Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka.

jaki wózek?

Polecane posty

Gość Perełka.

proszę o pomoc w wyborze.

Gość andziar
ja mam wozek TAKO CITY VOYAGER, jest rewalycyjny, choc troche ciezki. Po zmarznietym sniegu, blocie, koleinach jedzie leciutko, wcale nie trzeba sily wkladac w jego prowadzenie. Szeroka gama kolorow Masz w nim wszystko co potrzeba - nosidelko, spacerowke, folie, torbe - pelen wypas Wygodny dla maluszka

Gość fanka aksamitnych kapeluszy
zależy od gustu i potrzb

Gość NATKOSIA
A JA POLECAM WÓZEK IMPLASTU - JA POSIADAM "ROYA" ALE SĄ JUŻ NOWE MODELE. MASZ WSZYSTKO - DÓŁ JEDEN A DOŁAŃCZASZ TYLKO GONDOLĘ , FOTELIK, SPACERÓWKĘ. NO I TE DODATKO.

wszystko zależy od funduszy jakie chcesz przeznaczyć na wózek uwazam ze wózek powinien miec paski ułatwia sprawe przy kolysaniu, torba, folia jest chyba juz przy kazdym wózku

Gość ale jestem zakrecona
moze dołaczycie stronki??

Gość hmmmmmmmmmmm
mutsy urban rider

Gość szkoda z e tylko tyle

Gość Perełka.
a ile przeznaczacie kasy na wózek? Lepiej wielofunkcyjny czy nie?

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
ja kupie mutsy zachorowalam na jego punkcie

Gość Perełka.
a ja zachrowałam na wielfunkcyjny ale cena jego jest 2.400 zł i nie wiem czy to aby nie przesada? :(

Gość hmmmmmmmmmmmmmm
u mnie prawie 3000 zl wraz z gondola, spacerowka, fotelik ale pomysl ten wozek pozniej latwo sprzedac na allegro wiara sie o nie bije

Gość Perełka.
wiara.... hmmm jesteś poznanianką? ;) Ja też. Chyli 2.400 to nie jest przesada?

Gość a implast ci sie nie podoba
jest wielofunkcyjny - gondola, spacerowka, fotelik nie jest zbyt ciezki ladny i kosztuje z tym wszystkim ok 1500zl a pytasz sie, czy to nie za wiele, czy cos 2400 - ale to przeciez od ciebie zalezy - dla jednego to moze byc za wiele, a dla drugiego w sam raz pytanie brzmi co sie tobie podoba ktos moze ci polecic najwyzej jakies tam funkcje wozka i wskazac takie, ktore cos tam posiadaja o cenie, jakosci, kolorze decydujesz ty

Gość Perełka.
zależy mi najbardziej na jakości. Potem na wyglądzie. Nie zwracam uwagi czy coś teraz jest akurat modne czy nie. Wózek ma mi służyć na spacery , również w lesie.

Gość Perełka.
przejrzałam stronę producenta i niestety nie wiem wszystkiego :( Czy ma ten wózek pompowane koła? Jak sprawdza się w użyciu? Wygląda nieźle. Chciałabym go wziać pod uwagę przy zakupie. Może ktoś kto go używa coś jeszcze podpowie?

Gość implast
jak juz wybierzesz wozek na stronie, to musisz kliknac - opis wozka tak - kola sa pompowane i bardzo wygodnie sie go prowadzi - mnie przypadl do gustu 3-kolowy ze skretnym kolkiem - prowadzilam po sklepie jedna reka kolezanka ma 4 kolowy - powiedziala, ze prowadzi sie go lekko, a zima rewelacyjnie daje rade nawet w glebokim sniegu raczka jest regulowana - co mi odpowiada, bo czesc rodziny jest nieco wyzsza, czesc nieco nizsza - kazdy da rade no i wiem, ze jest wytrzymaly - znajomej dziecko jest chyba trzecim uzytkownikiem i wozek nawet nie skrzypnie

jeśli moge coś dodac od siebie to polecam pompowane koła sa bardziej wytrzymałe od plastików.Ja mam wózek KADEX jest to głeboki+spacerówka na potem,do lekkich to on nie nalerzy.Mam wszystko co mi potrzeba tzn folia na deszcze(na nią jest kieszonka na wózku),ochronnka przed owadami(też ma kieszonke koło budy),nosidełko,szelki sa przymocowane jak dzidiza już siedzi i się wierci,torba oraz bagażnik że tak powiem na zakupy.

Gość czyli jak do tej pory
implast 1 punkt, KADEX 1 punkt _______________________________________ czekamy na więcej :)

Gość Perełka.
skłaniam się ku Implast- dziękuję za podpowiedź :)

Gość mrek
MIKADO - typ OX-FORD. Cena ok.1.100zł:gondola,spacerówka,fotelik!

Gość mrek
www.wozki-mikado.pl

Gość SADA
Witam :) Znacie moze wózek chicco trio enjoy? Nie moge znalezc zadnych opinii na jego temat, a mam na niego wielką ochotę.

Gość bodzia

Gość bodzia
ja posiadam implast 4xljest to wozek porzadny i jestem z niego bardzo zadowolona

Gość bodzia
ma tylko jeden feler jest duzy po zlozeniu i trzeba miec duzy bagaznik

Gość Madzik_27
Witam. jestem tu nowa, ale moja branża to art. dziecięce:-). Sada powiem Ci, że wózek chicco enjoy jest bardzo wadliwy. Ma lekki stelaż, ale nic więcej pozytywnego o nim nie powiem. Jesli już Chicco to lepiej wybrać trio for me. Jest też dość lekki, ma spacerówkę montowaną w dwie strony, fotelik z bazą do auta i nie jest wadliwy. Kosztuje więcej niż enjoy, ale nie jest wadliwy. Ja jestem też w ciąży i planuje kupić wózek Kadex eclipse z pompowanymi kołami, a przednie ma skrętne. Kupiła go moja bratowa i powiem, że mi też się podoba. Pozdrawiam

Gość ewkawi
ja polecam x-landera xa..nie jest drogi, super sie prowadzi (bardzo prosty sposob blokowania skretnych kółek), szybko sie sklada, kółka odpinaja sie jednym kliknięciem, pasuje do niego fotelik maxi cosi (trzeba dokupic tylko adaptery), ma pojemny koszyk...moja siostra ma mutsy i troszka żałuje, ze wydala tyle pieniedzy, bo xlander prowadzi sie nawet lepiej