Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwa pytajniki i kropka-

Jak rośnie brzuszek podczas ciąży?

Polecane posty

Mamusie Drogie:-) Jak wspominacie swój brzuszek podczas ciąży? Kiedy zauważyłyście, ze już widać, ze pod serduszkiem nosicie swoje dzieciątko? Czy brzuszek rośnie od razu cały, czy może najpierw z dołu czy od góry??? Ile podczas ciązy przybyło Wam w pasie cm? Podzielcie się doswiadczeniami:)

Jestem w 26 tygodniu ciąży i dopiero 2 tygodnie temu (czyli w 6. mies.) brzuszek zaczął być widoczny. W zasadzie, jeszcze moge go ukryć :) Wszystko byłoby fajnie, gdyby nie to, że tyć to ja tyję, ale brzusio mało widać :O

Gość Jestem facetem ale wiem...
jak kobieta była w ciąży. Przybierałem po 3 kg na miesiąc. Wypijałem po 7-9 bro dzienie i miałem od niej większy brzuch. Wszystko przeżywałem i się z nią utożsamiałem. Powiem Ci że brzuch rośnie szybko i trzeba dużo jeść lub pić.

Brzusio77 - brzuszek może się układać jak połknięty arbuzik, albo bardzi na biodra - może ten drugi wypadek Ciebie dotyczy?;-) Robi Ci się okrąglutki cały równomiernie? Jestem facetem ale wiem... - rodziłeś tez ze swoją kobietą?;-)))

Ja jestem w 15 tyg. i z rozmiaru 36 przerzuciłam się na 40 :(. Co będzie dalej ....

ja najpierw pialam z zachwytu nad soba i sie chwalilam ze jestem w ciazy i prozna slyszalam..oh ale nie widac...i ego kwitloo a brzuch wyskoczyl w siodmym miesiacu,teraz jest 8 i wygladam smiesznie i nieproporcjonalnie..wielki brzuch na chudych nogach i patyczkowate rece...gigant brzuch..to pewno kara za proznosc;);0

witam ja tez jestem w ciązy w 15 tygodniu i tez mam mały brzuch prawie wogóle,martwie sie tym a nie ciesze moze ze mna cos nie tak jest:)prosze odpisujcie co wiecie na temat wielkosci brzuszków w ciazy bo ja niewiele wiem

ja chyba bylam jakims dziwnym przypadkiem, bo w siodmym miesiacu nikt nie widzial ze jestem w ciazy, a dwa tyg przed porodem pod koniec 9 mies, moj kuzyn myslal ze tylko troche przytylam :O i to dopiero jak mu powiedzialam o tym, tak to nie zauwazyl!!dodam ze to byl czerwiec wiec nie nosilam zadnych swetrow! :)

już to kiedyś pisałam - moi koledzy w pracy zorientowali się w 6 miesiącu że chyba jestem w ciąży, na starcie miałam 65 w pasie na koniec 120cm, brzuch rósł szybko w 7 miesiącu. Pod koniec ciąży z tyłu nielwie osób było się w stanie zorientować że jestem przy nadziei. Wyglądam koszmarnie jak by mi ktoś piłkę lekarską z przodu doczepił (miałam dwóch lokatorów)