Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eeeeeeeeeeeezzz

PRACALUBIE JA

Polecane posty

Gość eeeeeeeeeeeezzz

jej juz nie moge chyba jestem pracoholiczka:( uwielbiam pracowac na wysokich obrotach jak mam wolne to chora bo juz nie moge sie doczekackiedy w koncu skonczy sie weekend i pojde do pracy.Dzis wzielam nadgodziny:) i strasznie sie ciesze z tego:) ide na nocke do pracy:)ale jak tu przezyc polowe soboty i cala niedziele:( a do pracy dopiero w poniedzialek juz zaczynam sie tym przejmowac:( czy to jest chore??? tez tak macie????

Ja tez lubie swoja, ale to ze wzgledu na to ze ludzi mam strasznie fajnych i strasznie fajnie spedza sie z nimi czas :).

Gość najzdrowsze
to to nie jest:)

Gość eeeeeeeeeeeezzz
ja tez mam fajnych ludzi w pracy:) no i jakos tak fajnie jest poprostu super:) siedze i czekam az wybije 21 abym mogla wyjsc z domu do:):):) pracy:)

Gość konopielka
Ja znam wieksze przyjemności niż praca. :)

Gość eeeeeeeeeeeezzz
no to jakie np:)???

Wiecie przegiecia sa faktycznie niezdrowe, ale w gruncie rzeczy to naprawde duzy sukces gdy lubi sie to co sie robi :) . Wiekszosc teraz narzeka na to jaka ma potworna prace... Ja studiuje i dorabiam troche i ciesze sie, ze mam jakas dodatkowa kase. Weekendy lubie bo moge sie chociaz wyspac do woli :). Ale tak to naprawde nie narzekam wcale, bo wesolo jest bardzo :).

Gość eeeeeeeeeeeezzz
ja tez jestem spioch i nie znosze rannej zmiany ale tylko tego momentu jak musze wstac z lozka pozniej jest juz oki:) ja bym mogla pracowac 7 dni w tygodniu:)

Gość tak to jest chore ze nie
potrafisz sie cieszyc z wolnego weekendu i nie dajesz organizmowi odpocząć. jesli nie mozesz usiedziec na miejscu i myslisz o pracy - tak to jest chore. a poza tym to co robisz konkretnie? ja tez pracuje sobie i lubie moich przede wszystkim klientów, mam luźną pracę ale słabą płacę :(

Gość eeeeeeeeeeeezzz
aj pracuje na takim urzadzeniu nie chce pisac wszystkiego dokladnie:) po co obsluguje taka fajna maszyne:) jest to zaklad produkcyjny:) a mojemu organizmowi daje odpoczac:) przeciez chodze tylko na 8 godzin do pracy a po pracy odpoczywam :)

Gość eeeeeeeeeeeezzz
a jezeli chodzi o place to starcza mi nie musze zarabiac kokosow:)nie nazekam:)

Niektorzy maja duzo energii, mnie tez czasami nosi i nie moge w miejscu usiedziec ;). Poza tym mam jeszcze swietnego szefa :P :D

Gość eeeeeeeeeeeezzz
No nic uciekam do lazienki:) a pozniej do pracy:):):)papapa kolorowych snow Wam zycze:)

Gość eeeeeeeeeeeezzz
No i wrocilam po pracy do domu:( i jakos musze wytrzymac do poniedzialku do 14:( dzis jakos mam zaplanowany dzien bede spala pozniej sprztane chatke a pozniej znowu ide spac:) a jutro hmmmm:( co ja bede robila jutro:( aj pozniej bede sie tym martwic:) papa milego dnia:)