Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 pi臋kna kasia

W polsce nie ma przystojnych facet贸w !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 pi臋kna kasia

i to jest tragedia! kobiet w polsce jest duzo atrakcyjnych i 艂adnych, ale przystojnego faceta to ze 艣wieczka trza szukac! (jeden na milion) bo to gatunek na wymarciu niestety! np taka doda (ona ca艂kiem niez艂a, ale ten jej majdan to straszny paszczur!) wi臋kszosc polskich facet贸w (99%) to brzydale i paszczury! w dodatku 艂ysi i grubasy! ;P francuzi hiszpani w艂osi brazylijczycy amerykanie s艂owacy, ukraincy, to sa przystojni, ale polacy to brzydale! PS. Mam wysokie wymagania, dlatego brzydale i zwyczajni faceci nie podniecaja mnie sexualnie/fizycznie! brzydal i przeci臋tniak moze zostac koleg膮 najwyzej.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 No w艂a艣nieee
ile kobiet traci ochot臋 na seks bo faceci bywaj膮 tak beznadziejni w 艂贸偶ku, a potem si臋 dziwi膮 mam ozi臋b艂膮 偶on臋 to pojde na dziwki( one nie oczekuj膮 orgazmu-jakie to proste)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 m贸j jest b. przystojny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 piekna inna
Ukraincy tez sa beznadziejni, bo podobni do Polakow! :( Piekni sa oczywiscie Latynosi, a najpiekniejsi ci z polnocy, poczawszy od Niemcow, Holendrow po wszelkich Skandynawow. 馃槝Wiadomo, potomkowie Wikingow!!! Rosle z nich chlopy, szczeki u niektorych jak u Schwarzenegera, a mnie podnieca taki typ. Taki Scooter na przyklad, od razu mnie kreci w brzuchu ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋kna bez kompleks贸w
Masz racj臋 Kasiu. Polacy to same pasztety. Na szcz臋艣cie m贸j facet jest przystojny i 艣wietny w 艂贸偶ku. Nie odda艂abym go nikomu za 偶adne skarby. On jest bezcenny.

Udost臋pnij ten post

nie zgadzam sie z tym....moj przyszly mezusio jest przystojny...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubi臋 przystojnych
Przystojni faceci w naszym kraju prawie 偶e nie istniej膮. A jak ju偶 s膮 to s膮 zaj臋ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dasda
masz racj臋 >pi臋kna kasiu< w Polsce nie ma przystojnych facet贸w - m贸wi臋 to z pozycji faceta (a nie jestem homo) Sam jestem du偶o poni偶ej przeci臋tnej - i niestety nie wiem jak to mam zmieni膰. Ale przynajmniej Ty nie odrzucasz ich z pozycji kole偶e艅skiej. Brawo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ..ofdhgf
kasiu a lubisz paker贸w?

Udost臋pnij ten post

Wsp贸艂czuje ci bardzo ze masz do czynienia z samymi brzydalami:( Mi sie troche poszczescilo moj m膮z jest wysokim wspaniale zbudowanym facetem, wyglada jakby cwiczyl na silowni ale rzadko na niej bywa:) to cudowne uczucie ze jest tylko m贸j:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciara1982
Do Pieknej Kasi! Jesli uwatasz ze polacy to brzydale, to znajdz sobie jakiegos poludniowca, ktory bedzie mial jeszcze kilka kochanek na boku, a ciebie bedzie traktowal jak sluzaca! Ja uwazam, ze jest wilu przystojnych polakow!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 TOMU艢_TG
A Kasia ma pewnie ze 16 lat i jeszcze zielono w g艂owie!!!!!!!!!!!! Albo, to jawna prowokacja?! Mimo wszystko pozdrawiam wszystkie niezadowolone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taki se go艣膰
jak nie widzisz fajnych to trudno nikt cie do polski nie przyklei艂 a mo偶e to tylko to 偶e sw贸j do swego ci膮gnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a w艂a艣nie 偶e S膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭膭
ale nie na drodze takiego paszteta jak ty :o

Udost臋pnij ten post

m贸j jest!!! :D:D:D przystojny to ma艂o powiedziane :D:D:D na szcz臋艣cie nie wszystkim podoba si臋 to samo :) => pi臋kna kasia wiesz co.. mo偶e i jeste艣 pi臋kna (mooo偶e :) ) ale w g艂贸wce to chyba troszk臋 pustawo ;) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciara1982
Na pewno ma pusto w glowce, jesli wypisuje takie brednie. Moi faceci wszyscy byli przystojni! Kasia ma pecha!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dasdasd
nie ma przystojnych polak贸w a co si臋 jedna z druga odezwie to m贸j misio jest taki piekny i wog贸le zbudowany........buhahahahahhaah...........po prostu ka偶dy ma inny gust....mi si臋 Polki podobaj膮 mam nadzieje, 偶e ja niekt贸rym te偶, bo po prostu na to nie mam wp艂ywu oboj臋tnie jakbym si臋 nie odpicowa艂 i pr臋zy艂...wiecznie komus co艣 nie bedzie pasowa艂o.....g艂upi temat......jak wiele na tym forum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawska ziuta
W Polsce sa tez przystojni faceci, tylko ze nie potrafia o siebie zadbac... boja sie fajnie wygladac, bo chetnie nawzajem obrzucaja sie komentarzami: ale pedalska koszula, ale pedalska fryzura, ale pedal. Wiec najchetniej obcinaja wlosy na krotko i ubieraja sie jak wszyscy inni koledzy, zero fantazji! ZERO! A potem sie dziwia, ze Polki wybieraja zadbanych cudzoziemcow, fajnie ubranych i uczesanych (oczywiscie komentarze sa takie, ze Polki daja dupy za granica i puszczaja sie z pedalami) :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie pieknaale ladna
Moze niektorzy i sa przystojni,ale co z tego,skoro niedomyci,niedogoleni,nie majacy do powiedzenia nic wiecej,jak tylko k....albo ch.......Czy ktos zaprzeczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciara1982
Ziuta masz racje! U nas brak tolerancji!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sa s膮
Sp贸jrz na polskich facet贸w pod k膮tem: zeb贸w ( brudne, popsute), w艂os贸w (t艂ustych, z lupie偶em i gruba warstwa tandetnego 偶elu), paznokci (u r膮k i n贸g). Jakie艣 komentarze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciara1982
Nie wiem na jakich facetow trafiacie! Na salym swiecie sa brudasy, ale nie znaczy to ze nie ma przystojnych! Musza tylko sie oryginalnie prowadzic!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vale tudo
a podajcie definicje przystojny facet??? Studencik z zapadni臋t膮 klatk膮 w obcis艂ym sweterku , po solarze i z 偶elem na w艂osach i irokezem???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malla mee
Dla mnie facet nie musi byc przystojny, nie mam pod tym wzgledem wielkich wymagan, szkoda tylko, ze polscy panowie sa wszyscy tacy... szarzy. Zero fantazji. Na palcach jednej reki moge wymienic facetow, ktorzy sie fajnie ubieraja. Ale 95% polskich facetow to albo dresiarze, albo neutralny zestaw: jeansy, bluza, wszystko w bezpiecznych kolorach, czyli kolorow brak. W ogole u nas sie za bardzo krytykuje ludzi, jak ktos sie tylko ubierze troche inaczej, to juz sie wszyscy na niego gapia i komentuja. Jeszcze dziewczynie bardziej wypada, ale facet fajnie ubrany uwazany jest za geja. A solarka i obcisly sweterek? Wcale nie o to chodzi! Moj chlopak jest cudzoziemcem i lubi dbac o siebie, eksperymentuje z fryzura, ma fajne ciuchy (tez bluzy, ale nosi je jedna na druga, ma fajne koszule, rybaczki, japonki, okulary sloneczne, kolorowe paski do spodni itd itp), wyglada naprawde fajnie! Nigdy nie widzialam go w dresie ani w adidasach :(

Udost臋pnij ten post

co ty pierdzielisz? mam naprawde duzo znajomych i zaden z nich nie jest dresiarzem - nie wiem gdzie ty zyjesz skoro wg ciebie 95% to dresy... pewnie siedzisz caly dzien przed tv i ogladasz programy w stylu komendy gdzie ciagle pokazuja jakichs dresow albo pijakow...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malla mee
Nie powiedzialam, ze 95% to dresiarze, tylko, ze 95% polskich facetow to "albo dresiarze, albo neutralny zestaw: jeansy, bluza, wszystko w bezpiecznych kolorach, czyli kolorow brak." czytaj uwaznie :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bcer
Co prawda nie jestem peda艂em jak autorka tego tematu,ale musze si臋 nie zgodzi膰 .S膮 przystojni faceci.Zreszt膮 wida膰 w jej jak膮艣 frustracje.Mo偶e natura nie da艂a urody?Buahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bcer
A kogo obchodzi tw贸j ch艂opak mo偶e by膰 i cyganem.czy Amerykaninem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malla mee
Ktos zadal pytanie jak powinein sie wg mnie ubierac facet, wiec podalam na przykladzie mojego chlopaka :O Autorka przesadzila, ale jednak jakas krytyka wiekszosci poslkich facetow sie nalezy, bo panowie, wygladacie jak klony (czesto zaniedbane). Oczywiscie nie wszyscy, ale wlasnie 95%.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bcer
A lubicie jak facet sie maluje ?

Udost臋pnij ten post