Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastasiav

Używacie wkładek higenicznych

Polecane posty

Gość malenka2345
Niech mi ktoś odpowie bo nie wiem czy ze mną jest coś nie tak. Co wam tak naprawde leci???? Ja nie noszę wkładek. Jak zakładam rano suche majtki to wieczorem też mam suche. Nic mi nie leci!!! Mokro mi sie robi tylko wtedy kiedy jestem podniecona. No ale przeciez nie podniecam się co pare minut żeby z tego powodu kilka razy dziennie zmieniac wkladke. Czy to normalne ze wszystkim cos tam leci a mi nie????

Gość to sie ciesz
że Ci nic nie leci :P

Gość SARA ta
mi leci ciukiem może to ja jestem na coiś chora

Gość jest potrzeba
z tego co wiem to z tym jest roznie. niektorym dziewczyna leci wydzielina codziennie innym nie. nie odpowiem ci jak to jest. wiem ze mi leci codziennie i dlatego uzywam wkladek.

Gość malenka2345
no właśnie nie wiem czy sie cieszyć. z jednej strony fajnie ze nie leci. ale z drugiej mój mąż narzeka że ciężko mnie podniecić. potrzebuje bardzo dużo czasu żeby jakakolwiek wydzielina się pojawiła. a wiadomo ze bez tego sex jest niemożliwy :(

Gość jest potrzeba
hmmm no to rzeczywiscie dziwne...nie wiem...nie wiem...

Gość jokoloki
a ja nosze wkladki i jest mi z tym dobrze czuje sie czysta wymieniam ja 3 razy dziennie:) tak sie juz nauczylam:)nie wyobrazam sobie zmiany tylko wkladki majtki tez zmieniam:)co dziennie:)

Codziennie używam wkładek-kiedyś nie... Ale teraz nie mogę się bez nich obejść:) Lubię mieć czystą bieliznę- ładnie wygląda, łatwo się pierze.. Jest cieplej;) Nie mogę chodzić bez-zimno mi!! Po prostu lubię:)

Gość ktore cienkie
dziewuchy szukam podpasek cieniutkich zeby nie bylo ich znac,ostatnio kupilam bella perfecta 2mm,niby sa cienkie ale bardzo dlugie az na tylek wchodza,produkuja je chyba dla grubasow i babek wielkich jak szafa.Poleccie mi jakies cienkie i krotkie.

Gość trata
a co jak macie stringi??tez nosicie???

Gość do ktore cienkie
Nie produkuja ich dla gubasow, tylko sa widocznie przeznaczone na dni o mocniejszym krwawieniu. Pomysl troche,zenim cos palniesz,bo mozesz kogos urazic. W gamie podpasek Allways Ultra tez sa i duze i male, ze skrzydelkami i bez, a ich wielkosc dostosowuje sie do intensywnoscie krwawienia,a nie do wagi. Przykro sie robi, jak sie takie madre wypowiedzi czyta...

Gość jokoloki
tak jak mam sringi to tez nosze wkladki sa takie specjalne do stringow:)

Gość nothing
do które cienkie ----komentarz o grubasach, totalnie bez sensu. Zastanów się głupia pipo

Gość ktosia27
Ja nosze wkladki przed spodziewanym okresem- zeby uniknac przykrych niespodzianek,gdyby przypadkiem pojawil sie wczesniej. Czasem, ale rzadko, nosze je tez w srodku cyklu, gdy wiem,ze bede przebywala caly dzien poza domem i nie bede miala mozliwosci podmycia sie i zmiany majtek. W normalnych okolicznosciach wole zmieniac majtki dwa razy dziennie, niz nosic wkladki. po prostu tak mi jest wygodniej i bardziej komfortowo sie czuje. Ale ogolnie uwazam wkladki za genialny wynalazek. Tez lubie Carefree. I Alldays. Oprocz tego uzywam chusteczek do higieny intymnej. Temu, kto je wymyslil, dalabym Nobla. Natomiast z tymi wkladkami jest troche klopotliwa sprawa- tez sie wstydze,gdy w czasie intymnej sytuacji, facet sciaga mi majtki i widzi wkladke... Troche to krepujace i za bardzo nie wiem,jak ten problem rozwiazac. Nie wiem czemu pani z nickiem sabada tak sie oburzyla i stwierdzila,ze ona na igraszki jest przygotowana,bo nie daje dupy kazdemu po kolei, tylko swojemu mezowi. A co ma piernik do wiatraka? Ja tez nie daje dupy kazdemu, mam stalego partnera, a mimo to troche mi glupio,gdy ogarnie nas ochota na spontaniczny seks,a tutaj wkladka...Czuje sie w takich sytuacjach troche skrepowana. Moze dlatego w normalnych warunkach wole zmianiac mjatki niz wkladki.

Gość tilda
A własnie, ze przedmówczyni ma rację - podpaski mają standardową długość, z wyj. tych na noc - i jak na moje odczucie są dla mnie po prostu za długie. Mam bardzo szczupłą figurę i zawsze mam odczucie, ze część - i przednia i tylna podpaski mi odstaje! I widzę zresztą sama, że te końce zawsze są suche, więc nie wiem co w takim żądaniu dziwnego widzicie, ze chciałabym krótszą...

Gość ktosia27
Do sama jestes glupia: owszem, na podpaskach PISZE na jaka intensywnosc krwawiania sa przeznaczone. Np na Allwaysach Ultra jest to zaznaczone za pomoca kropelek- im wiecej kropelek-tym intensywniejsze krwawienie. No ale oczywiscie trzeba miec odrobine inteligencji,zeby to przeczytac...;)

Gość ktosia27
tilda , sprobuj moze w takim razie Allways Ultra Light (takie pomaranczowe opakowanie). Sa najmniejsze i najciensze z calej gamy Allwaysow.

polecam wkładki Descreet..są wyjątkowo cieniutki i idealnie przyklejajaą się całą powierzchnią .Uważam ,że spośród wkładek są najlepsze

Gość Heart
Ja też uzywam wkladek codziennie a jak mam stringi to uzywam specjalnych do stringow.Juz nawet moj chlopak wie ze nigdzie sie nie ruszam bez wkladki.A jak sie szykuje seksik to go przepraszam na chwilke ide do lazienki i wyciagam wkladke.

Gość wkładki noszę rzadko
tylko przed okresem i w ostatnim dniu. I to nie z braku higieny, jak pewnie niektóre panie tu na mnie nakrzyczą, ale dlatego, że od wkładek potwornie się odparzam

Gość niby mozna
przeprosic faceta i wyjsc wyjac wkladke, ale czy to nie zabija troche nastroju chwili i spontanicznosci seksu...?

Gość już to sobie wyobrażam........
Kochanie, poczekaj zanim zaczmiesz mnie rozbierać. Muszę iść do łazienki, wyjkąć wkładkę, zawinąć ją w kawałek papieru, wybiec z łazienki, wrzucić ją do koszan na śmieci i dopiero wtedy możemy się zacząć pieścić- ależ to romantyczne! ❤️ :classic_cool:

Gość umlaumca
a jak zakladacie stringi to do nich tez wkladki? takie do stringow? i wam sie wrzynaja razem ze stringami?? łeeeeeeeeeee

Gość jest potrzeba
co łeeeee?? nic łeeeee...nic sie nie wrzyna...nie wymyslaj juz, nie nosilas to nie wiesz. po cos je chyba wymyslono prawda???wiec co komentujesz...jak trrzeba to nosimy. a z tym seksem to nie przesadzajcie. mozna przeciez wyjsc na chwile do lazienki. juz bez przesady.

Gość a wogóle to
jak facet jest podniecony to wkładki w majtkach nie widzi ;) Ja też noszę,bo jestem zawsze wilgotna,zmieniam 3 razy dziennie,używam Discreet są naprawdę cieniutkie:)

Gość prawdaa to
władki po to nazywają się higeniczne aby poprzez nie dbać o higenę osobistą a nie chodzić w gaciach żółtych i niezbyt pachnących

Gość madzialenekkk
prosze pomozcie mi mam 15 lat. Wydzielina tez sie u mnie pojawia ale nie tak strasznie duzo, ale i tak mam straszny klopot z brudnymi majtkami.... sa takie jolter, morke cale to jest bardzo krepujące.....czy moze to co ja mam to z nadmiernego pocenia a tym miejscu? prosze jak myslicie czy jak zaczne nosic wkladki to odczucie mokrosci zniknie? jakie byscie mi radzily? bo na porade mojej mamy niebardzo moge liczyc poniewaz jak to sie mowi jest starej daty..

Gość to nie nadmierne pocenie
tylko wydzielina z pochwy, a od czego... trudno powiedzieć, ale to raczej normalne. Wkładki na pewno pomogą, zmienisz sobie w ciagu dnia i od razu lepiej:)

Gość ja czasem używam
jak mam potrzebe lub ładną bieliznę którą chce chronić. 1 wkładka na dobe. Nie wyobrażam sobie 3x na dobe zmieniać.