Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam z kim porozmawiać

smutne samotne duszyczki - nowy klub

Polecane posty

Gość e tammmm
tak włąsnie kolezanke ostnia mnie zawiodła :(

Gość e tammmm
tak włąsnie kolezanke ostnia mnie zawiodła :(

Przyznam sie, ze mnie tez brakuje kogos, z kim moglbym porozmawiac ;] Moj przyjaciel z dziecinstwa... odszedl. Koledzy ze studiow tez jakos szybko zapominaja ;]

Moze jznajdzie sie ktos jeszcze ze Slaska lub okolic, kto chetnie wpadlby na takie spotkanie naszego klubu? :)

Gość nie mam z kim porozmawiac
a ja jestem ze szczecina :(..wszystcy jesteście daleko...heheh i ejsetem starsza od was ;(..lat 27 :)..ukończone studia, praca no ten smutny dom..to mój rozkład dnia...ciekawe czy wypaliłoby spotkanie :) ...dajcie znać :)

Jeszcze nie ma zadnego spotkanie. narazie to tylko luzne dywagacje :) Ale nie wykluczone, ze kiedys odbedzie sie jakis zjazd klubowy ;) A tymczasem powiedzcie jak sie wam dzien zaczal? I tydzien wogole? Pozytywnie?

Gość nie mam z kim porozmawiac
mi zaczal sie pozytywnie jak cholera rano na kiblu strzelialm sobie z palca i jest jak najbardziej ok . teraz łoje 5 piwsko jest spoko high life - troszke na dupake mi sie zbiera a moj facet powiedzial ze po pijaku nie bedzie mnie posuwal :( chyba znowu pojde strzelic z palca :)

Gość nie mam z kim porozmawić
hm ale podszywacz sie kulturalnie wyraza....co za palant sie tu wpisał...strzelaj sobie sam z palca

Gość buszujcy w lesie
ja tez sie wpisze od niedawna sam i tez chcialbym miec z kim porozmawiac od serca

Gość nie mam z kim rozmawiac
NO TAK TOPIK NAM UPADA KOCHANI..NIKT NIE CHCE ROZMAWIaĆ WSZYSTCY ZABIEGANI...:(((

Wlasnie. Ledwo sie zaczal... taki chodliwy topic... moze sie wszyscy wstydza swojej samotnosci? bo nie sadze zeby samotni byli az tacy zabiegani...

Gość kormoran
ja tez sam 32 latka i nie powiem ze mi z tym rewelacyjne ale szukam sobie tej drugiej polowki

również jestem sama...znajomych mam własciwie tylko do picia... normalnie raczej się nie spotykamy, bo nie ma co robić... nie mam koleżanki, której mogłabym się zwierzyć, już nie mam chłopaka:( czuje się naprawde samotnie...

Gość użalaczka
ja tez jestem samotna mam 33 latai zranione serce,nie wiem co mam ze sobą zrobic pozdrawiam samotników

gwendolinna --> zgadzam sie z Toba w zupelnosci. zmiana sposobu myslenia to klucz do zmiany swojej sytuacji. podpowiesz nam Twoje sposoby?

Gość Jekaterinka
Mozna sie przylaczyc do klubu? Dzisiaj jestem baaaaardzo smutną, samotną duszyczką :( .

Gość przeciwnik dresow
moze polaczymy nasze sily w walce z samotnosci ja jestem z wawy podawajcie mista w ktorych mieszkacie

Jekaterinka --> Naturalnie ze tak :) Po to wlasnie jest. Powiedz nam skad ten smutek i dlaczego wlasnie dzisiaj?

gwendolinna --> hehehe, gratuluje. Ja tez juz przeszedlem do tej fazy ;) Jest o wiele bardziej obiecujaca, niz poprzednia. :)

Gość nie mam z kim rozmawiac
hm..wiosna owszem przyczynia sie do polepszenia nastroju ..ale czy ja wiem, widzac jak wszystcy swiergoca , i jak nowe miłosci sie rodza znów ta melancholia ;(((... ale trzeba się cieszyc z słonka które teraz coraz smielej nam swieci.. dlaczego jest coraz więcej ludzi samotnych ??? samotnosc staje się zjawiskiem masowym ??? wydaje mi sie ze kiedys tak nie było...

Gość koczkodan000
tak ja duzo rozmawim na neciku z kobietami ale to nie to samo co przytulic kobieca duszyczke w realu najgorzej jest rano zawsze sie dzionek zaczyna od dolka dziwne to zycie

Gość całkiem sama
Dołaczam do waszego ni licznego grona,pomimo ze mam rodzine czuje sie samotna,nie mam z kim porozmawiac.Jestem ze slaska i mam 31 lat

Gość babeczkaaaaa
mam męża dzieci a jednak.........chociażby tylko pogadać

Witam:) Przeczytalam dokladnie caly topic i tak sobie mysle ze to: co w nas i obok nas, w duzej mierze zalezy od nas samych. Skoro my sami \" kreujemy\" sie na takie osoby to niestety ale tak nas chyba postrzegaja. ( co za tym idzie błędne kolo sie zamyka) Do niedawna, a moze i nadal mialam/ mam podobny problem -to juz za mna. ( co nie znaczy ze nie czuje sie samotna) Tez obiecujacy zwiazek ale zakonczony z wielkim hukiem i jeszcze wiekszym bolem- ale nie ma co sie nad soba uzalac, tylko rozejrzec wokol, moze ktos obok potrzebuje nas bo jest jeszcze w \" gorszym stanie\" niz my sami?Moze mozemy pomoc i przez to poczuc sie potrzebni i tym samym nie uzalac sie tyle nad soba. Druga sprawa to jakies zainteresowania i ich rozwijanie:) ............. Jednak wiadomo ze samotnosc doskwiera ( nawet w zwiazkach-albo moze przede wszystkim tam) kazdemu z nas:( Moze ktos ma jakas recepte na nią, oprocz wymienionych? Pozdrowienia \"Jason\";)

Gość koszyczek
chce ktos pogadac potrzebuje rozmowy prosze wyslucham:)