwalilas tymi serduszkami caly topik, no powiedz mi jak tak mozna, za co? dlaczego?

Stare mądre powiedzenie: Jeżeli nie możesz powiedzieć nic dobrego to się nie odzywaj:-P A jeżeli mnie także uważa ktoś za różową idiotkę to się bardzo cieszę:-D Niska cena za bycie szczęśliwą-choćby tylko przez tę krótką chwilę:-D ❤️

Skwaszone baby? Wolne żarty! Ten temat jest max idiotyczny, a żeby pokazać Ci jego ogrom powinnam założyć własny \"imię Waszej matki/ojca\"... no żenada to mało powiedziane... A czemu on ma właściwie służyć? P.S. To że masz 21 lat jeszcze bardziej mnie przeraziło :0

o wypraszam sobie, wariatka to nie idiotka, prosze nie przekrecac moich slow bo bedzie manto na gola pupe.

To że ktoś nie wypisuje w postach imion swoich chłopaków/mężów/narzeczonych jeszcze nie oznacza, że jest nieszczęśliwy. Troszkę logiki!

A na buciora zasługuje, bo głupotę należy tępić w zarodku! 21 lat, a zachwuje się jak 15letnia siksa i to jeszcze bez piątej klepki. P.S. Proszę tego nie zwalać na garb miłości, bo to by była już \"lekka\" przesada.

Gość najsłodszaa
do ---------->Czerwone Jabłuszko: masz abolutną rację ja też uważam ,że to piszą same skwaszone baby a nie żadne dośwaidczone realistki,zgorzkniałe i sfrustrowane. Ja też jestem zakochana w moim Marcunku i też chcę żeby cały świat o tym wiedział bo...odwzajemniona miłość to najlepsze co może się człowiekowi w życiu przytrafić:)

Przekręciłam-wybacz. Cudownie jest być wariatką:-D W życiu trzeba odnajdywać dobre chwile i się nimi cieszyć, a nie ciągle narzekać. Są problemy i można o nich porozmawiać-wtedy nikt nie bluzga, lecz wystarczy się cieszyć i już jadą po człowieku. Hmmm... Zazdrość?? \"Gdy mówisz wśród ludzi \"kocham\"-śmieją się, lecz dlaczego, gdy przestaniesz proszą nieśmiało o jeszcze??\"

I Ty sądzisz, że jak ktoś ma Wielkie Probemy, to pomoże mu czytanie imion facetów? Zastanów się czasem...

Hehe :D Żeście mnie rozbawili dobitnie :P Robię plusk na długą, pachnącą kapięl :) Buziaki dla wszystkich rozgoryczonych i totalnie zmęczonych życiem :P

dobra spadac na bambus samotne 40dziestki, niech dziouchy sie ciesza swoimi maczo. nie zazdroszcze bo to same klopoty sa :P