Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tommek

moja dziewczyna sie nie myje

Polecane posty

Gość tommek

i strasznie sie poci, do tego nosi po kilka dni sweterki bez koszulki pod spodem, możecie sobie wyobrazic ten zapach pod koniec dnia? kocham ja, ale dłuzej tego nie wytrzymam

Gość wspolczucia....
Tomku, powiedz jej o tym w miare delikatnie. wspolczuje ci, na prawde

Gość umyj szmatę znienacka

Gość tommek
powiedzieć? jak? co ona nosa nie ma? :0

Gość i nie zapomnij jej wykręcić

Gość a jak ja poznałes
to tez sie nie myła?

Gość tommek
poznaliśmy sie na studiach, chodzilismy razem na zajecia i nie mialem wtedy z nia do czynienia sam na sam. w sali pelnej ludzi nie wiadomo kto smierdzi :o

Gość To ci syfiara jedna
!!!!!!!!!!!!!

Gość wspolczucia....
moze wspolna kapiel, albo np. jak bedziecie w centrum handlowym lub knajpce, jak jakas kobieta bedzie przechodzila powiedz"hmm, czulas jakie miala ladne perfumy?". Na bank zadziala!

Gość tommek
jak widze inne dziewczyny umyte i wypachnione jak cacko z porcelany to az mi sie smutno robi

Gość tommek
ona jest bardzo zazdrosna i żadne porownywanie z innymi laskami nie wchodzi w rachube.

Gość wspolczucia...
ale moze to jedyny sposob - skoro jest zazdrosna -na bank zadziala!!!!!!!!!!:)

Gość tak samo tylko odwrotnie
tommek - u mnie było odwrotnie - nie mył się mój chłopak... Ząbki raz na kilka dni, bo tego nie lubi.. koszula przez tydzień taka sama bo przecież jest czysta... wieczorem przysznic nie bo już padał.. rano nie bo spieszył się do pracy... dezodorant - a po co... rety!!! Ileż ja się z nim nameczyłam.. Skakałam jak koło pieska, jak mu zwrócić uwagę, a nie urazić... Chore to... ale powoi, małymi kroczkami postępując jak z dzieckiem, udało mi się to... wspólny prysznic wieczorem, dezodorant podarowany na jakąkolwiek okazję.. zachwyty "jak ty pięknie pachniesz" jeżeli tylko się taka sytuacja zdarzyła... teraz jest już ok:) Przynajmniej wtedy gdy do mnie przyjeżdża.. bo jak jest wtedy gdy jest u sienie to nie wiem, ale też wydaje mi się że lepiej niż było:) A kiedyś wydawało mi się, ze jak ktoś jest takim flejtuszkiem to już nic się nie da z tym zrobi;-) Dużi cierpliwości i stanowczości... Nie odpuszczaj i nie pozwalaj by tak zostało, ale też nie wal prosto w łep;-)

Gość To ci syfiara jedna
No to zacznij mowic "ale tu cos smierdzi, czujesz kochanie?"

Gość zoana
tomku moze jakos delikatnie powiedzjej ze ma bardzo specyficzny pot moze sie domysli

Gość dokladnie...
to kup jej taki zestawik zelik pod prysznic antyperspirant i perfumy w jednej nucie zapachowej i jakas bluzke. to ja nakloni do kapieli i zmany ciushow :O

Gość tommek
to może nie jest nawet kwestia niemycia się, ale noszenia ubran ze sztucznych włokien i rzadkiego ich prania, cholera wie

Gość wspolczucia...
ja mam problem ze stopami, szczegolnie zima... kozaki, 8 h w biurze i choc jestem zadbana, niestety jak zdejme buty po powrocie do domu.... koszmar moj chlopak ostatnio mi to powiedzial - zartem i nie obrazilam sie, tylko poszlam nastepnego dnia do rossmana i kupilam spray do kozakow i wkladki pachnace do butow jest lepiej i problem z glowy dla mnie tez, bo mi to przeszkadzalo okropnie jejku, jestesmy razem, zyjemy razem i mowimy sobie o takich rzeczach - w koncu, kurcze nie jestesmy ze szkla!!!!! to takie ludzkie i normalne

Gość tommek
ona ma kosmetyki tego typu, ale ich chyba nie uzywa, nie czuje takiej potrzeby czasami narzeka,że jest tyle zajęc na uczelni, że na nic nie ma czasu... może na kapiel tez nie?

Gość tommek
z tego wszystkiego trace nawet ochote na seks

Gość powiedz jaj tak
stara dziś się kąpiesz albo wpierdol

Gość aga_pp
Współczuję Ci a seksu z osoba niemytą sobie nie wyobrażam.Dziznw,że jest zazdrosna o oinne dziewczyny a nie stara się jakoś im dorównać w czystości.

Gość wspolczucia...
nie dziwie ci sie eks mojego chlopaka (jest brunetem i ma bardzo mocny zarost) uwielbiala jak byl nieogolony ja tego nie cierpnie wrecz sprawia mi to bol gdy mnie caluje, mam podrazniona skore - jego zarost jest na prawde twardy na poczatku sie czailam, jak mu nie sprawic przykrosci, zeby nie pomyslal ze mnie nie pociaga, ale sie meczylam i on pewnie tez to czul teraz sie goli nim pojdziemy do lozka, dla mnie ok, a dla niego przeciez to zadne wyzeczenie tak samo jak mycie Tomek, nie czaj sie tylko powiedz, bo predzej czy pozniej ona wyczuje ze cos jest nie tak i bedzie jej jeszcze bardzoej przykro

Gość to musi mieć
niezły brązowy pas startowy na majtach.!!! i rób takiej minete

Gość tommek
to raczej typ naukowca, dla niej najwazniejszy jest poziom inteligencji czlowieka, jest bardzo zaangazowana w studia i z gory patrzy na wszelkiego rodzaje - jak to nazywa - pustaki, wymalowane lalunie itp

Gość misiakowa
Gdybym ja bym tak sztynksiła, to mój facet na pewno by mi o tym powiedział, a ja bym siż nie obraziła, tylko zmieszała jak nigdy i na bank to by się więcej nie powtórzyło. Lepiej usłyszeć takie coś od swojego faceta, niż np. od koleżanki czy kolegi z pracy, bo fama, że pracuje z nimi śmierdziel, pójdzie jak nic.

Gość aga_pp
Wiesz co tu nie chodzi o to żeby zaczęła się malowac czy nakłdac tapetę ale myć każdy powinien się muć nawet typ naukowca

Gość tommek
ja o wiem, ale weź jej to wytlumacz

Gość zoana
tomku moze zwroc jej delikatnie uwage ze ma bardzo specyficzny pot

Gość TYP NAUKOWCA
hahahahhahahahahahah to zwykła syfiara jest szmaciara która ma kąpleksy i jest szara beznadziejna myszka