Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamisia_17

cienie Ruby Rose 88 kolorków

Polecane posty

Koffane dziewczynki;). Czy ktróas z Was ma może paletę ruby rose 88 cieni? bo chciałabym to mieć, ale nie wiem czy warto...a i czy ruby rose produkuje nie perłowe cienie?>

Gość ja tez szukam....
nie słyszałam o zestawie 88 cieni:) a ruby rose uwielbiam :) no chyba nie perłowych to tam nie ma...ja się nie spotkałam. a przy okazji tu mozna obejrzeć:) kupowałam tutaj dwa razy ;) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2574015

Gość cienie tej firmy sie osypuja
sa bardzo nie trwale

A ja słyszalam wlasnie ogolnie ze sie nie osypują mimo swojej ceny... zastanawiam sie czy wiecej jest za czy przeciw.

Ooo Ruby Rose :) jeśli chodzi o mnie to razem z Inglot Sprint to moje najlepsze cienie.Mi się nie osypują :) a najlepiej lubię je nakładać zwilżonym aplikatorem,trzymają się cały dzień. Fajne i przyjemne dla oka zestawy,będę musiała znowu na wiosnę coś kupić--też kupuje u tej pani z Allegro. ;)

Gość makijażystka
Witam. Firma Ruby Rose pomimo swych niskich cen ma w ofercie bardzo dobre kosmetyki. Szczególnie dobre są cienie do powiek i róże. POLECAM

Dzieki za te wszystkie rady:) bo kupiłam cienie w avonie za wcale niemało pieniążków i sa beznadziejne......

Gość ale ta kobieta
ma strasznie duzo negatywow i neutrali!!!!!!!!!!!!!!!!naprawde u niej kupujecie?????????????????ja bym sie bala

Właśnie ma negatywy,ale głównie ze względu na dość długi czas oczekiwania na przesyłkę.ja co prawda dostałam ekspresowo,ale rozumiem bo kobieta ma mnóstwo roboty :)