Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koniczynka

Kobietki, które jesteście mamai pomóżcie!!!!!

Polecane posty

zaczełam brać folik 2 i pół tygodnia temu a jestem w 6 tygodniu!!!!!powiedżcie mi że wszystko będzie ok!!!!!!!!!strasznie się boję

Gość aleńka
Koniczynko, moja mama zawsze powtarza, ze kiedyś w ogóle nie było takich rzeczy jak teraz np. nie było foliku, a wszystko było dobrze. Na pewno będzie wszystko OK. Gratuluję

Gratulacje!!! :):):) 🌼. Nie przejmuj się folikiem - ja w ogóle go nie brałam, a dziecko jest zdrowiutkie (odpukać) :) Ciesz sie swoim szczęściem i nie czytaj topików o choróbskach i innych takich! ❤️

Gość ksk
pewnie że będzie dobrze ja wcale nie wiedziałam że zaszłam w ciaże /bo miałam okres normalnie do 3 miesiąca/i nie brałamżadych leków ani witamin. a mam zdrowego pięknego synka/ rok i 9 m-cy/ urodziła się baardzo duży prawie 5 kg/4900/

Gość taka jedna kobietaaa
ja wogóle nie brałam folika i jest OK o ciązy dowiedziałam sie w 2 miesiącu pozdrawiam

dzięki kobietki!!!!!! naczytałam się że kwas foliowy poinno brać się przed zajściem w ciąże. i że móżg i rdzeń kręgowy rozwija się w pierwszych 4 tygodniach a ja wtedy nie wiedziałam że jestem. Tak się wystraszyłam.....a to pierwsza ciąża i wogóle bardzo się boję!!!! Bo tyle tych wad jest na świecie.....

a ciesze się ciesze!!!!!!!!!!mówie wam że już z zazdrością patrzyłam na kobietki z brzuszkiem!!!! i te ciągłe rozczarowania z braku paska na teście........coś okropnego! NO ALE TERAZ JERSTEŚMY SZCZĘŚLIWI!!!:):):)

Koniczynko Wszystko będzie dobrze ja zosytałam mamą 5 miesięcy temu...:) Dowiedziałam się jak byłam w 4 tygodniu i dopiero wtedy zaczęłam brać folik.

Gość brwita
Koniczynko zapytaj babci czy brała folik. A jednak rodzice się urodzili i mają Ciebie.