Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danutta S.

Mieszkam z B. kocham R.....

Polecane posty

Gość Niewiadoma
Dziekuje za te opcje, w tym całym zamęcie meska rada się przyda;) Nie ma opcji, że bedąc z A bede faktycznie z B, tego nie zrobie, już za duzo złego zrobiłam:O Na mieszkanie z A zdecydowałam się by zobaczyć jak nam się uda funkcjonować razem, tylko że teraz jak nawet się kłócimy to nie wiem, czy może to dlatego, że nie nadajemy sie dla siebie, czy może dlatego, bo wywołuję te kłótnie mając na uwadze idealnego B:O O uczuciach B dowiedziałam się po decyzji zamieszkania z A, zdecydował sie na radykalny krok, bojąc się, że mnie utraci. Przez to jednak wszystko się zawaliło w moim świecie, bo jeszcze sama to mogłam jakoś zdusic zauroczenie do B, ale teraz... Wyciąć raka... dobre porównanie:O Całkiem możlwie że tak uczynie, bo nie czuję sie juz na siłach by kochać a poza tym wiem, że najwieksza w tym moja wina:( To by mnie prawdopodobnie ukarało na dalsze lata:O Dziękuje Ci bardzo i dzieki że nie pojechałeś po mnie... 🌻 Kleks --- nie znasz mnie, nie wiesz kim jest, co mnie ukształtowało, wiec sobie odpuść:O Pierwszy by cisnąć kamień... :o

Gość firion
coż ciesze sie ze mogłem pomoc w jakiś sposób. Aha nie dodałem jeszcze przed chwila po czwarte zanalizuj czy z A nie jesteś juz przez zwykłe przyzwyczajenie.

Gość moniaaa
a jakie jesteście znaki ?Czy gwiazdy wam sprzyjają?

Gość Niewiadoma
Właśnie to analizuje... Zastanawia mnie jednak, czy samo przyzwyczajenie nie jest wtedy jak zaniedbujemy tą drugą osobę? Przyzwyczajamy się, bo jestesmy z kimś tak blisko i to wszystko troche powszednieje, ale może nasz wysiłek nie jest wystarczający wobec tego?:O Cały czas o tym rozmyślam i dlatego walcze o A, staram się wskrzesić ten związek, bo wszystko co nowe jest fascynujące i takie piękne... Obawiam się jednak, że psychicznie siebie zniszcze, jeśli juz tego nie zrobiłam, zniszcze A przez swoje zachowanie, a na B już nie znajde siły i... bede sama. To chyba moja kara. Dziękuje jeszcze raz;) Moniaa --- może to dziwne, ale zarówno B jak i A mają ten sam znak:O Już nawet to sprawdzałam:O

Gość moniaaa
a ty sama czym jestes? Koziorozce np moga sie poprztykac ze soba jesli sie dowiedza podobnie byki i lwy i moze skonczyc sie na rekoczynach bo takie maja temperamenty. Wodniki i Ryby jak i Panny moga podejsc spokojniej i rozwazniej do tego.

Gość Niewiadoma
Jestem raczkiem a oni bliźniakami. Tylko że w innym momencie się urodzili w miesiącu, a to wiem ze tez ma jakieś znaczenie. Takatamsobie ---- współczuję:o tzn. wiem o co chodzi:(

Gość Danutta S.
więc nie tylko ja mam taki problem...myślałam, że jestem jedyna.jak widzę wiele z nas ma pokręcone życie....i co dalej....nieciekawe te nasze problemy...