Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocicica1980984kj

prosze o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość kocicica1980984kj

kochalam sie z chlopakiem dzien po okresie, niestety bez zabezpieczenia, to byl moj drugo raz tylko w taki sposob! wytrysk byl we mnie...podobno to dni nieplodne, dzisiaj mam termin okresu,i go nie dostalam:( strasnzie sie boje i stresuje, jakie jest prawdopodobienstwo? prosze poradzcie!!

Gość Futtu
masz ptasią grypę, to pewne

Gość powiem jak ja to widze
daj mu na imię Romek a jak to będzie dziewczynka to Zyta ;)

Gość zenonkaoiss
nie przejmuj sie tymi glupimi komentarzami, zrob test najlepiej,a sie dowiesz

Gość Dlupex from Lubliniec
jeszcze masz szanse poddac sie wczesnej aborcji tzn cos w tym stylu (moja dziewczyna tez tak zrobila) to w 100% skuteczne - pamietaj masz 72 godziny od stosunku na reakcje......

Gość kinga2
własnie zrob test i sie nie stresuj bo okres nie przyjdzie jak bedziesz w straszu pozatym radziłabym sie nie kofac w czasie miesiaczki bo to nigdy nic nie wiadomo buzka

Po pierwsze-zrób test. Po drugie-nie stresuj się- im bardziej sie denerwujesz, tym abrdziej Ci sie opóźnia:) Wiem to po sobie maleńka:) Będzie dobrze, zobaczysz:)

Gość kocicica1980984kj
Jejku, nawet nie wiecie jak sie boje:( juz nigdy nie popelnie takiej glupoty, ale niestety to byla chwila slabosci:( jutro kupie test, i zrobie! dziekuje wszystkim

Gość Przestań
sie stresowac, bo pewnie dlatego Ci sie miesiaczka spoznila. Okres moze sie sporo spoznic przey stresie. A jak kochalas sie dzien po, to bardzo watpliwe bys byla w ciazy.

Gość czekanie.......
nie martw sie, wtedy napewno byly dni nieplodne, nie sluchaj tych glupich komentarzy, nie stresuj sie, napewno juz dostalas albo dostaniesz okres:) mysle ze test jest tu zbedny..pozdrawiam

co ile masz zawsze okres? co 26-29 dni ? to nie jestes w ciązy.......zajśc w ciąże mozesz przy takim cyklu tylko w dniu ok 10-16 dniu..a tuz przed okresem i tuz po sa dni niepłodne......poczekaj bedzie okres napewno....a tak swoją droga dajesz sobie by się do środka spuszczał?....nie ryzykuj bez zabezpieczenia.......pomysl o sobie bo jak narazie to myslisz widze po fakcie

Gość kocicica1980984kj
hej, dziewczyny dostalam dzisiaj okres:) ciesze sie bardzo, i jest to dla mnie nauczka na przyszlosc! jestem juz z chlopakiem 3 lata, o to byl tylko drugi raz bez zabezpieczenia, jak napisalam byla to wtedy chwila slabosci:) teraz juz wiem,ze to wiecej sie na pewno nie powtorzy! wiec pamietajcie o zabezpoeczeniu, jak i ja teraz bede pamietac na pewno:)

Gość kocicica1980984kj
hej, dziewczyny dostalam dzisiaj okres:) ciesze sie bardzo, i jest to dla mnie nauczka na przyszlosc! jestem juz z chlopakiem 3 lata, o to byl tylko drugi raz bez zabezpieczenia, jak napisalam byla to wtedy chwila slabosci:) teraz juz wiem,ze to wiecej sie na pewno nie powtorzy! wiec pamietajcie o zabezpoeczeniu, jak i ja teraz bede pamietac na pewno:)

Gość niezła panikara z Ciebie
okres sie spóźnił pare godzin a ty juz afere z tego robisz :o