Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teoria

tworzenie strony internetowej

Polecane posty

poprosze o jakies linki gdzie znajde wskazowki bo na googlach nic nie moge znalezc :) chodzi mi o to jak mozna stworzyc wlasna strone internetowa :D aha jesli moge prosic to bede wdzieczna jezeli te informacje beda w jezyku polskim i takie w miare przyswajalne dla antytechnicznego stworzenia takiego jak ja :P

chce do Ewy ----> a linkow zadnych nie znasz przypadkiem ????? :D :D

może wpisz w google: kurs html albo html tutorial najlepsze tutki są jednak po angielsku ewentualnie, nie wiem czy cie to zadowala, mozesz tworzyc stronki we front page bez nauki htmla

dziękuje Wam bardzo :) p.s Chcę do Ewy ----> może do niej zadzwoń i się umów po prostu ?? :) :) :) :)

Gość gość
Tworzenie stron to nie taka łatwa sprawa http://www.kompservis.pl/portfolio sami zobaczcie jakie projekty ma ta firma, ceny bardzo dobre, osobiście korzystałem z nich razem ze swoimi znajomymi.

Gość gość
jeżeli chcemy samemu robić to można szukać kreatorów itp, ale wiem, że stracimy na tym tylko czas i nerwy. ja sama się tak męczyłam i ostatecznie zleciłam całą robotę firmie Rocketsite. szybko, dobrze i bez szargania sobie nerwów.

Gość junek
Mój brat to zaczął się uczyć robienia stron. Teraz wiem, że robi kurs z html na https://chcesieuczyc.pl/. Mówi, że nieźle mu idzie, ale zobaczymy po efektach :D Owszem są też kreatory, ale myślę, że taka nauka od podstaw jest najlepsza. Więcej się wtedy ogarnia.