Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość petelka18

nie zaluje ....co jest ze mna ..P

Polecane posty

Gość petelka18

Zdradziłam faceta i nie żałuje cos ze mną nie tak …;/

Gość Sharp
Taka już jesteś @@@

Gość petelka18
no ejstem ale pierwszy raz mi sie to zdazylo jeszcze na imperzie w stanie %

szukasz , doświadczasz jak poznasz włsciwego to nie bedziesz zdradzac......moze niezobowiązująco spotykaj się z facetami bo jak masz jednego to bedziesz ciagle zdradzała.........uwazam ze jestes młoda i jeszcze rozhwiana emocjonalnie..........

Gość petelka18
w grudniu 18 no ale mi z nim jest dobrze .... tylkoze to on opil sie i mial mnie w dupie wiec tak przypadkowo zaczelo sie cos krecic z natepnym facetem jeszcze kkolga mojego chlopaka ;/ a ja mam to gdzies jakos mi to loto :P

Gość petelka18
aa tak od razu .... juz jestem suka ... ktora daje dupy ...to byl pocalunek zreszta czulam ze facet caly zcas mnie obserwuje i jest mna zainteresowany chodizl krecil sie ... i wyszlo tak dizwnie to bylo w zlosci na mojego chlopaka bo opis dupe ;/

Gość petelka18
opil * mialo byc ja tez bylam pod % i tez chlpak z ktorym sie calowalam rowniez :o wsyzscy pijani

Gość brondynka
...jesteś pusta...

Gość petelka18
nie znasz mnie .... ale dla pustej moge byc pusta :P

Gość Ja cie rozumiem
Moja kumpela zdradzila swojego lepka z ktorym byla wtedy niecaly miesiac(nadal sa razem).Zdradzila go ze swoim bylym.Glupio jej z tego powodu choc tego nie zaluje.I ma tak samo jak ty bo tez niewie co jest z nia bo bo mysli o tamtym bylym itd.Juz jej mowilam ze to na nim jej zalezy (na bylym).Chcialabym jej w tej kwestii jakos pomoc ale jak????????

Gość Ja cie rozumiem
Wiadomo tez ze jakby jej zalezalo na tym chlopaku z ktorym jest to by takiego czegos nie odwalila przeciez.I dodam ze tez miala troszke wypite :-(

Gość petelka18
no ja jestem z nim ponad mieisac ...a zdardzilam wlasnie z kolega mojego chlopaka ktorego widizlam 3 razy ale to bylo glupie zycie chwila .....lubie tak zyc i dlatego nie zaluje a tu juz mam opinie putej laski bo zdradzilam bleeee :P

Gość Sharp
Kurwą byłaś kurwą jesteś kurwą będziesz

Gość Ja cie rozumiem
Po twojej wypowiedzi wychodzi na to ze nie byl to twoj pierwszy raz,zgadza sie?Mojej kumpeli zdarzylo sie to pierwszy raz dlatego jej jest glupio a ona jest bardzo wrazliwa osoba.Mi jakby sie takie cos zdarzylo to jeszcze ale ona

Gość petelka18
pierwszy raz !!! pozniej gadalam z tym gosciem stwierdzilsmy ze zapominamy o calej sytacji ..nie bylo tego ..nikt o niczym nie wie ..zreszta ja sie przyznam chlopakowi ze tak zorbilam...raz go oszukalam to przynjamniej teraz na wyraz szacunku powiem mua co on zorbi ..to ja juz nie wiem