Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna kasia

W polsce nie ma przystojnych facetów !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Eloo
Ja tam mam wlosy blond i ciemnozielone oczy i sie tym nie przejmuje:)

Gość Głupie gadanie
NO to czekam na propozycję ładnych pań, poprawmy statystykę, zróbmy sobie całą rzeszę przystojnych Polaków! Co ty na to PIĘKNA KASIU?

Gość Głupie gadanie
SIETA18 W Rosji jest dużo pięknych kobiet, w Polsce to różnie.

Gość Madaline21
Neva to zostań moją koleżanką jeśli obracasz się wśród takich ciasteczek;P pozdrawiam:) a co do pytania to myślę że to kwestia gustu i uczuć:/ ja się zakochałam i jak dla mne mój eks był poprostu bossski no...ale już nie jesteśmy razem, ale nieważne moje znajome mówiły że to prostak także nie dogodzi:P

Gość ngfngfnm
za to wszystkie kaśki to szmaty:D znam wiele takich "pięknych kasiek", które się ciągle chwalą, że się podobają facetom.

Gość niebieska nimfa
nie wiem skad przeswiadczenie, ze męzczyzni z narodów nordyckich sa przystojni. Najczesciej swinscy blondyni, albo blond wpadajacy w rudy, z biegami... w dodatku 8 z 10 ma krzywe nogi jakiby na beczce prostowali. I brazylijczycy, to akurat z pierwszego posta, nie wiem dlaczego uwaza sie, ze sa przystojni, ja znam jednego i moge o nim powiedziec, ze jest tylko sympatyczny ;)

Gość sugga
odp.fsd:w takim razie proponuję wszystkich Hiszpanów sprowadzić do Polski(byłoby super),a was wyeksmitowac na madagaskar-będzie ciekawiej:)

Gość niclaus
Szczerze. Jest niewiele. Oczywiscie istnieja. Sa oni powyzej przecietnej. Ale porownajcie sobie Iana Somerhaldera z typowym polakiem... No dalej, wpisuj w google i wyszukaj. To jest facet marzenie. Oczywiscie sa gusta i gusciki, ale o tyle o ile widzialam roznych calkiem fajnych chlopakow, przystojnych mezczyzn, to nigdy w Polsce nie widzialam kogos kto zwalilby mnie z nog jak Ian. A wy drodzy panowie nie obrazajcie Kasi ani nas, ktore piszemy, bo taka jest prawda. Ja jestem piekna, mowie to zupelnie szczerze. Kobiet calkiem sporo jest pieknych. Ale gdzie dla nas Ci faceci? ;( Trzeba uciekac laski!

Gość niclaus
Szczerze. Jest niewiele. Oczywiscie istnieja. Sa oni powyzej przecietnej. Ale porownajcie sobie Iana Somerhaldera z typowym polakiem... No dalej, wpisuj w google i wyszukaj. To jest facet marzenie. Oczywiscie sa gusta i gusciki, ale o tyle o ile widzialam roznych calkiem fajnych chlopakow, przystojnych mezczyzn, to nigdy w Polsce nie widzialam kogos kto zwalilby mnie z nog jak Ian. A wy drodzy panowie nie obrazajcie Kasi ani nas, ktore piszemy, bo taka jest prawda. Ja jestem piekna, mowie to zupelnie szczerze. Kobiet calkiem sporo jest pieknych. Ale gdzie dla nas Ci faceci? ;( Trzeba uciekac laski!

Gość nieoNN
W Polsce są przystojni faceci.Im młodsze pokolenia tym lepiej.Jeżdżą po świecie,wiedzą jak się ubrać,zadbać o siebie.Ian Somerhalder też nie jest pierwszym z brzegu facetem wiec porównanie go do przeciętnego Polaka mija się z celem.Porównaj np przeciętnych rodowitych Anglików czy Niemców -sa przystojniejsi od naszych facetów?Nie widzę róznicy w wyglądzie np mojego narzeczonego czy brata z wyglądem innych. ...Brazylijczycy są naprawdę przystojni:)

Gość niclaus
byc moze masz racje. ale zdecydowanie mogloby ich byc wiecej lub mogliby byc na widoku! :D

Gość kwiat lodu
W Polsce jest wiele przystojnych mężczyzn.

Gość ertyuiuytrew
oj sssąąą :))

Gość brzydule
Polskie kobiety tez sa brzydkie

Gość rhtyghkj
t

Gość pepe12345
W Polsce przybywa przystojnych facetow, a do tego ich wzrost tez idzie w gore, jak jeszce beda o siebie dbali to bedzie super dla was kobiety:P Pozdrawiam

Gość pepe12345
jak to nie ma jak sa i z kadzym rokiem jest ich wiecwej, obecne pokolenia sie zmieniaja. Kazdy facet moze byc przystojny tylko musi dbac o siebie z kazdej strony.

Gość pijąca poranną kawę
Polacy są przystojni a w dużych miastach są takie ciacha że hej !

Gość 1234567_0987654321qwertyuy
Niestety nie ma :D przykra prawda .

Gość LubięCiacha
Ja znam takiego jednego przystojniaka, ale podobno jest głupi :( Dlaczego u większości facetów atrakcyjność nie może iść w parze z inteligencją :(

Gość gość
jeden jest przystojny... ech...

Gość gość
Jest wielu przystojnych i inteligentnych facetów ale żaden nie chce takiego babsztyla z sieczką w głowie ocaniającej człowieka tylko po wyglądzie.

Gość gość
Zgadzam się z autorka niestety

Gość gość
Wszyscy którzy mieszkają w bardzo małych miastach 100 - 130 000 wiedzą jak to wygląda. Wokół grubi z nadwagą głównie brzuszną, nieciekawe nie zapadające w pamięć twarze, ubrani najczęściej w tandetny t shirt za 15 zł. Spodnie dzinsowe bez fasonu i ohydne buty z lidla.

Gość gość
Jak masz zawyzone wymagania to twoj problem a nie nasz

Gość gość
06.18 zawyżone? Ha ha jasne, niech bierze byle buraka nawet nie potrafiącego o siebie zadbać i nie pociagajacego jej wcale, ale niech się cieszy ze w ogóle MA faceta :D. A potem tematy typu ,,ona nie chce ze mną uprawiać seksu". No ciekawe dlaczego :D tak wyglądają związki na sile, z rozsądku.

Gość gość
Większość naprawdę przystojnych facetów określiłam jako obcokrajowców. Byli widać że to nie Polak i nie dlatego że mieli jakaś urodę typu ciapaty. Po prostu było widać że nie Polak. I zawsze miałam rację :D