Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralna

CZY FACETOM MOGĄ PODOBAĆ SIE WYSOKIE DZIEWCZYNY?

Polecane posty

Gość neutralna

Ostatnio wszyscy zachwycaja się niskimi dziewczynami. Czy rzeczywiscie wyższe dziewczyny są mniej atrakcyjne od tych nizszych? Są tu jacys faceci którzy lubia wyzsze? Zawsze myslalam ze wzrost raczej nie jest minusem a teraz okazuje sie ze kobiece sa tylko te niskie

Gość neutralna
Wiem, ale ja sie przez to czuje się niekobieco, że mam świadomosc że facet wolalby byc z nizsza dziewczyna :(

A ja z tego co sie dowiedziałam faceci wolą nizsze dziewczyny. Ja sama mam 162 Cm i dzis spotkalam sie z takim co ma 190 i czulam sie niezrecznie :( Siegalam mu w obcasach nawet nie do ramienia :]

Gość neutralna
no wlasnie, wola nizsze, wiec chyba jednak jestes szcesciara :)

Gość wysoka......
a ja mam 180 natomiast mój facet 176 i jest nam cudownie:), kiedyś wzrost mial dla mnie znaczenie wolalam wysokich facetów bo czulam sie przy nich taka maleńka, ale czegoś do prawdziwego szczęścia brakowalo.....teraz mam moje szczęście troszke niższe ale takie kochane:)

Gość dasda
ja jestem z dziewczyną która jest trochę wyższa ode mnie - szaleję za nią - nie zamieniłbym jej za żadne skarby. Z kim jesteś to zależy od charakteru a nie od wzrostu

Gość neutralna
1,73 kiedys sie chyba z tego cieszyłam

Gość neutralna
dasda a nie uwazasz jej przez to za mniej kobieca, nie patrzysz na niższe z wiekszym zainteresowaniem?

Gość wysoka......
dasda ma racje:)

Neutralna to przecież nie tak tragicznie :P Mając wlasnie faceta co ma 190 to i tak mała jestes dla niego :) Ja to serio dzis czulam sie bardzo dziwnie, w butach i nadal mała. Strasznie duzy chłop :P Nie przejmuj sie ;)

Gość wysoka......
co ty neutralna chrzanisz.....nie wazne z jakiej perspektywy facet na Ciebie patrzy ważne jest jak patrzy

Gość dasda
tak jak pisałem - nie zamieniłbym jej za nic. Ona jest dla mnie uosobieniem kobiecości. Nie patrzę za innymi

Gość dasda
tak jak pisałem - nie zamieniłbym jej za nic. Ona jest dla mnie uosobieniem kobiecości. Nie patrzę za innymi

Gość Taka jedna 156cm
Faceci wolą wyższe dziewczyny tak 170-175cm. Wiem z doświadczenia, że na maluchy rzadko patrzą. No chyba, że sami są niżsi, ale nawet ci niżsi uganiają się często za wyższymi od siebie

Gość neutralna
Troche mnie pocieszyliscie bo ja naprawde zaczynam sie dziwnie z tym czuc:( Raz to nawet uslyszalam ze ja bym lepiej wygladala z wysokim od faceta ktory byl powiedzmy mojego wzrostu i zaczelam myslec o co mu chodzi, martwi sie z kim ja bym lepioej wyglądała czy moze raczej z kim on.

Gość dasda
jeżeli o mnie chodzi to nigdy nie patrzyłem na wzrost - tylko czy dobrze mi się z drugą osobą rozmawia. Czasem myślę że to raczej dziewczyny częściej zwracają na wzrost uwagę i myślą czy to "wypada" a nie na to czy z charakteru do siebie pasują - ale to moje spostrzeżenia

Gość wysoka......
ile Ty masz wzrostu?

Taka jedna 156 Cm : Nie prawda :P Ja mam troche wiecej od Ciebie i uganiają sie za mną . Jeden raz mi w rozmowie powiedział ze wysokie są super, inny że niskie. To zalezy od kazdego faceta.

Gość neutralna
1,73-1,74 zależy od ...nie wiem czego

Gość wysoka......
powiem wam jedno kiedyś bylam z wysokim facetem dla którego idealem byla wysoka laska taka z dllllugimi nogami do nieba, a wiecie z kim sie ożenil i jest jak mowi najszcześliwszym facetem na ziemi?..... z laską która ma 160 a on 197:) i jaki z tego wniosek....wzrost a milość nie ma żadnego znaczenia....jak sie zakochasz to centymetry idą na bok:)

Gość neutralna*
Ja trafiam na facetów mojego wzrostu albo niewiele wyzszych wiec w tej chwili nie patrze na to, kiedys moze patrzyłam, teraz chodzi mi o to ze to facetom chyba przeszkadza i ze pewnie woleliby z nizsza, i jak o tym mysle to czuje sie mega nie kobieco. chyab ktos mi podebrał nick

Gość aniafrania
hehe NEUTRALNA chyba na ciulowych facetow trafiasz, zakompleksionych, malo pewnych siebie.... prawdziwy facet w zyciu by tak nie powiedział swojej kobiecie.. 173 to jest fajny wzrost, ja mam 178 i nie narzekam, jest fajnie. Bądż poprostu pewna siebie to żaden gość nie wyjedzie Ci z takim tekstem, bo nie bedzie śmiał... pozdrowionka!!

Gość neutralna**
Ja sie zawsze ze swoim wzrostem czulam dobrze, tylko ja zaczelam trafiac na takich facetów to chyba wyczuwam to ze oni sie czuja jakos niebardzo i sama zaczynam sie przez to tak czuc i zwracac uwage. Troche namacilam ale wiadomo o co chodzi

Gość neutralna**
podobno przy nizszych dziewczynach facet chce byc bardziej opiekunczy itp bo ona taka mala nie da rady a ja tez chce zeby sie facet mna opiekowal i troszczył o mnie, to ze mam taki wzrost to nie znaczy ze w srodku jestem jakas silniejsza

Gość oooczywiście
do neutralnej>>> ile ty jeszcze tych gwiazdek postawisz? :P

Gość co Ty mowisz
dziewczyno:)173 to wcale nie tak duzo,a co bys powiedziała gdybyś miała 180 cm.Ja mam 170 cm,więc tylko 3 cm mniej od Ciebie i świetnie się czuje z tym wzrostem.I faceci też sie za mna uganiaja,niektórzy mojego wzrostu a niektorzy nawet ok 2m. Mając tyle cm ma się dlugie nogi i dobre proporcje a poza tym jesliby Ci sie przytyło to nie będzie po tobie tego tak widac jak po nizszej kobiecie.Niskie kobiety też są jak najbardziej ładne i kobiece ale tylko jak są przy tym drobne.Bo ostatnio widuje same takie które maja max 162 cm i jakies 70 kg i do tego jescze któtkie nóżki,wtedy to nie wygląda już tak dobrze.Więc nie masz się czym przejmować.

wiem kiedys slyszalam okreslenia typu masz zajebiste warunki itp ale mimo ze facet tak mowil to tez wiedzilam ze te \"warunki\" nie do konca mu pasuja bo sie prze to czul malo meski

Gość nie patrz
na to czy facet czuje sie mało męsko przy tobie tylko czy ty czujesz sie przy nim dobrze i bezpiecznie.Jeśli facet czuje sie malo męski to niech znajdzie sobie dziewczynkę 155 cm i niech sie nia zaopiekuje.A ty poszukaj sobie takiego co ma przynajmniej 185 cm i po klopocie:)