Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moj chlopak za

alkohol u faceta

Polecane posty

Gość moj chlopak za

duzo pije...po 5 piw dziennie ma 24 lata ja podobnie co mam zrobic, wolalabym zeby napisaly osoby ktore sobie z tym poradzily, to jest powazny zwiazek i nie wiem czy powinnam zakazac i wybierac miedzy mna a piwem czy jakos inaczej???jaka bedzie reakcja alkoholika? pomozcie prosze

Gość milkaa
..to prosta droga do alkoholizmu..o ile już nie jest uzależniony. To problem dla specjalisty...Smutne ale prawdziwe

Gość moj chlopak za
on nie pojdzie ...wiem znam go a jak kaze mu wybrac?nie wiem czy jest na tyle jeszcze silny by wybrac mnie...:(wiem ,ze mnie kocha ja jego tez ale nie chce miec patologii w domu:(

Gość moj chlopak za
wieczorem

Gość To bardzo duzo
Wspolczuje ale macie powazny problem.To nie jest zdrowe podejscie do alkoholu, ciekawe czy robi sobie przerwy? jesli tak to ile wytrzymuje bez piwka?4 dni?Ile trwaja te ciagi alkoholowe?po 2 tygodnie i przerwa, czy przerw w ogole nie macie? Pytanie czy uzywa jeszcze innych srodkow oduzajacych? Np. amfetamina?marihuana?

Gość moj chlopak za
nie ma

Gość uuuuuuuuuuuuuuu
No to połewę z tego wypij Ty !

Gość Under ...
po prostu porozmawiaj z nim, moze niech stopniowo zmniejsza dawkę wypijanego piwa ... wiesz to powazna sprawa i dobrze nie rokuje waszemu związkowi ... musicie zdecydowac co dalej i musisz być konsekwentna ..., powodzenia 🌼