Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sngielka

chce do anglii

Polecane posty

Gość sngielka

skończyłam studia i bardzo chcialabym wyjechac do pracy do Wlk Brytanii ale zupelnie nie wiem jak sie do tego zabrac. jechac w ciemno boje sie a co sadzicie o biurach posrednictwa pracy, tyle ich w necie.... moze macie jakies adresy takich sprawdzonych biur . prosze o pomoc

Gość kazik2123
w anglii nie ma juz pracy dla polskich wieśniar

Szczerze - to ja tez chcę w przyszłości wybrać się do Anglii. To moje małe-duże marzenie ;) Ale ciiii... nikomu ani mru-mru ;)

Gość Mniej wiecej tak
Siedzta w kraju! Po cholere sie tluc po swiecie.

Gość jeppi
okazji jest pełno, chyba że czekasz, że Anglia sama do ciebie przyjdzie

ja również :) Londyn to miejsce gdzie założę swoje własne gniazdo :) to moje duuuuuuuuuuuże marzenie, na punkcie którego mam obsesje :p sngielka -->pierwsze co musisz zrobić to przygotować bardzo dobre CV. Mam nadzieję, że nie jesteś z tych osób, które jęz. angielski znają na poziomie \"maj nejm is ...\" jeśli chodzi o adresy to np.: reed.co.uk monster.co.uk

we Wroclawiu sie urodzilam, we Wroclawiu chce zyc. I tu umrzec :) W Anglii bylam na wakacjach u rodziny :) I wystarczy :) Jeszcze Irlandie mi sie marzy odwiedzic ;)

A ja jestem w UK i marze o powrocie do Polski. Podobno wszedzie dobrze, gdzie nas nie ma... Finanse finansami, ale zaluje, ze tu przyjechalam. Wielu Polakow nie odnajduje sie tu, ale naprawde malo kto sie przyzna, ze mu zle. Wszyscy glupa pala jak to dobrze zarabiaja i jak jest super. A ja tu czuje sie wyrwana z kontekstu, mimo, ze konczylam anglistyke i z facetem tu jestem, wiec nie sama... Zaluje, ze w Polsce zostawilam dobra prace. Poki co, posiedze tu troszke, z rozsadku wlasciwie (przeciez troszke trzeba odlozyc) ale zdecydowanie krocej niz wstepnie zakladalam. Zal mi zycia na przebywanie tu... Ale tez strasznie sie boje, ze w Polsce nie dostane pracy... -----------> Krwawa Orlica - tak trzymaj, ja z Poznania, ale uwielbiam Wroclaw, nie ruszaj sie stamtad :)

Nie ma co marnowac czasu na szukanie pracy przez biura. Zarejestrowane w biurachsá setki osób, wiec trzeba nie lada szczesciarzem, zeby pracé jakás zaproponowali. Jesli jestes w Polsce, pozostaje Ci internet i wysylanie swojego CV od firmy do firmy, (adresy mozna znalezc w ksiazkach adresowych). Praca jest, dla tych, którzy potrafiá sie porozumiewac po ang. i majá doswiadczenie w szukanym zawodzie.

Gość poprostu
to wyjazd pindo, oczym tu piszeszs,,,,ja dużo chcę , a nie piszę

Gość poprostu
to wyjazd pindo, oczym tu piszeszs,,,,ja dużo chcę , a nie piszę