z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 http://dantiduma.com/fcbl.html Jak się w to gra? :P Drabinę mam, ludek zszedł na dół, ludkowa wiesza się na wieszaku, wpada do domu i ją coś wyrzuca :P co dalej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 utknęłam na 3 poziomie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polejka 0 Napisano Luty 17, 2006 mowisz o tym domku co ja wywala z 2 planszy ? musisz kliknac na dole po lewej takie cos na ziemi lezy, wtedy wyleci z tego jakby groszek, klikasz na drzwi i wyjdzie tan chopek, wtedy on wyjdzie z tego domu i mozesz przez niego ta bezgłowa przejsc az do windy otworzylas juz te winde nie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 jestem już na tym poziomie co plansze jakś sie układa, jest jakis dźwig, ptak trzyma w dziobie układ :o ułozyłam i dalej nie wiem co :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polejka 0 Napisano Luty 17, 2006 tez tu tkwie i nie wiem co dalej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 :o ach te azjatyckie łamigłowki :P a fajna gra się zapowiadała :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierowa nożyczka 0 Napisano Luty 17, 2006 a mi sie wciąż ładuje :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 niesety dosyć długo się ładuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierowa nożyczka 0 Napisano Luty 17, 2006 ja przeszłam 3 runde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 ciekawe jak pójdzie Ci następna :) z planszą i ptaszyskiem :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierowa nożyczka 0 Napisano Luty 17, 2006 teraz jestem w tej z hakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 Ja tutaj właśnie utknęłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polejka 0 Napisano Luty 17, 2006 JA też i powoli mnie krew zalewa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierowa nożyczka 0 Napisano Luty 17, 2006 heh, no ja właśni też ułożyłam plansze według, tej kartki, co ją ma ptak, ale co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 własnie, co dalej? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierowa nożyczka 0 Napisano Luty 17, 2006 mnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papierowa nożyczka 0 Napisano Luty 17, 2006 aaaaaaaa tu już nic sie nie da zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurdefelka 0 Napisano Luty 17, 2006 ja juz tez nie wiem co dalej...;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurdefelka 0 Napisano Luty 17, 2006 moze ten ptak to odwrotnie pokazuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 ułozyłam odwrotnie i nic :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do papierowej Napisano Luty 17, 2006 załóż se własny nick zbuku :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurdefelka 0 Napisano Luty 17, 2006 ja juz nie mam pomysłu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
z antykwariatu zielonego kruka 0 Napisano Luty 17, 2006 eee wyłączyłam grę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurdefelka 0 Napisano Luty 17, 2006 ja tez :P:P;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach