Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutralna

CZY FACETOM MOGĄ PODOBAĆ SIE WYSOKIE DZIEWCZYNY?

Polecane posty

ja sie czuje dobrze i bezpiecznie ale zaczynam sie bac ze bedzie wolal nizsza bo mu sie wyda bardziej kobieca skoro przywiazuje do tego wage

Gość srednio wysokie

Gość światła brak
masz 173 cm wzrostu...to żadna tragedia...mi właśnie najbardziej podobają się dziewczyny tego wzrostu 170-175...bo sam mam 193...ale wielu wysokich facetów woli sporo niższe...a często wysokie dziewczyny mają chłopaków swojego wzrostu albo nawet niższych...bo jeśli chodzi o uczucia...możliwość dogadania się...to takie rzeczy schodzą na dalszy plan Poza tym jesteś wysoka...ale bez przesady...nie jesteś żadnym gigantem...szczególnie dla mnie...nie martw się takimi szczegółami...pewnie fajna laska z ciebie a katujesz się zbędnym kompleksem pozdrawiam :)

Gość Wysoooka
Witajcie, ja mam dokladnie 188cm i , niestety, ale nie zawsze dobrze się czuję ze swoim wzrostem! :O Ale taka jest prawda.... Znam tylko 2 chłopaków wyższych ode mnie , nie mówiąc już tym, że kolezanki mają od 155 do 170 i i tak zawsze jestem najwyższa. Kurwa :O Chyba zacznę grać w kosza.....

Gość mam 176cm
a ja myśle że faceci lubią przede wszystkim kobiece i subtelne dziewczyny. Przecież kobieta może być wysoka i sprawiać wrażenie delikatnej kobietki a może być niska i być "babochlopem".Tak samo może być odwrotnie. Sposoób bycia wpływa na to jak jesteśmy odbierani przez innych więc wysokie czy niskie, bądźmy po prostu kobiece..

Neutralna - nie przejmuj się! jeżeli facet nie wyrósł, to przeciez jest jego problem a nie twój. Nie daj się wpędzić w kompleksy.