Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna kasia

W polsce nie ma przystojnych facetów !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

dodała jeszcze,że jest ambitną,zdolną i inteligentną kobietą itp. Najbardziej lubię jak ktoś ma za wysokie mniemanie o sobie:)

Gość chyba urojonych
no bo znam wieeeeeeeele osób i NIKT,aboslutnie NIKT nie jest fanem Dody:-oWszyscy maja z niej polewkę:-P

Gość Doda wyżej sra niż dupę ma
:-P

Gość zostawcie dode
ona jest przegrana jako człowiek.........

Gość Doda jest niezłażartujecie
ona jest tragiczna-paskudna chamska gęba-ani śladów prawdizwej urody, zero słodkości. Niska, tandetne przedłużone blond włosy i te sztuczne obleśnie wielkie cyce....fujjjjjjjjjj

Gość popieram
jedynie co wyróżnia te tandetna paszteciare to tlenione wlosy i cyce ktore kazda moze sobie nabyc:)

Gość Facillo
dla mnie ona ma wściekłą niekobiecą twarz, a jeżeli komuś się podoba to ten ktoś nie ma gustu po protu. Ona może się podobać jedynie takim tanim lowelskom co to na goły tyłek i obnażony biust leci-czyli zero

\"no co ty!!\" dla niezorientowanych śmiem donieść,że to była ironia (ale ciężko to zasygnalizować)

Gość głos Doda ma ok ale
tylko jak śpiewa,jej śmiech jest beznadziejny i bardzo denerwujący😡Poza ładnym śpiwaniem nic sobą nie reprezentuje,jest starsznie sztuczna i plastikowa:-PTaki plastik-fantastik:-PNo i jeej styl bycia jest bardzo chamski i wulgarny:-o

Gość czesc
śmieszne jesteście. A jak wygląda typowa matka polka zaniedbana , zabiegana z okropną fryzurą. Większośc dziewczyn to szare myszki w okropnych ciuchach w stylu intelektualistki , zamszowych butach spodniach , zero seksapilu. Większość kobiet z którymi mam wątpliwą przyjemnośc bytować atakuje mnie owocowo mdłymi zapachami przez które przebij się słodka woń antyperspirantu czy czegoś tam jeszcze.

Gość Ty masz wysokie wymagania
??????????? Najlepiej miej wysokie wymagania w stosunku do siebie, bo jesteś głupia jak lewy but, żal mi ciebie Robi PS Przede wszystkim weź do ręki słownik ortograficzny :-D

Nie zgadzam się z twierdzenie, że w Polsce nie ma przystojnych facetów, moim zdaniem są!! Niektórzy są naprawdę bardzo inteligentni a przy tym bardzo męscy. przynajmniej w moim towarzystwie takich jest sporo :P

Gość Ambelinda pinda
Gust jest sprawa indywidualna.....i dzieki bogu...Mnie podoba sie na przyklad Przedluzacz Orgazmow....:) Jak w Polsce nie ma przystojnych...to piekna Kasiu jedz do Rosji....

Przystojni faceci są, tylko, że... jeśli facet ma z natury przystojną twarz, gęste włosy i całkiem sobie fugirę, to powiedzmy sobie szczerze, ilu z nich stara sie to wykorzystać? Poćwiczyć, żeby nabrać mięśni, dbać o siebie, aby wyglądać atrakcyjnie. A ja często widzę zniszczonych facetów, na których, jak się patrzy, to się myśli: \"On kiedyś musiał być całkiem przystojny, co on z sobą zrobił\". Dużo kobiet, które niestety są zaniedbane, mają z natury ładne rysy twarzy i gdyby tylko trochę o siebie zadbały, mogłyby byc naprawdę piękne. A nawiasem mówiąc, to niezadbani sa głownie panowie w wieku 40-50 lat. Przerzedzone, tłuste włosy, wytarte dżinsy, bury sweterek, chuda klatka piersiowa. Natomiast młodzież raczej o siebie dba. Jak widze grupkę nastoletnich chłopaków, to rzuca mi się w oczy, że nie cuchnie od nich potem, adidasy mają śnieżnobiałe, a że ubrani na ogół jednakowo (żel na wosach, biały podkoszulek lub sportowy strój czy obszerne dżinsy), to mi akurat średnio przeszkadza, widocznie taka teraz moda.

Gość tuvalu
Co chwila słychać tu narzekania że nie ma już przystojnych facetów a jeśli nawet są, to już zajęci. A co wy same robiłyście kiedy byli oni jeszcze wolni? Skoro wy same jesteście takie idealne, zadbane a tylko faceci są zapuszczeni, niehigieniczni, to dlaczego WY nie znalazłyście jak dotąd przystojnego Polaka, a udało się to innym kobietom? Czegoś tu nie łapię... ;)

Gość issi
ale wy glupie jestescie w Polsce sa super przystojni faceci!!!!! mieszkam od lat zagranica i za kazdym razem jak na ulicy fajne ciacho widze wiadomo odrazu POLAK!!!! PS.Piekna Kasia nie chce wiedziec jak ty wygladasz....albo jestes malym grubym facetem który zostawia tu swój zal ? i twoje TRZA SZUKAC no malo z fotela nie spadlam....niby inteligentna ale sloma z butów wystaje co? *loool* POLSCY FACECI SA NAJLEPSI TAK BYLO JEST I BEDZIE pozdrowienia

Gość przystojniak33
Ja jestem przystojny . Nie dość ze mam 188 wzrostu 90 kg i mimo ze mam 33 lata to wciąż mam ładną uśmiechnięta twarz . Strasznie się podobam kobietą Nie czuje się z tym jednak najlepiej bo wszystkie patrzą się na mnie co mnie strasznie denerwuje. Mam problemy w pracy bo zaraz jakaś się do mnie wkręca. Odpycham każda udając geja albo wariata ,mówię im ze mi się podobają chłopcy Nie jestem kobieciarzem jestem wolny i nigdy się nie ozenie Mam jakieś dziwne uprzedzenie do kobiet . Nigdy nie bylem z kobietą >wszystkie baby są jednakowe ładne jak są młode potem gniją jak jabłka ble i każda tylko narzeka i ma zawsze wszystkiego mało. A to ze jestem taki śliczny zawdzięczam przede wszystkim ze dbam o siebie przede wszystkim sport,zero alkoholu , nie pale dużo śpię minimum 10 godzin ,dentysta, kosmetyczka basen itp.

Gość pepppiss
przystojnych Polaków spotyka się raz na rok i od święta :)

Gość lolunio
a ja jestem przystojny, kobiety się za mną oglądają i dużo na mnie leci tylko że ja mam je w dupie bo polki SĄ DO DUPY, to zwykle wiesniary tlenione na blond, mnie kręcą tylko murzynki które nie mają chorych kompleksów dlatego że mają wielkie dupy tylko wiedzą że kolesi to kręci a nie jak ten nasze żałosne wieśniareczki które 200gram przytyją i już się strasznie tym podniecają, wogole nienawidze słowiańskiego typu urody POLSKIE KOBIETY NA KOTLETY. MURZYNKI RULEZZ

Gość chcecie bananana
no przepraszam bardzo!!!!!!!!!!!!!!! Mój narzeczony jest najprzystojniejszy na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Monis088
Mój facet jest przystojny i to bardzo, ale to prawda, mało jest przystojnych, ja spotkałam tylko jednego który mi się podoba do szaleństwa i jest to oczywiście mój obecny partner, narzeczony, niedlugo mąż :P

Gość pierog100
odnosnie tematu ,chciałem zapytać czy mój strój nie jest zbyt wyzywający :P ? http://img13.imageshack.us/img13/8294/sta41580go8.jpg większość moich znajomych krytykuje ( nawet moja była :D ),że śmiesznie się ubrałem do egzaminu: te czerwone buty i koszula ,a moim zdaniem nie wyglądam ,aż tak źle.Kolorystycznie fajnie sie skomponowało.Poprostu lubie się ubierać inaczej niż wszyscy ,chce się wyróżniać spośród tłumu ,a nie wtopić się w niego.Wszyscy zawsze się ubierają w te same garnitury ( czarne marynarki i do tego białe koszule) ,a jak ktoś się ubierze inaczej to odrazu musi śmiesznie wyglądać ,a co wy o tym sądzicie :P ?

Gość lukaszgsxr
jestescie zalosne dziewczyny a mowi sie ze Polki to takie inteligentne i poukladane naogladalyscie sie telewizji wktorej pelno jest przystojnych wlochow czy francuzow a prawda jest taka ze w rzxeczywistosci to wieksze gnioty niz wam sie wydaje zdejmijcie rozowe okulary - studiowalem za granica i mieszkalem z francuzami hiszpanami i cala reszta wiec wiem jakie to brudasy i co mysla o kobietach a wy jak nie potraficie docenic polskiego faceta to znaczy ze na niego nie zaslugujecie i my sami nie chcemy takich kobiet -mozecie dalej puszczac sie z ciapkami

Gość SIETA18
może ja się wypowiem, przyjechałam do Krakowa z grupą rówieśników na studia, pochodzę z Rosji, i coś wam powiem, coś co przyznają nawet faceci z moich stron zarówno jak i kobiety, że w Polsce jest dużo bardzo przystojnych mężczyzn, ale kobiety są bardzo nie ładne.