Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba nie powinnam

co robić?

Polecane posty

Gość chyba nie powinnam

Mam pewien mały problem, i chcialabym zapytac co o tym wszystkim myslicie. Przez jakis czas mialam staz w pewnej panstwowej instytucji. Wszyskto było ok do czasu kiedy poznalam chłopaka. Ja jako stazystka mialam obowiazek mu pomoc,kiedy on niby sie nie wyrabial z robota ale to byla sciema bo siedzialam i praktycznie nic nie robilam, chodzilo mu o towarzystwo. Kazda wolna chwile w pracy on przychodizl do mnie do pokoju i rozmawial. Kotegos dnia odwiozl mnie do domu. Po kilku tygodniach zaproponowal spotkanie. Zgodzilam sie bo chcialam zobaczyc jak bedzie sie zachowywal, nie było zle ale dal mi do zrozumienia,ze nie jestem mu obojetna. Wszyskto byłoby dobrze ale jest problem...on ma dziewczyne z ktora jest juz sporo czasu,tak wiem od kolezanki ktora powiedziala mi nawet ,ze ona nie jest jemu obojetna. Zrobilo mi sie przykro wiec kiedy znowu zaproponowal spotkanie powiedzialam poprostu,ze nie bo ma dziewczyne i powinien liczyc sie z Jej i moimi uczuciami. Niby zrozumial ale nie wiem skad zdobyl moj numer komorki, zaczal pisac sms moj skrabie, slonko , ze teskni itp. Co mam zrobic z tym fantem. Czasami rozmawiamy na gg lub co kilka tyogdni pisze sms i to wszyskto. Ale wkurza mnie to bo nie rozumiem jego zachowania...co robic?

Gość Miareczka
Zapytaj go wprost czy nadal jest z tą dziewczyną. Jeżeli nie to możecie się spokojnie zacząć spotykać. Ale jeśli nadal z nią jest to odpuść go sobie, bo będzie oszukiwał was obie.

Gość chyba nie powinnam
wiem,ze jest z nia nadal dlatego wkurza mnie jego zachowanie, tym bardziej ,ze mowilam mu o swoich uczuciach.

Gość all right
nic ignorować..być uprzejmą grzeczną ale chłodną...czy on ma wpływ na twoje stanowisko pracy?

Gość chyba nie powinnam
nie na szczescie juz skonczyla mi sie umowa ale jego sms dalej pojawiaja sie w mojej komórce. Nie czesto ale sa i zaczynaja sie od słów: kotku, słonko, tesknie , moj skrabie itp.

Gość akarina
hehe..cos mi sie wydaje ,z emoglas miec staz w policji...rozumiem Cie prawie doskonale. Jesli nie jestes zakochana,to jedna rada, nie ma co budowac szcescia na czyims nieszcesciu, a jesli juz wpdlas w sidal tego uczucia, to wspolczuuje:-(

Gość chyba nie powinnam
akarina masz racje niestety ale nie jestem w nim zakochana. W ogóle to skąd wiedzialas?

Gość akarina
Pytasz skad wiedzialam, ze na policji??:-)

Gość chyba nie powinnam
tak , :)

Gość akarina
To taka intuicja kobieca;-) Bo wiesz oc sama pracowalam na policji i to mnie wcale nie dziwi....niestety;-/ Sluchaj chetnie sie podizle zToba swoimi doswiadczeniami, bo jednak cos nas łaczy;-) i sprobuje Ci pomoc, tylko teraz musz epilni ewyjsc, bede za ok pol godziny. Wiec jak chcesz, to napisz czy dawno mialas ten staz i czy on ci dawal jakies znaki, bo uwierz mi bylam w b. podobnej sytuacji;-/ W takim razie jak mi nnie uciekniesz to " widzimy " sie za pol godziny

Gość chyba nie powinnam
wiesz co to jak mozesz podaj swoj numer gg albo meila i sobie bedziemy pisaly na gadulcu ok? ja czekam na ciebie.

Gość akarina
no juz jestem wyrobilam sie troszke wczesniej;-) Ja jetem na gg ,napisz pod nr 2559186 , czekamm na wiadomosc, buzka;-)