Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ancia20

Czujecie coś lub myslicie jeszcze o byłych facetach?

Polecane posty

Gość ancia20

Gość gimme
Ja czasem myślę o Nim,choć był to tylko jeden dzień..,no,ale On tak świetnie całował i był taki przystojny,że takich rzeczy się nie zapomina:D.Jednak,pozostał jakiś żal:(

Gość manuś
czyli uprawialiście seks?

Gość no niestety
ja dalej mysle,chociaz mam juz meza:(

Gość kalina__
co rozumiesz prze seks?

Gość manuś
nie wiesz co to jest seks?

Gość kalina__
bo ona pisze o calowaniu a ty mowisz czyli uprawialiscie seks wiec pytam co dla ciebie znaczy seks

Gość No właśnieee
ile kobiet traci ochotę na seks bo faceci bywają tak beznadziejni w łóżku, a potem się dziwią mam oziębłą żonę to pojde na dziwki( one nie oczekują orgazmu-jakie to proste)

alo \"No niestety \" ja tez mam juz męza ale wciąż kocham jego moja wielka pierwszą miłosc moze sie zrozumiemuy ???

takkkk właśnie kobiety potrzebują miłości wtedy potrafią cuda jeśli czuja sie kochanie a nie tylko orgazmu jak faceci

Gość kalina__
a czemu wy jestescie po slubie z facetami kotrych nie kochacie?

bo byłyśmy głupie i ja sie do tego przyznaje , nie dorosłam do tego , ale nauczyłam sie więcej przez 3 latka małżeństwa niż przez 20 kilka lat mojego życia ....

Gość no niestety
to wszystko nie jest takie proste i nie tak do konca zrozumiane przez kogos kto tego nie zaznal... Barbinka>pewnie bysmy sie zrozumialy:)

Gość kalina__
czego sie nauczylas ? ile mialas lat jak bralas slub?

Ja też myśle,że...był zniego kawał hu...!Ale nie żałuję,że byłam z nim a to dlatego,że gdyby nie to,że doprowadził mnie do takiego stanu,że musiałam soię przenieść na inną uczelnię do innego miastka oddalonego o setki kilometrów to nie ułożyłabym sobie innego szczęśliwszego życia.Nie to,że zawdzięczam mu to kim jestem teraz o nie nie nie!!!Poprostu cieszę się,że tak stało:).Jestem teraz o wiele szczęśliwsza!!!!!!!!!!

\"No niestety\" chyba wiem co czujesz ...tak serio to nikt tego nie zrozumie jesli tego nie przezyje , powiedz coś wiecej o sobie , macie dzieci , ? ja nie ufffffffff jak dobrze nikt nie bedzie przynajmniej cierpiał przez moje błedy młodości

Gość no niestety
Barbinka> nie masz dzieci to chyba masz lepiej ode mnie bo ja mam... Synek ma teraz 1,5 roku. Ja mam 22 lata a wzielismy slub przez presje otoczenia.Wszyscy mowili ze tak wypada bo dziecko w drodze itd. a kurcze trzeba bylo sie gleboko nad tym zastanowic.. A teraz nie wiem w zasadzie czy kocham meza czy to przyzwyczajenie i jeszcze fakt ze synek jest bardzo za tatą... ehhh..poplatane to zycie, czas pokaze jak bedzie dalej..

wiesz co twój synek to skarb i ja choć nie mam dzieci potrafie to zrozumiec , on bedzie zawsze najwazniejsza osoba w Twoim życiu ale Ty sama pamietaj tez o sobie i bądz szczęsliwa !!!!

Gość kamilka123
to smutne, ale ja wciaz o nim mysle, zerwalam z nim 6 m-cy temu bo przez jego zazdrosc nie bylo mowy o normalnym zwiazku. Tak strasznie dzialal na moja psychike ze choc go bardzo kochalam nie moglam tego znosic:( a teraz nie moge sie z nikim zwiazac bo wciaz o nim mysle, porownuje i to jest strasznie trudne do zniesienia :(( wszyscy mowia ze to kwestia czasu, ale ile mam jeszcze czekac, cierpiec i byc samotna choc serce wciaz rozpalone i usycha z tesknoty :(( Pozdrawiam Was

Gość jaaaaaaaaaaaaa tezzzzzzz
ale przez to,ze wydzwanie i nie daje mi spokoju, a minely ponad 3 lata, co z tym zrobic??? Nawet teraz dzwonil dwa razy, i zostawia jakies glupie wiadomosci glosowe :( Jak z tym skonczyc??? Nie zmienie numeru, ale nie chce zeby mi trul znowu.

Gość gość
Sa tacy,ktorzy mysla o bylych.

Gość gość
17:40 To prawda, że niektórzy geje myślą o byłych.

Gość gość
Dwa lata od rozstania a ja czasem wracam myślami ale tylko myślami, to tylko wspomnienia i powrotu nigdy nie będzie. Szkoda, że nie mam z nim kontaktu, nawet nie wiem czy żyje.

Gość gość
V19:00 A co się stalo? Byliście ze sobą,?

Gość gość
Ja już 16 lat po ślubie, mam udaną rodzinę a czasami myślę o byłym. Był moim pierwszym, chociaż mnie oszukał to czułam, że mnie kochał, ja zresztą też, to był nieprzyszlosciowy, ale bardzo emocjonalny związek, pełen namiętności, szaleństwa, kontrastów... miło wspominać.