Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eemeczka

dentysta rozwiercił mi zęba i dał trutke a ... boli dalej!!!!

Polecane posty

Gość eemeczka

a podobno ma nie boleć jak sie zęba otworzy..a ja z bólu umieram i tabletki nie pomagają.. miał tak ktoś? co robić...!!! Pomocy!!!!

Ząb cie przestanie bolec jak juz umrze, a na razie umiera, to boli. Mnie doskwieral ponad 3 tygodnie. I nie, zadna tabletka nie pomogla.

3 tygodnie ??? chyba góra 3 dni ! Chociaz i to wydaje mi sie za długo, mnie bolał z 2 godziny najwuzej :O za tydzień od zatrucia dentysta robi kanałowe a wtedy juz nie boli :)

z tego co ja wiem to po zatruciu ząb powinien boleć max kilka godzin, mnie bolał dłużej i po 2 dniach poszłam znów do dentystki, która stwierdziła, że się nie zatruł, chyba trutka była za płytko czy jakoś tak, zrobiła to jeszcze raz i faktycznie po kilku godzinach przestał boleć.

Gość Noemi***
k4si4 ma racje, ząb w takim przypadku NIE MOZE bolec dłuzej niz kilka godzin, wtedy nalezy od razu udac sie znów do dent a jak bedzie sie rzucał to zmienic na innego, profesjonalistów u nas niewielu, ja tez tabliczke "lek.stomatolog" na drzwiach powiesic potrafie...Pzdr

Gość po trutce zab boli
gora dwie, trzy godziny no ale moze zdarzyc sie inaczej nalykaj sie lekow a rano idz do dentysty

mnie bolał całą noc i to koszmarnie a wogóle to nie polecam udawania się na ostry dużur na ul Bryły w Wwie , jest tam okropna dentystka , mało miła i mało delikatna , ja tam przeżyłam koszmar

Gość cvcvcv
mi zab sam umieral 3 dni sie meczylam poszlam do detysty i dotrula mi go. ale te 3 dni to byl koszmar. potrafilam polknac 5 tabletek ibupromu i nic. potem alev 3 tabletni i nic, nurofen i nic. mam nadzieje ze nie bede maila potem jakis problemow zw zdrowiem. dzis ide 4 raz do dentysty i chyba ostatni. troche sie boje bo to nic przyjemnego. nie boli ale czuja sie takie cos jakby ktos grzeba w ksci. okropne. mam nadziejej ze przezyje

Gość cvcvcv
taki sam mialam bul jakby prad przechodzil. koszmar. chcialam go sobie samam wyrwac. najlepsze jest to ze mi umarla jedynka gorna a bolala mnie 2 dolna. poszlam na pogotowie stomatologiczne i babka chciala mi rozwiercac ta dolna 2 ja sie nie zgodzilam. poszlam pozniej do mojej dentystki i okazalo sie ze to jedynka. do konca zycia nie zapomne tego bolu. wtedy chcialam umrzec