Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropka3777

MÓJ KOCHANEK PRZYŁAPANY

Polecane posty

Gość kropka3777

Dziewczyny, Mam faceta z którym spotykam się od roku. Postanowiłam uknuć intrygę. napisałam z innego konta ,że go znam , że mi się podoba i się umówił ze mną . PROSZĘ poradźcie jak to rozegrać. Chcę zaczekać i pójśc na to spotkanie jako ja. Co Wy na to ???

Gość kropka3777
nie jest mi obojętny ale chcę tgo rozegrać z klasą. czy rzucić mu wydrukowane maile na stolik ? chcę zobaczyć jego minę. co zrobić?

Gość nie pijam kawy
gdy ja zrobilam cos takiego, tyle ze smsami, moj chlopak od razu wiedzial ze ja to ja..mimo ze staralm sie megaaa bardzoo.... mowil ze to intuincja...ze rozpozna kazdego smska ktory wyjdzie spod mojej raczki, tyle ze ja mu w tym smsach od innej panny niby, bardzo bardzo slodzilam i chcialam sie umowic... nie zgodzil sie:)

Gość eeeyrtee
kropka >>> jak pojdziesz na to spotkanie to bądź pewna że on się najpierw zmiesza, a zaraz potem powie że wiedzial że to Ty. Ty nie uwierzysz, pokłócicie się lepiej wydrukować

Gość wiosna idzie powolutku
ale numer! przypomniało mi to moją historię sprzed lat umówiłyśmy się z przyjaciółką że sprawdzimy swoich facetów, po czym każda z nas poszła do faceta tej drugiej z informacją że jest w nim zakochana i dopiero teraz owazyła się to wyznać, mój facet powiedział Ani że kocha mnie, a jej facet zaproponował mi niezobowiązujący seks na łączce umajonej niezła kicha, a ona taaak go kochała NIE BAWCIE SIĘ W RZECZY NIEBEZPIECZNE!

Gość A teraz tak naprawde
czego Ty oczekujesz od kochanka, szczerosci moze?? Tak jak urabia swoja zone lub partnerke, tak samo latwo mu przyjdzie urabiac Ciebie...co Ci to da jak mu rzucisz listy przed oczy? Czyz nie ma prawa do dwu lub trolicowego zycia? Przeciez sama jestes z nim w to wplatana...brednia, kobieto brednia.

Gość popierammmmm

Gość kropek377
nie prosiłam o komentarze tylko o rade. jak to rozegrać z klasą. umówić się jako ona i pójść na spotkanie?

Gość a moze
on zgodzil sie na to spotkanie bo juz go na wyle wkurwiasz ze woli umowic sie z inna :classic_cool:

Gość 2222222222844
rzuć muto w twarz

Jezeli chcesz zakonczyc ta znajomosc, umow sie na spotkanie jako tamta, rzeczywiscie wydrukuj maile, poloz je na stoliku i bez slowa wyjdz. Ja bym tak to rozegrala:-) szybko i z klasa:-) a jesli chcesz kontynuowac ta znajomosc to czeka Was dluga rozmowa.

no nie wiem sama co ci poradzic...jesli on cie faktycznie nie poznal, to lepiej isc..bardziej sie zmiesza..i niestety skonczy sie awantura, tak samo jak rzucisz mu te listy....niewazne co zrobisz i tak bedzie awantura..

Postaw się na jego miejscu: ktoś do Ciebie pisze, słodzi itp. Ja zawsze jestem ciekawa. Mam stałego partnera i NIGDY go nie zdradziłam, ale miło jest byc adorowaną. Może Twoim chłopakiem kieruje zwykła ciekawość? Może podejrzewa kogoś? Może nawet się domyśla? Może umówił się z \"tą dziewczyną z komputera\", żeby się z niej pośmiać? Nie skreślaj go tak od razu i nie zaczynaj awantury, być może robisz z igły widły, ja na początku znajomości z moim facetem też próbowałam zrobić podobny numer i nie przeszedł, tylko sie wstydu najadłam. Pozdrawiam

Gość kropka377
napisał jej w mailu że nie ma nikogo. że jest wolny ( zachęta, dobra autoreklama) neiw iem co robić......chyba pójdę zamiast niej

skoro tak napisal...to radze jednak isc na to spotkanko..przyjdz wczesniej usiadz w jakims malo widocznym miejscu, kup se piwko..uspokoj sie...a jak przyjdzie..powiedz witam pana, spytaj sie jak leci..tak na spokojnie, to sie jeszcze bardziej wkurzy....itd...masz sie zachowac tak jakbys sie tym w ogole nie przejela, bedzie ciezko, ale tak gorzej dla niego..

Gość kropka38
poradź jeszcze co mam powiedzieć na temat maili . skąs je mam . powiedzieć że to prowokacja czy powiedzieć że pisał np. z moją koleżanką ( to sliskie ale jakie miałabym mieć skrupuły kłamiąc )

Gość kropka3777
piszę z różnych komputerów stąd różny nick ( sory)

Gość kropka3777
umówił się z nią w konkretnej knajpce do której często chodzimy, i do której ja chodzę z koleżankami. może udać że to przypadkowe spotkanie a potem Mu "wyjaśnić "????????????????????????.umówił się z nią na godzinę o której my zawsze się spotykamy . ciekawe co wymyśli że nie może się ze mną spotkać.

nie przychodz z kolezankami, sama, czekaj na niego, a te listy po prostu tam wez, i jak przyjdzie to je na stoliku postaw niech wie co jest grane...powodzonka 🌻

Gość kropka3777
nie. na pewno nie przyjdę z koleżankami. sama !!! dzięki za pomoc !!!!!!!!!!!

Gość kropka3777
napiszę jak poszło. najgorsze że tospotkanie dopiero za 1/2 tygodnia i przez ten czas będę musiała uważać żeby nie pęknąć.... w dodatku jedziemy w góry na 4 dni,,,

Gość kropka3777
jak mu wjaśnić skąd te listy?

Gość nie rob tego
kropka,,, ja w tamtym roku straciłam własnie przez taką głupotę faceta! Moja koleżanka którą nie znał dzwoniła do niego na pogaduszki i chciała sie z nim umawiac! Potem wyszło szydło z worka czułam sie fatalnie! pamiętaj kij ma 2 końce!

Gość jedziecie razem w góry

Gość kropka3777
mam patzreć jak spotyka sie z jakąś cizią?????? co mam zrobić

Gość 888
olać go

Gość brawo 888
Witam, też tak myśle (to do 888). Po pierwsze twó Kochaś nie jest jak łza skoro jest taki luźny w rozmówkach z obcymi kobietami, jak się jest w związku poważnym czy też rokującym to się nie pisze, że jest się wolnym nawet tak na luzie. Po drugie jeśli już dla rozluźnienia rozmowy napisał, że jest wolny to nie znaczy, że od razu trzeba się z tą osobą umawiać. Myślę, że on szuka jakiejś alternatywy i tzw. popychacza do zerwania z Tobą....może teraz mu jest żal i nie ma odwagi, a jak się pojawi ktś interesujący to Ci e zostawi bez mrugnięcia okiem...może nawet elektronicznie...? to przykre ale : OLEJ GO!!!! P.S. Chyba, że jest jasnowidzem i wie, że to ty piszesz, albo zna twój nr. IP i poprostu wie, że to TY.

kobiety... wstancie na chwile od tych kompow, wyjdzcie na spacer (przewietrzcie sie) i dobrze sie zastanowcie co robicie... prowokacja wobec wlasnego faceta? jaka to skonczona szmata trzeba byc zeby cos takiego robic... we lbie mi sie to nie miesci! :(

kolega widze staral sie bardzo, chcial wniesc jakis nowy glos do dyskusji, ale cos mu nie wyszlo... i juz nie wyjdzie....