Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala123

Migdałki pomózcie

Polecane posty

Gość mala123

Za 3 dni mama miec zabieg usuniecia migdałków, napiszcie cos o tym, kto z was mial teraz niedawno, ja mieszkam w krakowie, wicie gdzie tu dobrze to robia?bardzo sie boje!!!Mam 21 lat

Gość mala123
oprosze..kto mi cos moze napisac

nie miałam ale słyszałam.......psikną ci znieczulenie i na siedząco wyrywają.......krwawi ale da się przezyc ponoć......słyszałam tez ze na leżąco tez robią......ale chyba najbardziej powinno cię interesowac czy boli.....to pewnie ranka zostanie i po znieczuleniu moze boleć...ale sam zabieg myslę ze nie jest tragiczny .......nasz medycyna idzie do przodu..........powodzenia

Gość prosze
prosze napiszcie cos

Gość uppppppppppp
up

Perwnie jesteś już po!!! Mnie zabieg bolał mnij niż po. Nie mogłąm mówić przez cztery dni wcale, a potem to powowli, powowli, ale teraz mam z głowy.

Gość mala123
juz jestem po:) mogłam normalnie mowic juz 4 godziny po operacji, jadlam zmielony obiadek na drugi dzien mialam narkoze ogolna, teraz jestem tydzien po, boli ale da sie wytrzymac, myslalam ze bedzie gorzej, a Tobie po ilu dniach przezszedl bol?

Gość jakubek2002
mam mieć wycinane migdałki, jakie mam zrobić ba danie przed zabiegiem (np. czy musze się szczepić przeciw żółtaczce), czy długo się leży w szpitalu......?, czy zabieg i po zabiegu jest bardzo bolesne, mam 33 lata, cierpię na przewlekłe zapalenie kłębków nerkowych.