Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patris

ŻELE DO MYCIA OCZYSZCZANIATWARZY

Polecane posty

Gość Patris

jakich używacie żeli?ja od kilku miesięcy Garniera ale chcialabym zmienic.mozecie polecic mi jakis dobry?

Gość piekna
polecam zel Lirene taki w zielonym opakowaniu albo z garniera w zielonej stojacej tupce tez bardzo dobry nie podrazniaja skory i dobrze oczyszczaja ogolnie zajrzyj na wizaz tam jest duzo recenzji

Ja polecam: 1)Aloes z Oriflame 2)Anew z Avonu 3)Planet Spa z Algami z Avonu 4)Pharmaceris 5)Jagodowy z Oriflame Stanowczo odradzam Clen and Clear, Brzoskwiniowy z avonu, I Tin Tin z Ziaji.

Gość depilacja
polecam żel z serii oczyszczającej firmy atw, fantastico;)

Gość Patris
dzięki:)

Gość lacoste girl
a ja polecam z la roche posay effaclar. Jest do skóry tłustej i mieszanej ale mogą go uzywac tez osoby z normalną cerą tak jak np. ja. Jestem zachwycona. W ogóle nie wysusza skóry, nawizla super, poznikały mi wszystkie zaskórniki i wągry, pryszcz z którym od dawna wojowałam po prostu zniknął!!! i blizna po nim tez. Polecam gorąco!!!

Gość żadnych zwierząt dla dzieciaka
a ja polecan soraya taki w tubce niebieskiej antybakteryjny=jest supeer!

Gość mała wariatka 24
Ja bardzo lubię: 1.Aloesowy z Oriflame 2.Normalizujący żel Happy Style-Kolastyna.

Gość jolcia3410
a moze mydelko bambino? mam wrazliwa i raczej sucha skore a to mydelko sprawdza sie doskonale- lepiej niz te wszystkie zele

Gość zuzia lalka nieduza
Tak to prawda:) Kiedy uzywam zwykłego mydełka bambino mam o wiele ładniejszą cere niz po zelach:)

Gość patris tyyyy
ukradłas mi pseudo tak na mnie znajomi mówia:P

Gość santii
Eris Lirene Zielone Opakowanie THE BEST

Gość żel GARNIERA w zielonej tubie
nie nadaje sie do cery wrazliwej (co z resztą jest napisane na opakowaniu) dlatego nie polecam

mydło Bambino starsznie wysusza. Żel aloesowy z oriflame sup[er

A ja zamiast żelu polecam inna metodę. Śmietanka i tonik - tylko i wyłącznie, żadnego mycia wodą czy żelem.. Sama miałam wątpliwości ale zaryzykowałam i od maja się przestawiłam. Już po kilku tygodniach znajome mnie pytały co robię że mam taką super cerę :) Używam zestawu Dermiki - naprawdę super!! Wcześniej myłam twarz żelami - niektóre lepsze, niektóre gorsze, ale nigdy więcej! I trzeba jeszcze pamiętać że skóra się przyzwyczaja do danego zestawu składników, więc czasem trzeba chociaż na \"jedno opakowanie\" zmienić firmę - ja zamieniam na Garnier - różowy tonik rulez ;) Kiedyś musiałam używać dużo kremów do twarzy, a teraz tylko czasem krem nawilżający jakiś lekki i wystarczy.. Pozdrawiam!