Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachwianamoralność

budować szczęście na czyimś cierpieniu..

Polecane posty

Gość zachwianamoralność

pewnie po mnie za chwile pojedziecie ostro..bo coż mam poczucie moralności i wiem,że zrobiłam świństwo.Przespalam się z zajętym facetem..dowiedziałam się jednak o tym w trakcie..myślałam,ze jak bedzie po wszystkim..zapomne..potraktuję to jak epizod..i dla mnie lepiej,że zapomnimy o sobie bo z kimś kto okłamuje swoja kobietę..lepiej nie wiązać nadziei na przyszłość..jednak..bardzo mnie do Niego ciągnie..nie wiem co zrobić..czy kontynułować znajomość..czy lepiej odpuscic poki nie jest za pozno..;-(

Gość jak to w trakcie
sie dowiedzialaś ???? w trakcie czego ???

Gość zachwianamoralność
w trakcie,gdy się ze soba kochaliśmy...

Gość nie zbudujesz swojego
szczęścia na cudzym cierpieniu. To sie zawsze obróci przeciwko tobie. Posłuchaj tej mądrości zawartej w przyslowiu bo to są mądrości ludowe zdobywane przez lata.

Gość zachwianamoralność
ja to wszystko wiem,tylko są chwile,gdy tak strasznie bym chciała..wcześniej byłam z kimś kto strasznie mnie skrzywdził..kolejny też..i następny..i zastanawiam się tylko czy ja nie mam prawa do szczęścia skoro inni tyle razy budowali coś na moich łzach..okropna ze mnie w tym momencie egoistka..

Gość jak to w trakcie
ło matko !!! wtedy ci to powiedział ??? porażka !!!

Gość zachwianamoralność
wiesz..zażartowałam.."jeszcze mi powiedz,ze masz kogoś "...poznaliśmy się w dziwny sposób..od początku jakies zawirowania..ehhh..uwielbiam pakować się w kłopoty ;-(

Gość jak to w trakcie
powiem tylko tyle wiej od niego jak najdalej !!! skrzywdzi cie tylko i bedziesz przez dupka płakać !!!

Gość skoro wiesz
że budowanie swojego szczęścia na czyimś cierpieniu jest czymś złym to pierwszy krok do tego, by wyleczyć się z tej chorej pseudomiłości. pewnie dlatego też dostajesz za każdym razem solidnego kopa w tyłek. nic nie jest bez przyczyny, a to co cię spotyka, jest tylko skutkiem twoich nieprzemyślanych działan.

Gość zachwianamoralność
jak to w trakcie --> dziękuję Ci bardzo..pomimo moim 25 lat zachowuję sie czasem jak dziecko które trzeba prowadzić za rączkę..niby wiem co jest dobre a co złe..ale musze kilka razy usłyszeć ze czegos nie można zrobić..bo konsekwencje mnie zniszczą..

to prawo serii.... mnie tez krzywdzili, choć nie pakowalam sie w cudze związki.. proponuję dać mu po pysku, ale jak Ci mówią bardziej doświadczone to i tak nie uwierzysz..czlowiek jest głupi :o

niezłu ch... z niego, czyli jakbys nie zażartowąła to byś żyła w nieświadomości..masz więcej szczęścia niż myślisz, zes się dowiedziała

Gość zachwianamoralność
slotkakodka --> masz racje ;-) dzieki za to,że w calej tej podłej historii doszukałaś się jakiegoś pozytywu ;-))..zaczynam się max negatywnie nastawiac do tego kolesia..a to,ze inni mogą mówić..też zyciowe..czasme sami musimy sie sparzyć..musi zabolec ,zebysmy na przyszłość wiedzieli czego unikac..

Gość jak to w trakcie
:) życze powodzenia !!! może zbyt ostro wyraziłam swoje zdanie ..sory ale takiego gada trudno potem wywalić z serducha i pamieci wiec najlepiej wycofać sie zanim sie tam zagniezdzi spotkasz napewno porządnego faceta dla którego bedziesz tą jedyną pozdrawiam :)

prawda to jest taka, ze jeśli się do niego odezwiesz albo podtrzymasz kontakt w jakiejkolwiek formie to on to potraktuje penwie jako zachętę do walki i lawirowania...w każdmy razie wartośc kobiet jeszcze bardziej soadnie w jego oczach .................. złamas :o alibi sobie zapenia, zeby było, ze \"przeciez wiedzialas w co się pakujesz\"..widocznie zaprawiony w damsko-męskich gierkach

Gość mirabelka_żółta
jestem w podobnej sytacji..zastanawiam sie czy swaomie skazywac swoje serce na cierpienie..wiadomo..on wroci do stalej partnerki..faceci sa wygodni..z 2 strony..moze zawalczyc..