Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ela123456

łuszczy mi się skóra na twarzy-jaki krem albo maśc stosować?

Polecane posty

Gość łykaj capivit
hmmm, no tylko że on właśnie nie jest nawilżający tak jak normalne że tak powiem :D kremy nawilżające. On jest coś w stylu Bambino raczej ale lepszy, taki hmm jedwabisty jakby :D Ja stosuje go do twarzy często właśnie zimą, a do ciała jest rewelacyjny, oczywiście jak dla mnie, w składzie ma niestety parabeny itp no ale w porównaniu z innymi kremami to wypada nieźle :) polecam, jak dla mnie super, oby dla Ciebie też:)

Gość łykaj capivit
tak teraz spojrzałam na recenzje na wizażu to ten johnson ma takie średnie oceny.. Hmm dla każdego co innego :D Jak dla mnie super, lubię produkty dla dzieci :) A uczuleń nigdy nie miałm.

Gość używasz może
też lubię kosmetyki dla dzieci :) zresztą mają zaostrzone normy i mniej chemii niż zwykłe a jeszcze mi powiedz jak zapach ? nie lubię takich naperfumowanych, mocno pachnących kremów :o

Gość łykaj capivit
hmmm troszkęjest mdły może, intensywniejszy niż np bambino czy nivea, ale mnie siępodoba :) Jużdrugie opakowanie 350ml zużywam i jest to chyba jeden z nielicznych kosmetyków które kupuje więcej niż 1 raz bojęsiętylko żebyśsięnie rozczarowała... bo każdy ma swoje upodobania noi inną skórę... Jakby co bedzie na mnie : D