Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna kasia

W polsce nie ma przystojnych facetów !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość piękna kasia

i to jest tragedia! kobiet w polsce jest duzo atrakcyjnych i ładnych, ale przystojnego faceta to ze świeczka trza szukac! (jeden na milion) bo to gatunek na wymarciu niestety! np taka doda (ona całkiem niezła, ale ten jej majdan to straszny paszczur!) większosc polskich facetów (99%) to brzydale i paszczury! w dodatku łysi i grubasy! ;P francuzi hiszpani włosi brazylijczycy amerykanie słowacy, ukraincy, to sa przystojni, ale polacy to brzydale! PS. Mam wysokie wymagania, dlatego brzydale i zwyczajni faceci nie podniecaja mnie sexualnie/fizycznie! brzydal i przeciętniak moze zostac kolegą najwyzej.

Gość No właśnieee
ile kobiet traci ochotę na seks bo faceci bywają tak beznadziejni w łóżku, a potem się dziwią mam oziębłą żonę to pojde na dziwki( one nie oczekują orgazmu-jakie to proste)

Gość mój jest b. przystojny

Gość piekna inna
Ukraincy tez sa beznadziejni, bo podobni do Polakow! :( Piekni sa oczywiscie Latynosi, a najpiekniejsi ci z polnocy, poczawszy od Niemcow, Holendrow po wszelkich Skandynawow. 😘Wiadomo, potomkowie Wikingow!!! Rosle z nich chlopy, szczeki u niektorych jak u Schwarzenegera, a mnie podnieca taki typ. Taki Scooter na przyklad, od razu mnie kreci w brzuchu ...

Gość piękna bez kompleksów
Masz rację Kasiu. Polacy to same pasztety. Na szczęście mój facet jest przystojny i świetny w łóżku. Nie oddałabym go nikomu za żadne skarby. On jest bezcenny.

Gość lubię przystojnych
Przystojni faceci w naszym kraju prawie że nie istnieją. A jak już są to są zajęci.

Gość dasda
masz rację >piękna kasiu< w Polsce nie ma przystojnych facetów - mówię to z pozycji faceta (a nie jestem homo) Sam jestem dużo poniżej przeciętnej - i niestety nie wiem jak to mam zmienić. Ale przynajmniej Ty nie odrzucasz ich z pozycji koleżeńskiej. Brawo

Gość ..ofdhgf
kasiu a lubisz pakerów?

Współczuje ci bardzo ze masz do czynienia z samymi brzydalami:( Mi sie troche poszczescilo moj mąz jest wysokim wspaniale zbudowanym facetem, wyglada jakby cwiczyl na silowni ale rzadko na niej bywa:) to cudowne uczucie ze jest tylko mój:p

Gość Ciara1982
Do Pieknej Kasi! Jesli uwatasz ze polacy to brzydale, to znajdz sobie jakiegos poludniowca, ktory bedzie mial jeszcze kilka kochanek na boku, a ciebie bedzie traktowal jak sluzaca! Ja uwazam, ze jest wilu przystojnych polakow!

Gość TOMUŚ_TG
A Kasia ma pewnie ze 16 lat i jeszcze zielono w głowie!!!!!!!!!!!! Albo, to jawna prowokacja?! Mimo wszystko pozdrawiam wszystkie niezadowolone.

Gość taki se gość
jak nie widzisz fajnych to trudno nikt cie do polski nie przykleił a może to tylko to że swój do swego ciągnie?

Gość a właśnie że SĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ
ale nie na drodze takiego paszteta jak ty :o

mój jest!!! :D:D:D przystojny to mało powiedziane :D:D:D na szczęście nie wszystkim podoba się to samo :) => piękna kasia wiesz co.. może i jesteś piękna (moooże :) ) ale w główce to chyba troszkę pustawo ;) pozdrawiam

Gość Ciara1982
Na pewno ma pusto w glowce, jesli wypisuje takie brednie. Moi faceci wszyscy byli przystojni! Kasia ma pecha!

Gość dasdasd
nie ma przystojnych polaków a co się jedna z druga odezwie to mój misio jest taki piekny i wogóle zbudowany........buhahahahahhaah...........po prostu każdy ma inny gust....mi się Polki podobają mam nadzieje, że ja niektórym też, bo po prostu na to nie mam wpływu obojętnie jakbym się nie odpicował i pręzył...wiecznie komus coś nie bedzie pasowało.....głupi temat......jak wiele na tym forum

Gość ciekawska ziuta
W Polsce sa tez przystojni faceci, tylko ze nie potrafia o siebie zadbac... boja sie fajnie wygladac, bo chetnie nawzajem obrzucaja sie komentarzami: ale pedalska koszula, ale pedalska fryzura, ale pedal. Wiec najchetniej obcinaja wlosy na krotko i ubieraja sie jak wszyscy inni koledzy, zero fantazji! ZERO! A potem sie dziwia, ze Polki wybieraja zadbanych cudzoziemcow, fajnie ubranych i uczesanych (oczywiscie komentarze sa takie, ze Polki daja dupy za granica i puszczaja sie z pedalami) :O

Gość nie pieknaale ladna
Moze niektorzy i sa przystojni,ale co z tego,skoro niedomyci,niedogoleni,nie majacy do powiedzenia nic wiecej,jak tylko k....albo ch.......Czy ktos zaprzeczy?

Gość Ciara1982
Ziuta masz racje! U nas brak tolerancji!

Gość sa są
Spójrz na polskich facetów pod kątem: zebów ( brudne, popsute), włosów (tłustych, z lupieżem i gruba warstwa tandetnego żelu), paznokci (u rąk i nóg). Jakieś komentarze?

Gość Ciara1982
Nie wiem na jakich facetow trafiacie! Na salym swiecie sa brudasy, ale nie znaczy to ze nie ma przystojnych! Musza tylko sie oryginalnie prowadzic!

Gość vale tudo
a podajcie definicje przystojny facet??? Studencik z zapadniętą klatką w obcisłym sweterku , po solarze i z żelem na włosach i irokezem???

Gość malla mee
Dla mnie facet nie musi byc przystojny, nie mam pod tym wzgledem wielkich wymagan, szkoda tylko, ze polscy panowie sa wszyscy tacy... szarzy. Zero fantazji. Na palcach jednej reki moge wymienic facetow, ktorzy sie fajnie ubieraja. Ale 95% polskich facetow to albo dresiarze, albo neutralny zestaw: jeansy, bluza, wszystko w bezpiecznych kolorach, czyli kolorow brak. W ogole u nas sie za bardzo krytykuje ludzi, jak ktos sie tylko ubierze troche inaczej, to juz sie wszyscy na niego gapia i komentuja. Jeszcze dziewczynie bardziej wypada, ale facet fajnie ubrany uwazany jest za geja. A solarka i obcisly sweterek? Wcale nie o to chodzi! Moj chlopak jest cudzoziemcem i lubi dbac o siebie, eksperymentuje z fryzura, ma fajne ciuchy (tez bluzy, ale nosi je jedna na druga, ma fajne koszule, rybaczki, japonki, okulary sloneczne, kolorowe paski do spodni itd itp), wyglada naprawde fajnie! Nigdy nie widzialam go w dresie ani w adidasach :(

co ty pierdzielisz? mam naprawde duzo znajomych i zaden z nich nie jest dresiarzem - nie wiem gdzie ty zyjesz skoro wg ciebie 95% to dresy... pewnie siedzisz caly dzien przed tv i ogladasz programy w stylu komendy gdzie ciagle pokazuja jakichs dresow albo pijakow...

Gość malla mee
Nie powiedzialam, ze 95% to dresiarze, tylko, ze 95% polskich facetow to "albo dresiarze, albo neutralny zestaw: jeansy, bluza, wszystko w bezpiecznych kolorach, czyli kolorow brak." czytaj uwaznie :O

Gość bcer
Co prawda nie jestem pedałem jak autorka tego tematu,ale musze się nie zgodzić .Są przystojni faceci.Zresztą widać w jej jakąś frustracje.Może natura nie dała urody?Buahaha

Gość bcer
A kogo obchodzi twój chłopak może być i cyganem.czy Amerykaninem

Gość malla mee
Ktos zadal pytanie jak powinein sie wg mnie ubierac facet, wiec podalam na przykladzie mojego chlopaka :O Autorka przesadzila, ale jednak jakas krytyka wiekszosci poslkich facetow sie nalezy, bo panowie, wygladacie jak klony (czesto zaniedbane). Oczywiscie nie wszyscy, ale wlasnie 95%.

Gość bcer
A lubicie jak facet sie maluje ?