Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkk

Kupie suknie ślubną

Polecane posty

Gość kkkkkkkkk

Prosze o przesyłanie ofert sprzedazy sukni slubnej. Interesuje mnie skromna sukienka, z niewielkim dodatkiem koronki, rozkloszowana najlepiej w A.Cos w stylu http://www.suknieagnes.pl/kolekcje/kol1-6-5.htm Moj zwrost to 166cm, rozmiar 36/38 i biust miseczka B. Interesuje mie mozliwosc przymiarki wiec prosze o oferty te osoby ktore zamieszkuja region śląski (naklepiej Tychy, Mikołow, Katowice, Gliwice i okoice).Prosze o rozsadne i spelniajace w/w wymogi oferty.

Gość zebra23
Mam do zaoferowania sliczną suknię ślubną kolor snieżnobiały dwuczęsciowa gorset i spódnica. Suknia pochodzi z salonu sukien ślubnych Emilli.F. kosztowała 1800zł bez dodatków. Gorset pokryty koronka bez ramion usztywniany tak wiec modeluje ładnie sylwetke i dobrze trzyma biust ( rozm 75B lub C)swobodnie można się poruszać, wiązany z tyłu dziekli temu ma regulacje na rozmiar od 38 wzrost 165-178 w zalezności od obcasa( istnieje możliwośc skrócenia sukni). Dół sukni na kole z trenem podpinanym trzema rózyczkami z organtyny tak jak cala spodnica. Organtyna pięknie się mieni a tren dodaje uroku zwłaszcza w Kościele. Pózniej można go podpiąć aby sie nie brudził i swobodnie poruszać. GRATIS welon dlugi , który moze swobodnie zakryc cale ramiona ta aby nie świecić nagością , Welon to tzw. mgiełka kosztował mnie 110zl. Mogę również sprzedać do kompletu który pieknie wygląda stroik do włosów i na szyje ozdoba, wszystko to również z organtyny, tworzy efektowną całość.( patrz real foto) CeNA 500zl do negocjacji:), chce ja sprzedac dlatego cena nie jest wygorowana szkoda aby sie zniszczyla a komus moze sie przydac bo jest na prawde ladna przypomne iż za suknie w salonie Emilii.F zapłaciłam 1800zl bez dodatkow. Zapraszam jestem 1 właścicielem suknia po czyszczeniu chemicznym tak więc odpadają dodatkowe koszta.(90zl) Stan sukni IDEALNY. Mozna pisac na GG 1869376 nawet jak jest niedostepne:) Polecam bo warto!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hej mazureczek
nie udaje się wyslać wiadomosci na twoj adres :/

Gość zebra23
czesc jak mozesz postaraj sie raz jeszcze sprobowac na adres kawala.i@interia.pl pozdrawiam iwona

Gość była panna
wysłałam ci moją ofertę mojej ślicznej sukienki ;-)

Gość kkkkkkkkk
Serdecznie dziekuje za zainteresowanie ale suknie juz kupilam wiec moje ogłoszenie jest nieaktualne. Prosze nie wysyłac juz ofert na maila. Dziękuje i pozdrewiam!

Gość mariahajduk
Mam do sprzedania skromną przepiękną suknię ślubną firmy Cymbeline model Anabel. Suknia zakupiona w salonie w Katowicach. Jednoczęściowa z podpinanym trenem, kolor ecru, wzrost 164 cm + obcas rozmiar 36. Do sukni dodaję welon idealnie dopasowany w salonie. W razie pytań proszę o kontakt. Zdjęcia prześlę na maila. marychab@op.pl

Sprzedam tanio suknię slubną rozmiar 34/36, białą, jednoczęściową, naprawde ładną, wzrost 160 cm ale miałam wysokie szpilki. Zainteresowane, proszę piszcie na e-maila, przeslę zdjęcia. Pozdrawiam.

Gość aaniitaa
ja chetnie sprzedam swoja sukienke. Jestem z woj slaskiego, wiec nie ma problemu z przymiarka. Rozmiar 36, ale dzieki temu, ze gorset jest wiazany z tylu mozna latwo nim regulowac. Sukienka jest w kolorze ekri. Jest prosta, skromna, pod szyja wykonczona koronka, dzieki czemu jest naprawde wyjatkowa. Jesli chcialabys zobaczyc zdjecia to napisz na adres: anita_k@poczta.onet.pl

podaję linka do aukcji na allegro, gdybyś była zainteresowana to daj znać, możemy się dogadać poza allegro. pozdrawiam http://www.allegro.pl/item219860588__cosmobella_2007_model_7194_ecry_suknia_slubna_.html a tutaj suknia na modelce na stronie salonu: http://www.susanblanche.com/public/gown/69/Cosmobella_7194.html moje ogłoszenie znajdziesz również na stronie www.dwukropek.pl w dziale ślub i wesele, suknie ślubne z dnia 31.07.07 pod nazwą Cosmobella 7194 Powodzenia w kupnie tej wymarzonej:)

o, niedoczytałam, a to już nieaktualne:) No nic, cieszę się w takim razie że wybór sukni już za Tobą... a może inna jest chętna na moją???

Jejku jakie piekne suknie najbardziej szkoda ze nie wychodzę za mąz ...:( sa przesliczne jest w czym wybierac:):)