Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raina2

Jakie sa Wasze ulubione perfumy ? ? ? ?

Polecane posty

Gość Olifeczkaaa
Moje ulubione to: Puma-I'm going, Cindy Crawford, Surrender z Avonu i Bruno Banani różowy:) Pięknie pachną i długo się trzymają:)

Gość lkjh
Wyprobowalam kilka gornopolkowych zapachow - euphoria, jadore, chopard wish, jp2 - z tych wg mnie najlepsze są euphoria i jadore - ale nie na co dzień Natomiast zdaeydowanie bardziej podobają mi się tansze i przyjemniejsze w zapachu mexx woman & v.beckham signature

Gość kolonek
Dior "jadore"

Gość uwielbiam takie zapachy
jil sander sport oraz bruno banani różowe CK in2u pop tez moze byc

Gość viera viera
ja lubie Evidence i Nature z Yves Rocher ;) podoba mi sie tez zapach Little Black Dress z Avon ,ale niestety jest krotkotrwaly ;/

Gość viera viera
a meskie...hm... moj facet wracajac z misji zaszalal i kupil sobie na lotnisku D&G... khm.. za ostre ;/ wole gdy pachnie zapachem Mont Blanc :) pyszne sa...takie meskie

Gość kkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiijjjj
Natural vitality adidasa

Gość viera viera
babadura - cytat w stopce to moje motto zyciowe :) zawsze warto byc czlowiekiem :D

Gość inimiss
angel -muglera cudo naf naf too tommy hilifiger - true star

Gość podniecają mnie na kobiecie
wszystkie zapachy ESCADY z letnich seri ;)

Dziwie sie, ze nikt jeszcze nie wymienil dolce&gabbana light blue, ulubione od wieluuuuu lat.

Gość jeszcze raz dla lasek lubiący
ch słodkie zapach w stylu amore amore, ESCADA OCEAN LOUNGE, ESCADA MOON SPARKLE, ESCADA SUNSET HEAT, ESCADA ROCK IN RIO , ESCADA ISLAND KISS, ESCADA PACYFIC PARADISE jak je czuje to płonę, mam ochotę podejść przedstawić się i zaprosić na kawę, albo paść do stóp i błagać o nr tel. :D

Gość gość
Nie wiem czy widziałyście juz tą ankietę http://cketernitynow-lovers.pl Ale jesli nie to polecam juz teraz ją wypełnić, a moze uda sie i Wam poznać nowy zapach i jeszcze go przetestowac :)

Gość gość
Herbal Garden, taka woda toaletowa od HB - świetna, ale zapach dosyć specyficzny, bo to mandarynki i limonki - coś znakomitego. Pewnie, że to musi wam najpierw podchodzić, ale same przyznajcie, że zapach jest wybitny.

Gość gulka111
Dziewczyny ja wręcz ubóstwiam perfumy z Prouve, są delikatne ale intensywne, długo utrzymują się na ciele i w powietrzu, a fiolka nie kosztuje milionów monet :) Ja wybrałam ten z frezja – drzewo sandałowe – zamsz, uwielbiam tego typu zapachy ;)

Gość gość
Ostatnimi czasy kupuje na zapachowiec Hugo Boss Orange dla żony wersję damska, dla siebie męską :)

Gość gość
Z damskich na pewno podoba mi się Hugo Boss-Deep Red, Armani-Si oraz CK-Euphoria, z męskich Armani-Code Black, CK-Euphoria oraz Hugo Boss-Szary. Kupuję je dla chłopaka i dla siebie na galeriazapachow.pl bo jest to sprawdzone miejsce i perfumy rzeczywiście są ładne i trwałe a my zadowoleni ;)

Gość gość

Za niecałą stówkę masz jeden z najwyżej ocenianych zapachów dla kobiet parfumstore.pl/17-wody-toaletowe. Trzeba tylko z umiarem stosować, bo naprawdę mocny, ma w sobie to coś. Raczej dla młodych kobiet, bo nuta cytrusowa się wyróżnia, taka mocno odmładzająca. Czuję też czerwoną pomarańczę, a uwielbiam po prostu. Na około pół roku mi wystarczy taka buteleczka, więc 100 złotych to wydają się śmieszne pieniądze. Nie wiem, czy gdzieś znajdziesz tańsze testery perfum przyznam szczerze.

Gość Pixxxxie

Zdarzyło mi się kupić lewy tester (!) na allegro, Boss Elements męski, zwróciłam i też odebrałam kasę ekspresowo. Zapach był nieco inny (znam go bardzo dobrze) i butelka z pęcherzykami powietrza. A kiedyś mówili, że jak tester to musi być oryginalny 😉
Kocham Issey Miyake i wracam do niego po każdorazowej zdradzie z innym zapachem, aczkolwiek ostatnio zapadłam na niepozorne Love coś tam z Body Shopu i zlewam się nim pasjami - w dodatku mają mydełka i balsamy z tej samej serii.

Swoją drogą czy ktoś miał może Love Desire? Czy zapachy z feromonami działają? 

Gość Kielich

Miałam dwie wersje, w różowej buteleczce i w czarnej buteleczce, ponoć różnie to działa na różnych osobach bo zależy to od skóry i jak zapach do Ciebie pasuje, jednak sama widziałam, ze coś w tym jest bo płeć przeciwna była do mnie lepiej nastawiona, szczególnie jeśli chodzi o pierwsze spotkanie. Ogólnie kobiety również.

Gość Pixxxie

No własnie zastanawialam się nad kupieniem na początek tej tańszej w różowej butelce, ta premum jest dla mnie trochę zbyt droga i nie chciałabym wydawać kasy na marne.

Gość Kielich

A szkoda, bo wersja premium o wiele lepiej się trzyma na ciele i sam zapach w sumie jest moim zdaniem bogatszy i spokojnie może stawać na jednej półce z tymi o wiele droższymi kosmetykami. Poza tym nie chodzi tutaj jedynie o sam zapach, love desire premium ma w sobie o wiele większą dawkę feromonów tak wiec ich dzialanie jest mocniejsze.

Gość jowita

ja uwielbiam świeże zapachu, mam jeden ulubiony - dolce&gabbana light blue, ubolewam do właśnie mi sie kończą ale coś mi sie wydaje że widziałam spora promocje na nie z empik premium